ΥΠΟΠΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΞΩ Ο “ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ” ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΕΞΩ Η ΠΛΕΥΣΗ, ΕΞΩ Η ΝΙΚΗ, 15% ΟΙ “ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ” ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.

Κοινοποίηση:
Untitled

Νίκη της ΝΔ με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα επίσημα αποτέλεσμα του Υπουργείου Εσωτερικών στην ελληνική επικράτεια. Σύμφωνα με την εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος από την Singular Logic, υπάρχει διαφορά άνω των 21 μονάδων ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Ενισχυμένο εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ενώ η επόμενη Βουλή θα είναι πεντακομματική, καθώς το ΜέΡΑ25, η Πλεύση Ελευθερίας και η Νίκη δεν θα μπουν στη Βουλή. Mε 16 βουλευτές μπάινει στην εφήμερη Βουλή, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τα ποσοστά ανά κόμμα κι ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες:

  • ΝΔ: 40,78
    ΣΥΡΙΖΑ: 20,07
    ΠΑΣΟΚ: 11,53
    ΚΚΕ: 7,20
    Ελληνική Λύση: 4,45
    ΝΙΚΗ: 2,92
    Πλεύση Ελευθερίας: 2,87
    ΜεΡΑ25: 2,59

Στην Α’ Αθήνας η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 41,90% και 7 έδρες. Στη σταυροδοσία προηγούνται (με σειρά κατάταξης) οι Κυριάκος Πιερρακάκης, Βασίλης Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Θάνος Πλεύρης, Άγγελος Συρίγος, Νικήτας Κακλαμάνης και Φωτεινή Πιπιλή, ενώ ακολουθεί η Άννα Ροκοφύλλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,73% λαμβάνει 3 έδρες, τις οποίες διεκδικούσαν οι Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νίκος Φίλης, Νίκος Βούτσης και Τζένη Αρσένη. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με 8,70% και λαμβάνει μία έδρα, την οποία φέρεται να καταλαμβάνει η Λιάνα Κανέλλη. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 6,72% και επίσης μία έδρα την οποία διεκδικούν ο Παύλος Γερουλάνος και ο Κώστας Σκανδαλίδης. Στις επόμενες θέσεις βρίσκονται το ΜέΡΑ25 με 3,61% και η Πλεύση Ελευθερίας με 3,35%, τα οποία δεν καταλαμβάνουν έδρα καθώς δεν πέρασαν τον πήχη του 3%. Μία έδρα λαμβάνει η Ελληνική Λύση με 3,04% και φέρεται να εκλέγεται ο Βασίλης Γραμμένος.

athina

peiraios

athes

bthes

===============

Σε επίσπευση των διαδικασιών και εκλογές στις 25 Ιουνίου οδηγεί το αποτέλεσμα των εκλογών όπως έχει διαμορφωθεί, με τη ΝΔ να προηγείται με πάνω από 20 μονάδες .

Νωρίτερα, η ανακοίνωση του 100% του exit poll είχε προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ευφορία στη Νέα Δημοκρατία, πηγές της οποίας δήλωσαν ότι ο πρωθυπουργός, στο μήνυμά του, θα κάνει λόγο για μία «ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας», ενώ πλέον «αποκλείονται τα σενάρια συνεργασίας», όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης θα λάβει, όπως επιβάλλεται θεσμικά, την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης, αλλά δεν θα την αξιοποιήσει, ζητώντας από τον λαό να πάμε σε δεύτερες εκλογές, όπου θα λάβει ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

5ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC.

  • Με καταμετρημένο το 80,41% των ψήφων η εκτίμηση είναι η εξής:

    ΝΔ: 40,8%

    ΣΥΡΙΖΑ: 20,06%

    ΠΑΣΟΚ: 11,71%

    ΚΚΕ: 7,13%

    Ελληνική Λύση: 4,48%

    Νίκη: 2,93%

    Πλεύση Ελευθερίας: 2,83%

    ΜέΡΑ 25: 2,54%

    – Στα γραφεία της Κουμουνδούρου έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας που δεν έκανε καμία δήλωση

EXIT POLL

—Νίκη της ΝΔ έδειξε από νωρίς το κοινό exit poll, το οποίο όμως ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (με ενσωμάτωση στο 100% του δείγματος, ώρα 20:00) των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας. Σύμφωνα με αυτό τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:

ΝΔ 37,5-41,5%

ΣΥΡΙΖΑ 23,5-27,5%

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ 11,5-12,5%

ΚΚΕ 6,5-7,5%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,3-5,3%

ΜεΡΑ25 2,5-3,5 %

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2,5-3,5%

ΝΙΚΗ 2,5-3,5

ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 2,2%

 

 

Ενσωμάτωση

 

1 2 3 4 5

 

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται στα exit polls, με τον ΣΥΡΙΖΑ να περιμένει τα αποτελέσματα και το ΠΑΣΟΚ να πανηγυρίζει για την αύξηση των ποσοστών.

