Ορέστης Τζιόβας: “Στις Άγριες Μέλισσες δίνουν πενταροδεκάρες με το πρόσχημα ότι είναι πολύ καλή σειρά”

Κοινοποίηση:
Capture-19

Για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει ο χώρος λόγω της πανδημίας μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας
ο οποίος αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάρει δανεικά για να επιβιώσει. Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ» αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες λέγοντας πως αφήνει τους ηθοποιούς της να ζουν με… ψίχουλα.

Όλους αυτούς τους μήνες που τα θέατρα ήταν κλειστά, πώς τα έβγαλες πέρα οικονομικά;
Πολύ δύσκολα. Ζει κανείς με 534 ευρώ το μήνα; Έπαιρνα μαύρα λεφτά από κάποια άλλη δουλειά που έκανα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Όταν το κράτος μου δίνει 534 ευρώ, πώς θα ζήσω; Θα σκοτώσω για να ζήσω και μιλάω πολύ σοβαρά. Πήρα και μια επιστρεπτέα 2000 ευρώ, επειδή είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας. Μου έδωσε δανεικά η αδερφή μου και κάποιοι άλλοι άνθρωποι.
Έχεις ένα παρουσιαστικό που θα ταίριαζε πολύ στις Άγριες Μέλισσες. Θα ήθελες να πάρεις μέρος;
Γνωρίζω πως στις Άγριες Μέλισσες, εκτός των πρωταγωνιστών, τα χρήματα που παίρνουν οι υπόλοιποι είναι πολύ άσχημα. Με το πρόσχημα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά με τεράστια επιτυχία δίνουν πενταροδεκάρες. Στη δικιά μου περίπτωση, επειδή είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν θα συνέβαινε αυτό, αλλά καλό είναι να το αναφέρουμε. Όλοι οι παραγωγοί εκμεταλλεύονται το οικονομικό σύστημα που πάει από το κακό στο χειρότερο και δίνουν με πολύ μεγάλη χαρά τον βασικό μισθό, 534 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: