Χαράς ευαγγέλια για τους φιλάθλους των ισπανικών ομάδων, καθώς από την επόμενη σεζόν θα επιτραπεί η παρουσία τους στις εξέδρες!
Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας της χώρας, Καρολίνα Ντάριας, τα πρωταθλήματα των της περιόδου 2021-22 θα αρχίσουν με 100% πληρότητα στα γήπεδα της La Liga και της ACB.
Ο μοναδικός περιορισμός για τους θεατές θα είναι η χρήση μάσκας, σε περίπτωση που δεν τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου.
Έχουν δίκιο……Στο EURO που είναι παστωμένοι σαν τις σαρδέλες μέσα στα γήπεδα και χωρίς μάσκες γιατί δεν κολλάνε ρε ????? Μην ντροπιάζετε τον Θρύλο…..Αφήστε τους οπαδους να επιστρέψουν κοντά στις ομάδες τους…….
Πιού Ολυμπιακού μωρέ;; Του υποστηρικτή του Κούλη απόφαση είναι, γιατί σίγουρα κάτι θέλει να κερδίσει ή να αποφύγει
ασε το θρύλο κάτω ρε μπαγλαμά….
Χοντρέ πρεζέμπορα, τζάμπα ξεφτίλισες τον Ολυμπιακό
ΝΑΙ ΚΑΛΑ…ΤΩΡΑ ΣΤΟ EURO ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