 

Ακολουθεί η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος:

  • ΝΔ: 36% – 40%
  • ΣΥΡΙΖΑ: 25% – 29%
  • ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: 9,5% – 12,5%
  • ΚΚΕ: 6% – 8%
  • Ελληνική Λύση: 3,5% – 5,5%
  • ΜέΡΑ25: 2,5% – 4,5%
  • Πλεύση Ελευθερίας: 2,2 – 4,2%

exit_pulse

exit mega

Οι έδρες των κομμάτων σύμφωνα με τα exit poll

edres_pulse

exit poll skai

Διαβάστε επίσης

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ… ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ – ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΙΣ “ΠΛΑΤΕΣ” ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Τι ψήφισαν στα Τέμπη

Εκλογές 2023: Τι ψήφισαν στη Γαύδο

ΠΑΣΟΚ: «H παράταξη επέστρεψε ως πρωταγωνιστής»

Πώς ψήφισαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με βάση το exit poll

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

236 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΔΕΝΝΝΝ ΜΠΟΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΡΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΒΟΛΕΜΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ.
    Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ

  2. ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

  3. Αγαπητέ Στέφανε τόνισε και ψάξε σε παρακαλώ γιατί η Ροδόπη ψήφισε τους προδότες συριζαίους, προφανώς είναι γραμμή του τούρκικού προξενείου για τον ραγιά Τσίπρα.

  4. Μην τολμήσει κάνεις και γκρινιάξει για τιμές στη βενζίνη και στο σούπερ μάρκετ. Στα λαγούμια σας τώρα με αυτά που ψηφίσατε.

  5. Οι “17ρηδες” τι ψήφισαν τελικά; ανταρσία, κότες και πλεύση;

  6. Από τα σχόλια που διαβάζω παρατηρώ ότι αρκετοί εξακολουθούν να είναι ευκολόπιστοι…άλλο τι σας λένε οι φίλοι και οι συγγενείς κι άλλο τι κάνουν…είμαστε διπλοτηγανα συνειδητοποιήσετε το επιτέλους πριν να είναι αργά.

  7. Καποτε ο Καραμανλης πουειπε το τραγικο η Κυπρος ειναι μακρια ειχε πει παραδοξως και κατι σωστο οτι Η Ελλαδα ειναι ενα απεραντο τρελλοκομειο Αυτη την φορα επιβεβαιωθηκε ΑΠΟΛΥΤΑ

  8. Ο τυπος με το ψευδώνυμο τιμωρία…κάποιος συγγενής του να τον βοηθήσει, χρίζει άμεσα εγκλεισμο σε ψυχιατρικό ίδρυμα…βαριά περίπτωση

  9. Στέφανε βγάλε στην φόρα τι γίνεται με την Singular Logic, πως κάνει την νοθεία, από σένα περιμένουμε μόνο.

  10. Πήγατε για μπύρες και καφεδάκια χθές ενώ οι δεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και οι κολόγεροι αποφάσισαν χωρίς εσάς για εσάς…..

  11. Μπράβο ρε πουστροκούλη. Μας γάμησες! Και μάλιστα με κωλοδάχτυλο!

  12. Καμμιά πρόταση για μεταφορά κατοικιας στο εξωτερικο ? Βραζιλια ? Τελειο κλιμα,φτηνεια κλπ. Αιγυπτος, καλο κλιμα ,εστιατορια φοβερα,ενας αιγυπτιος μου ελεγε οτι με 400,00 ευρω εισαι αρχοντας… οσο γι αυτους που ψηφισαν κουλη και τσιπρα … θα σας κανουν σκοντο στη γραβιερα,απο 28.00 το κιλο,μονο 25,00. Το ιδιο και στα αλλα ειδη, μοσχαρακι ( το κανονικο,οχι αυτο που πουλανε τα σουπερ μαρκετ) θα το παιρνετε με 36.00 το κιλο σε δυο μηνες,τωρα ειναι πολύ φτηνο, 22,00 ευρω . Θα σας κανουν αρχοντες ,λιγη υπομονη …Θα ακουτε εκατον τριαντα φορες την ημερα “Μεταρρυθμισεις” … Ευτυχια …

  13. Δεν υπάρχει σωτηρία….ο ΓΑΠ θέλει να σώσει την Ελλάδα, ο Μπουλης Καραμανλής πρώτος σε ψήφους που έπαιζε με τα τρένα λες κ ήταν παιχνίδια στο δωμάτιο του, ο γιδοβοσκος ερωτιλος Πάνας Ανδρουλάκης ενισχυμένος…..όχι… όχι ..για αυτήν την χώρα δεν υπάρχει σωτηρία….πρέπει να την κάνω από δω……..

  14. Δεν υπάρχει σωτηρία….ο ΓΑΠ θέλει να σώσει την Ελλάδα, ο Μπουλης Καραμανλής πρώτος σε ψήφους που έπαιζε με τα τρένα λες κ ήταν παιχνίδια στο δωμάτιο του, ο γιδοβοσκος ερωτιλος Πάνας Ανδρουλάκης ενισχυμένος…..όχι… όχι ..για αυτήν την χώρα δεν υπάρχει σωτηρία….πρέπει να την κάνω από δω……..

  15. οι εμβολιασμενοι στις επομενες εκλογες δεν θα υπαρχουν κανενας αν ειναι 3 πλο και 4 πλο θα φυγουν με ψηλα το κεφαλι , ,

  16. πιος εκανε αυτην την μαλακεια δεν ξερω παντως ειχε μεγαλη αποχη πιστευω το 45% ψιφησε μονο .

  17. Σίγουρα υπάρχει νοθεία !! Μια ερώτηση στους συγγενείς και φίλους να κάνετε θα δείτε ότι κανείς δεν ήθελε ΝΔ. Οι δικοί.μου συγγενείς και φίλοι κάνεις οπότε κάτι γίνεται εδώ, το θέμα είναι πως αποδεικνύεται και όπως γράφουν πιο πάνω ούτε ο Παπανδρέου δεν είχε νικήσει με τόση διαφορά..

  18. Τι περίμενε το πιο ανθελληνικό και ανώμαλο κολο κόμμα σύριζα να πάρει πάνω από 20; προδωσαν την Μακεδονία, ψηφισαν νόμο να παντρευονται 2 άνδρες και να υιοθετούν παιδί για να ασελγουν και με νόμο επάνω του, αύξησαν τις συντάξεις στα 67 γέμισαν την χώρα με λαθρο, έτσι ρε γαμημένο πουτσα, όσο για τον κουλη στο διάολο ρε ξεφτίλα, αλλά το πιο λυπερο, 40+20+10+7.5= 70,5 το ανώμαλο και ανθελληνικό τοξο είναι πιο ισχυρό και θα έρθουν ακόμη χειρότερα για την χωρα μας δυστυχώς έμεινε μόνο ο βελοπουλος σαν μια πατριωτικη φωνή αλλά και αυτός με επιχειρήσεις στην Γερμανία. ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΜΑΣ.

  19. ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ (ΝΙΚΗ, ΠΛΕΥΣΗ) ΕΙΧΑΝ 6% ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΟΥΛΗ, ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΙΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ ΑΣΚΟΠΑ.

  20. Το ότι στις Σέρρες έδωσαν σχεδόν 22.000 ψήφους στον Μπούλη (σχεδόν 3 μήνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη) βγάζοντας τον πρώτο σε ψήφους,αυτό με ξεπερνάει

  21. Καμία νοθεία παιδιά.Η αποχή άγγιξε το 57%.Ψήφισαν οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί τουs υποσχέθηκε αύξηση που μόνο στα όνειρά τουs θα δουν.Οι συνταξιούχοι γιατί φοβήθηκαν αυτά τα περίεργα που έλεγε ο Σύριζα για νομίσματα και τιs δηλώσειs κατρούγκαλου.Δεν ενδιαφέρει το κόσμο οι υποκλοπέs ή αν ο Μητσοτάκηs θα προχωρήσει σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου αλλά μόνο η τσέπη του.Προσωπικά έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί ψήφισα βελόπουλο από τη στιγμή που απέκλεισαν το κόμμα Έλληνεs.Άκουσα και διάβασα να λέτε να ψηφίσουμε Σύριζα για τιμωρία στο Μητσοτάκη.Προσωπικά δε μπορούσα να το κάνω.Ανθέλληνεs δε μπορώ να ψηφίσω.Επίσηs θα ήταν μεγίστη ασέβεια προs τα νεκρά παιδιά των τεμπών να ψηφίσω Μητσοτάκη.Το αίμα τουs είναι ακόμα νωπό.Πείτε με ηλίθιο,πείτε με ονειροπόλο αλλά η συνείδησή μου δε με άφηνε.

  22. Ούτε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχαν κερδίσει με 20 μονάδες διαφορά τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Μιλάμε για μια ασύλληπτη περίπτωση νοθείας που θα ζήλευε ακόμα και ο μπάρμπας του φονιά των Τεμπών, Καραμανλής ο γέρος, όταν το 1961 είχε επικρατήσει με 18 μονάδες διαφορά του παππού του Τζέφρι Παπανδρέου στις εκλογές βίας και νοθείας. Εδώ ο Κουλης κατάφερε όντως να γράψει ιστορία με τις πιο στημένες εκλογές στην ιστορία της Ελλάδος. Τοτε είχαν ψηφίσει τα δέντρα εδώ ψήφισαν μέχρι και οι πάπιες.

  23. Οσο μεγαλυτερο το ψέμα τόσο πιο πιστευτό! Καληνύχτα

  24. Ειδες, ο ΜουατσοΚουλης; Προκαλει διχασμο μεταξυ των Ελληνων, που δεν γνωριζουν οτι η εκλογη του και το ποσοστο του, ειναι προιοντα Νοθειας!

  25. Νοθεία και ΑΝ έγινε, έγινε μόνο κατά των κομμάτων που έβγαλαν λίγο πάνω απο το 3%. ΝΙΚΗ 3,24% ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 3,12% και τα έφεραν στο 2,9%. Απο εκεί και πέρα τα ζώα είναι αρκετά που ψήφισαν ξανά ΝΔ. Μη τα ριχνουμε όλα στην νοθεία. Εξάλλου ο Άρειος πάγος άφησε απέξω ολο τον ατόφιο πατριωτικό χώρο. Το αποτέλεσμα δείχνει οτι ο Έλληνας είναι χορτάτος. Άλλος με τα επιδόματα, άλλος με τα προγράμματα, άλλος με την τράκα, άλλος με την εκμετάλλευση για να τρώει απο κάνα μ@@@@α λίγα ευρώ, άλλος για να κάνει τράκα ακόμα και τσιγάρα, άλλος με την απάτη, τη κλεψιά, τη κατρεγαριά κλπ κλπ… ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Σήμερα το αποδείξαμε ΤΕΛΟΣ

  26. Τέρμα ηλίθιοι.
    Με την ψήφο σας και την αποχή επιβραβευσατε, πετσολίστες, 37.000 νεκρό εκτός ΜΕΘ υποκλοπές Τέμπη πλιάτσικο απευθείας αναθέσεις διορισμούς κομματόσκυλων και πλιάτσικο ολιγαρχών και αύξηση του δημοσίου χρέους κατά 50 δις ευρώ.
    Ο Χατζηνικολαου σήμερα ήταν τρισευτυχισμένος όπως και όλοι τους.
    Θα φάνε πάλι με χρυσά κουταλιά χάρη σε όλους εσάς τους ηλίθιους.
    Ο ποιο ηλίθιος λαός του πλανήτη.

  27. Νέο δημοκράτη, απλά εύχομαι να έκανες το μπόλι. Σύντομα δεν θα σου βγαίνει η ψυχή. Θα αργήσει λίγο αλλά θα τα καταφέρεις. Καλά ξεμπερδέματα.

  28. Ο όρος δικτατορία με την σύγχρονη χρήση της αναφέρεται στην απόλυτη εξουσία ενός ηγέτη (δικτάτορα) ή ομάδας που κυβερνά χωρίς να περιορίζεται από τους νόμους, το σύνταγμα, ή άλλους κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες του κράτους. Κύριο χαρακτηριστικό της δικτατορίας είναι η συγκέντρωση της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας στο πρόσωπο του δικτάτορα, η οποία συνδυάζεται και με έλεγχο επί της δικαστικής εξουσίας. Οι όροι αυτοί υποδηλώνουν ακριβώς ότι ο νόμος δεν έχει ψηφιστεί από δημοκρατικά εκλεγμένο κοινοβούλιο. Ο όρος δικτατορία συνήθως δεν χρησιμοποιείται από τους ίδιους τους δικτάτορες για να περιγράψουν την μορφή διακυβέρνησής τους. Οι δικτάτορες συνήθως αποκτούν την εξουσία μέσω πραξικοπήματος ή κατάργησης του ισχύοντος συντάγματος.

  29. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ
    ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ
    ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ
    40%? ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ? ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟ ΨΗΦΙΣΑΝ. 2 ΕΚΑΤΟΜ ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΝΕΙ 40 ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ?
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ .. ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΛΟΝ
    ΚΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΛΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΚΑΛΟ ΒΙΑΣΜΟ
    ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΥΣ
    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ
    ΘΑ ΠΝΙΓΩΣΑΣΤΕ ΘΑ ΚΑΙΓΟΣΑΣΤΕ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
    ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΕΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ..

  30. Γιατί αυτή τη φορά δεν υπογράψαμε μετά την ψηφοφορία;;;;
    Μου έκανε τρομερή εντύπωση!

  31. Και ύποπτη να είναι ,και γω σου λέω να προσθέσε και 200.000 ψήφους στη ζούλα…μάγκας είναι αφού οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν…..πουθεναδες.

  32. Οι γιαλαντζί πατριώτες φάγανε πούτσ@ από το Μητσοτάκη αυτή είναι η αλήθεια.
    Πάμε γερά για αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές με 165 έδρες.
    Πουτσ@

    1. Εντάξει, τρέχα στον Πακιστανο σου τώρα γιατί για πουτσες μιλας, πήγαινε για να γιόρτασεις να τον φας. Απόψε σας τους κερνάει ο Μιταρακης και τις γραμμές ο Μαρινακης. Ευτυχώς που θα βολευτείς οικονομικά με τα σπόρια των 0.60 για αλλά τέσσερα χρόνια. Ούτε ο Σορός όταν ανεβοκατεβαζει τα χρηματιστήρια δεν χαίρεται τόσο που βγάζει πολλά δις με ένα κλικ.

  33. 2 παρατηρήσεις: Ολόκληρος μπλε (ή ολόκληρος πράσινος) χάρτης δεν υπήρξε ποτέ, ούτε όταν ο γέρο-Μητσοτάκης έπαιρνε 45% πριν από 35 χρόνια. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσανε. Άφησαν μόνο την κουτσουλιά στη Θράκη, διότι θα τους έπαιρναν με τις πέτρες οι μωαμεθανοί που είχαν γραμμή για ΣΥΡΙΖΑ από Τουρκία μεριά, θα αμφισβητούσαν το αποτέλεσμα και θα είχαν πρόβλημα. Δεύτερον, παλιότερα βλέπαμε σιγά-σιγά τις καρτέλες, τμήμα-τμήμα και τα δεδομένα διαμορφωνόντουσαν συν τω χρόνω. Τώρα, μας σερβίρουν ένα αποτέλεσμα λίαν ύποπτο (πολιτικός που δε μαζεύει ούτε 200 νοματαίους στο Θησείο δεν παίρνει πανελλαδικά άνω του 40% ούτε όλες τις έδρες βέβαια) από κάτι exit polls της κακιάς ώρας και καθυστερημένα, με προβλήματα στα τάμπλετ, με αρχική συμμετοχή 31% που σε ελάχιστα παραπάνω τμήματα γίνεται 48% κ καταλήγει στο 58%. Τα exit polls παραδόξως επιβεβαιώνονται, εμείς δεν βλέπουμε ούτε μισή καρτέλα και πρέπει να χάψουμε ότι η διαφορά είναι στις 20 μονάδες, δηλ ότι όόόλοι αυτοί οι αναποφάσιστοι τελικά κατέληξαν να ψηφίσουν Κούλη. Ναι καλά. Και δεν μιλάει κανείς.

  34. Καμία νοθεία μάγκες, δε χρειάστηκε. Ούτε το αποτέλεσμα είναι τόσο κακό και εξηγούμαι. Ο Τσίπρας προφανώς δεν ήθελε να κερδίσει, δεν κατάλαβε όμως ότι με τα τόσα αυτογκόλ θα έχανε με τόσο μεγάλη διαφορά. Για αυτόν και για άλλους λόγους, ο κόσμος ψήφισε πάλι ΝΔ γιατί δεν είδε άλλη επιλογή διακυβέρνησης ή γιατί φοβήθηκε. Το σύστημα εξουσίας δε βγαίνει κερδισμένο διότι βασίζεται στο δικοματισμό, και ο ένας πυλώνας του δικοματισμού τώρα φαίνεται να καταρρέει. Ούτως ή άλλως, κυβέρνηση αχυρανθρώπων θα έχουμε και στην παρούσα φάση. Την επόμενη φορά η μόνη επιλογή του πατριωτικού χώρου είναι να ψηφίσει μαζικά Βελόπουλο, όσο και αν δε συμπαθεί κανείς τα μάγια και το βότανα. Αν ο Κούλης βγει αυτοδύναμος ή συγκυβερνήσει με το Βελόπουλο, τουλάχιστον δε θα μπορέσει να πουλήσει το Αγαίο. Αν όμως κάνει παιχνίδι με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τότε όλα είναι πιθανά. Μια προδοσία τέτοιου μεγέθους χρειάζεται πολλές πλάτες.

  35. Μητσοτάκη έτυχε κινέζικος Κορωνοιος ρώσικος πόλεμος καί ρωσική ακρίβεια αλλά τα κατάφερες.Η οικονομία πάει φοβερά καί παντού ζητάνε εργαζόμενους.Οσοι δουλεύουμε μια ζωή ξέρουμε τι γίνεται και σέ στηρίζουμε.Οποιος θέλει λεφτά νά πάει για δουλειά δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια.Ο συριζα με τίς μολότωφ και τούς λάθρο αγκαλιά νόμιζε θα πάρει ποσοστά.Αν δεν είχε καί τίς ψήφους τών λάθρο θα είχε κάτω από δέκα.Ο ραμα μίλησε ή φοβάται μήν κάνει ζημιά στον σύριζα; Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.

  36. Νοθεία με τέτοια διαφορά δεν γίνεται. Κέρδισε η νδ, ο κόσμος είναι για τα μπάζα. 40 κούλης χοντρικά και 20 ο άλλος ο βλάκας, μας κάνει 60. Πάνω από τους μισούς ελληναράδες (70 με τα πασόκια) δεν έβαλαν μυαλό τόσα χρόνια. Μην ξαναδώ εδώ σχόλια και παράπονα. Αράξτε στην κακομοιριά σας και φωνάξτε από το πληκτρολόγιο. Είχατε την δυνατότητα σήμερα να αλλάξει κάτι και την πετάξατε. Μην ξαναγράψετε εδώ για πολιτική.

    1. Εσύ ρε να μην ξαναγράψεις τίποτα χαχόλε. Που θα μας πεις νοθεια με τέτοια διαφορά δε γίνεται… Ο βορειοκορεάτης συνάδελφος του Κουλ, Κιμ Γιονγκ Ουν, παίρνει 99% στις εκλογές, προφανώς για σένα είναι δεν υπάρχει νοθεία…Εννοείται ότι ο κοσμάκης δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τίποτα από τη στιγμή που ελέγχουν αυτοί το κράτος και τη διαχείριση του εκλογικού αποτελέσματος.

  37. Γελάνε και τα παραβάν μ αυτα τα νουμερα που βγήκαν…..

  38. Ρε σεις…σκεφτείτε λίγο…μονάχα αυτό…Σε δύο μήνες είχαμε το γεγονός το δυσάρεστο γεγονός των Τεμπών .Καραμανλής παραιτήθηκε άκουσε τα εξ αμάξης ,κ για το μερίδιο ευθύνης αλλά κ γιατί δήλωσε ότι θα ξανακατέβει στις εκλογές.Τα περισσοτερα και τις χοντρές κατάρες και ανάθεμα τα άκουσε στο νομό Σερρών….Θα τον εξαφάνιζαν…σήμερα ,Καραμανλής …εξελέγη στο νομό Σερρών ,με το ίδιο ποσοστό όπως το 2019…Αχααααααααα

  39. Έτσι να σας βλέπω να κλαιτε και να λέτε δικαιολογίες να γελάω, σας φασωσε παλι ο Κυριακος το αλανι ψεκες μου.

    1. Εσύ φασιστάκο κάτσε κάτσε καλά!!! Μία από τις μεγαλύτερς νοθείες του βαθέως κράτους όλων των εποχών συν την τεράστια αποχή !!! Μαγκάκο ποιος κατέχει το σημαντικότερο μετοχικό κεφάλαιο της singular logic θες να μας απαντήσεις ψέκη μου ??

      1. Ρε βλημαδι, οταν γινεται η καταμετρηση ψηφων στα τμηματα υπαρχουν αντιπροσωποι των κομματων και τα διπλοτσεκαρουν. Βουτηξτε λιγο στο μυαλο σας τη γλωσσα σας πριν αμολησετε τις ανοησιες σας.

    2. Η Μαρεβα και ο πρεζεμπορας τους γαμησε. Όχι η Κουλα που τον γαμαει τον κερατα η ίδια του η γυναίκα. Ο κετατωμενος έχει την τύχη υπέρ του. Εσύ είσαι κερατάς; Ή απλώς γλυψαρχιδις της κουλας;

  40. Παραξενη νικη. Προσωπικα κ στα σοσιαλ κραξιμο βλεπω στον Κουλη.

  41. Μεινετε ολοι μαζι στο περιθωριο κατηγορωντας ολους τους αλλους και οχι τον εαυτο σας

  42. ΝΔκράτες ετοιμαστειτε να πατε να πολεμησετε τους Τουρκους.. Οι Ελληνες πατριωτες θα βλέπουμε με χαρά την αναβιωση την Οθωμανικης αυτοκρατορίας! Ας φτάσει η Ελλάδα στο Ισθμό της Κορινθου.
    * χ : μας

    1. Μια ζωή ταγματασφαλιτες εισασταν , δεννπεριμενα κάτι άλλο από εσας τους ναζι.

    2. Ε ναι, ότι οι Κασιδιαραιοι είσαστε μουφα πατριώτες και πατριδοκαπηλοι αργήσαμε αλλά το καταλάβαμε. Όταν βγάλατε ανακοινωση να μην ψηφιστουν Ελληνικα πατριωτικά κόμματα αλλά προδότες και ανθέλληνες του σύριζα. Μην φοβάσαι μεγαλε, εάν χρειαστεί όλοι οι πραγματικοί πατριώτες θα αγωνιστούμε για την πατρίδα μας και τον Ελληνισμο, εσείς πάρτε τους συριζαιους και πηγαίντε να πάτε να γ@μηθειτε με τους Πακιστανους.

      1. Θ’ αγωνιστείτε στα τέσσερα πάλι, με τους τσοπάνηδές σας στο Παρίσι;

  43. Μία είναι η πειστική εξήγηση : Το μπόλι που έφαγε το 70% των χαχόλων είχε μέσα οδηγία για τις εκλογές. Το μεταλλαγμένο dna τους ψηφίζει πλέον μόνο Κούλη. Ο μόνος που ωφελήθηκε απ’ αυτό ήταν ο Βελοπουλος, ο οποίος κατά τύχη είναι συνονόματος του Κυριακούλη.

  44. μην την ψαχνετε, τα βρηκαν τα μασονοσκυλα μεταξυ τους, θεατες ειμαστε του μεγαλυτερου θεατρου!!!

  45. Βγηκαν ολα τα λαμογια οι ΝΔουλες απ τα λαγουμια τους…ΟΥΣΤ ρε κυρατσες…τραβατε παρτε καμια πιπα απο τους “Βοριεο Μακεδονες”…χλαπατσομαλακες με τον Mr. Bean για αφεντικο

  46. Καριοληδες ελληνες Ψηφίσατε τον πουστο κρητικό Κουλη γιο η μούλο του εφιάλτη και ρουφιάνο της Γκεστάπο Ξευτίλες όλοι σας

    1. Σαν τα στουκας σας ρίξαμε βόμβες στα κεφάλια σας ψεκες.✈🛩🛫🛬

      1. Όταν λέω ότι είστε ηληθιοι και αγράμματοι, έχω δίκιο η LUFTWAFFE και τα Stukas ήταν Γερμανικά. SPITFIRE και Β 52’S, έπρεπε να γράψεις.

        1. Η luftwaffe και τα στουκας έκαιγαν τα κομμουνια του Στάλιν στο ανατολικό μέτωπο ηλιθιε

  47. απο την στιγμη που τα αποτελσματα μεταδωθηκαν απο τους δικαστικους αντιπροσωπους με ηλεκτρονικο τροπο μπορουν να χακαραστουν…..γιαυτο εχουμε αυτο το περιεργο ποσοστο της νδ…..εαν η διαφορα νδ συριζα ηταν μικροτερη θα υπηρχε πιθανοτητα να σχηματιζοτανε κυβερνηση πχ συριζα πασοκ, τωρα δεν γινεται, και θα παμε σε ενα μηνα σε εκλογες με ενισχυμενη αναλογικη

    1. Θεε μου τι ανοησιες. Δηλαδη ο δικαστικος αντιπροσωπος εγραψε πχ 200 ψηφοι ΝΔ στο εκλογικο του τμημα και το χακαρανε μετα πχ και το εκαναν 300 και ο δικαστικος δε θα δει τη διαφορα? Ειπαμε ειστε ψεκες αλλα οχι κι ετσι…

  48. Μας κοροϊδεύουν όλοι και Κασιδιάρης και δημοσιογράφοι και εφημερίδες και τα πάντα.
    Όποιος διέθετε αρxίδια θα ακύρωνε τις γελοίες αυτές εκλογές διότι δεν ήταν νόμιμες ούτε Συνταγματικές.
    Ο Άρειος Πάγος έβγαλε έξω όλα τα πολιτικά κινήματα δώδεκα για την ακρίβεια με Πατριωτικές τάσεις και κράτησε αυτά που έπρεπε να μείνουν ώστε να υπάρξει το σημερινό αποτέλεσμα.Εισαγγελέας ανέφερε όταν παραιτήθηκε αν θυμάστε από τον Άρειο Πάγο ότι πήγε ο Κούλης να τον δωροδοκήσει.Και μάλιστα είπε θα βγάλει πολλά στην φόρα και δεν έβγαλε τίποτα.Ατομα από την Ουκρανία υπάρxουν δεκάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο xωρίς καν ταυτότητα ρίxνανε στην Κάλπη ΝΔ.Πληρωμενοι γύφτοι με έτοιμα ψηφοδέλτια και πλαστές ταυτότητες.Κόσμος δεν έβρισκε τα ψηφοδέλτια που ήθελε για να ψηφίσει.Οι εκλογές αυτές ήταν επαγγελματική νοθεία με ξένο δάκτυλο και πρέπει να τις καταργήσει το Ευρωπαϊκό δικαστήριο και άμεσα μάλιστα.Αν δεν γίνει αυτό είναι όλοι παρέα στο κόλπο.

  49. Πήγα εκλογικός αντιπρόσωπος μικρού κόμματος (κάτω του 1%) σε εκλογικό τμήμα της γειτονιάς μου, στην καταμέτρηση των ψήφων των κομμάτων. Υποδειγματική διαδικασία. Τα αποτελέσματα ήταν λίγο πολύ όπως στην επικράτεια, ειδικά για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Μην κυνηγάτε φαντάσματα, αντικρύστε την πραγματικότητα.
    Όλοι όσοι γκρινιάζετε εδώ, πήγατε εκλογικοί αντιπρόσωποι στην καταμέτρηση; Εκλογές από τον καναπέ δεν γίνεται.

    1. Δε μπορούμε σε καμία περίπτωση να βγαλουμε συμπέρασμα από τα αποτελέσματα ενός εκλογικού τμήματος γειτονιάς για το συνολικό αποτέλεσμα. Επιπλέον έχουμε υπάρχει μια ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί : Ή οι δημοσκόπησεις που βγάζανε όλο αυτόν τον καιρό ήταν παντελώς αναξιόπιστες και επομένως παραπλανούσαν την κοινή γνώμη ή οι δημοσκόπησεις ήταν σωστές και επομένως το εκλογικό αποτέλεσμα είναι σικέ. Ένα από τα δύο ισχύει.

  50. θα γίνουμε Βαβέλ πάλι ο λαός δεν χόρτασε τέσσερα χρόνια γκαντεμιά και μυαλό δεν βάζει γιατί πολύ απλά ξέρει πολύ εύκολα να ξεχνά δυστυχώς

  51. Ο γκαντεμοσαυρος καταφερε να συσπειρωσει τη ΝΔ και να διαλυσει την κεντροαριστερα.
    Αυτο σημαινει οτι θα τον τρωμε στη μαπα για μια 8αετια ακομη το λιγοτερο!

    Υ.Γ.
    Ο γιδοβοσκος καταφερε να παρει το κλεπτοπασοκ διψηφιο. Ξεχαστηκαν και τα μνημονια και ολα.
    Υ.Γ. 2
    Ο Βελοπουλος ειναι πολυ λιγος μπροστα στον Κας. Τον ειδαμε 4 χρονια.

  52. Δεν πρέπει να στεναχωριετε κανένας για το αποτέλεσμα. Και εξηγούμε. Το σχέδιο του Θεού είναι να ξεφτιλιστει όλο το πολιτικό έκτρωμα με αυτά που λίαν συντόμως έρχονται. Δεν έπρεπε να βρίσκεται στην βουλή ούτε ένα κόμμα με πατριωτική σκέψη. Έτσι θα πιουν όλο το πικρό ποτήρι της προδοσίας τους μη έχοντας να κατηγορήσουν κάποιον άλλο. Υπόψη δε ότι οι υπερβαλουσα θνησιμότητα στην Ελλάδα ξεπερνάει το 20% αυτή την στιγμή και βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγοβουνου αυτή την στιγμή. Από Νοέμβριο θα υπάρξουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί λόγο εμβολίων και πλέον δεν θα μπορούν να το κρύψουν. Αμέσως μετά έρχονται εκατομμύρια νεκροί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα δεν θα μείνει ούτε ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Ο Θεός είναι αυστηρός και μην ξεχνάμε όλοι ότι τον καιρό του Νοε δεν έμεινε ούτε ρουθουνι. Αυτή την φορά θα μείνουν ελάχιστοι.

    1. Εσύ που μιλάς με τον Θεό και σου τα λέει όλα αυτά ρωτά σε παρακαλώ να μας πει για τους αριθμούς του joker το έχετε βρει όλοι οι καμενοι να βάζετε τον Θεό

  53. Είμαι από χωριό της Ηλείας μπροστά μου ψήφιζαν 25 άτομα τα 22-23 ΣΥΡΙΖΑ,Τι γίνεται;Τι γίνεται μουνόπανα;

  54. Τι κάνετε ρε παλιό μαλακές; Φωνάζει ΝΟΘΕΙΑ Νοθεία ΝΟΘΕΙΑ Νοθεία.Πως το δέχονται τα υπόλοιπα κόμματα; Μήπως είναι συννενοημενοι όλοι;Τι γίνεται;Ούτε στραβοί ούτε τυφλοί ούτε χαζοί είμαστε

  55. ολη η ελλαδα ειναι μπλε , ειναι μπλε , ειναι μπλε, εε….

    1. Μπλε είναι αλλά με τόσους λαθρο που σας ψήφησαν, μόνο Ελληνική δεν είναι… Και κυρίως… Πουστρες μπλε…

  56. Την ελλάδα δύσκολα να την σώσει το πατριωτικό μας τόξο του το πολύ 10%. Γιατί το 90% είναι προδότες κομματικοί επιδοματίες!

  57. Ο Κούλης κυβερνά και το ΣΥΡΙΖΑ έχει κυβερνητική φθορά 10%. Κούλη δεν μας τα λες καλά.

  58. Ξερω να χανω κ ειλικρινα κ εαν ηταν ενας ικανος εξυπνος ανθρωπος θα ελεγα ενταξει εχασα ολα καλα . Ομως να ψηφιζει ο κοσμος τον πιο ηλιθιο Ελληνα(;) που εχει περπατησει την Ελληνικη Γη , ειλικρινα δεν μπορω να το καταπιω .

  59. Κουμμουνια τελειώσατε, όσο για τους ψευδοπατριωται που εψηφισαν συριζα είναι προδοτες και ανθελληνες 2 φορές περισσότερο από τα ζακια και τα πασοκια.

  60. Προς αρχεγονο.
    Το θανατο δεν το γλιτωνετε ουτε και εσεις.
    Καλη συνεχεια. Εμεις θα μαζευουμε τα σκουπιδια σας.

  61. Τι έγινε εδώ; Ούτε μια στο εκατομμύριο να υπάρξει αυτή η διαφορά.Τι γίνεται; Θα μας τρελάνουν;

  62. Που είναι τα πατριωτικά κόμματα γιατί δεν ψήφισαν τον κύριο Καζάκη μόνο διαμαρτυρία πληκτρολογίου μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας να σας δω από και πέρα όταν θα δυσανασχετεί τε λουστητε τον

  63. Δεν υπάρχουν αδέσποτοι πατριώτες πήγαν όλοι κατά βούληση στον βελόπουλο όταν άκουσαν τον Κασιδιάρη να τους λέει πάτε στο ΣΥΡΙΖΑ τότε κατευθείαν το 90% πήγε από μόνο του στον βελόπουλο ο Κασιδιάρης είναι πλέον προδότης στα αυτιά μας αν ο Κασιδιάρης έδινε εντολή να πάμε στον Βελόπουλο ξεκάθαρα τώρα ο Βελόπουλος θα έβγαινε με 15% θα ήταν πάνω από το ΠΑΣΟΚ στις δεύτερες εκλογές αυτό θα γίνει ..έχει ξεκαθαρίσει το πατριωτικό τοπιο ο Κασιδιάρης ζήτησαν να ψηφίσουμε αριστερά Επομένως πλέον δεν είναι πατριώτης
    Ο Βελόπουλος προσφέρθηκε μέχρι και στη Μαρία να κάνει μαζί του ο Κασιδιάρης αποδείχτηκε πολύ εγωιστής πρώτα έβαλε το Κανελλόπουλου αποδείχτηκε δάχτυλό της Νέας Δημοκρατίας και μετά μας έσπρωξε στο ΣΥΡΙΖΑ πλέον παίρνει μεγάλο χ και θα το διαπιστώσει πολύ γρήγορα είναι πολύ αργά

  64. νοθεια φουλλλλλλλλλλλλλ οφείλει ο λαος να αντιδρασει

  65. Δεν μπορεί να είναι πραγματικά αυτό το αποτέλεσμα. αποκλείεται.Κατι άλλο συμβαίνει.καο μάλλον είναι πολλοί στο κόλπο.Δεν γίνεται.Δεν είναι δυνατόν.ψαξτε βρείτε τι γίνεται.Αυτο είναι τρελό εξωπραγματικό.

  66. Μισά ψηφοδέλτια, τύποι που ψηφίζουν πάνω από μια φορά, πληρωμένοι ψηφοφόροι, μαγείρεμα στα κεντρικά… Όλα καλά. 😂😂😂

  67. Αν δεν έγινε νοθεία τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας σαν λαός. Όταν θα γαμανε ελεύθερα τον κόσμο να μην διαμαρτυρηθεί κανείς. Μαλακες μας παίρνετε στον λαιμό σας. Καραγκιοζηδες.

  68. Γιατί δεν ψήφισαν τα πατριωτικά κοματα τον κύριο Καζάκη φάτε κουλή τώρα και μην ξανά διαμαρτυρηθείτε μόνοι σας βγάλατε α μάτια σας

  69. Το πρωι που περναγα εξω απο το Α Νεκροταφείο ειδα και ειχανε στησει κατι παραβάν και καλπες αλλα δεν εδωσα βαση.Τωρα καταλαβα…..

  70. Τα σοβρακα ρε κοπρόσκυλο νεοδημοκρατη σας τα πήρε η Τουρκία, η Αλβανία, τα Σκόπια, Φυσικά σας αρέσει αφού ούτε καν είστε Έλληνες.Οσο για τους ψεκασμενους ,εγώ απλά σου εύχομαι μην πάθεις ξαφνικιτιδα,και να συνεχίσεις να βάζεις τα εμβόλια σου και να φτάσεις αισίως τα 100. Βλάκα

  71. ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ;;;

    Η αποχή δεν είναι τόσο κακή οσο το να ψηφίζει κάποιος κόμματα τα οποία μένουν εκτός βουλής. Η αυτοδυναμία του πρώτου κομματος κρίνεται από το ποσοστό των κομμάτων που μένουν εκτός: για να έχει το πρώτο κόμμα αυτοδυναμία πρέπει να συγκεντρώσει πάνω από το 50% των ψήφων του συνόλου των έγκυρων που ανήκουν σε κόμματα τα οποία μπαίνουν στην βουλή,
    π.χ. αν το ποσοστό των ψήφων των κομμάτων που μένουν εκτός είναι 16% για την αυτοδυναμία θα χρειαστεί 84/2=42%, αν τα εκτός βουλής είναι 10% για την αυτοδυναμία θα χρειαστεί 90/2=45%.

    Άρα όσο πιο πολλά κόμματα μένουν εκτός βουλής τόσο πιο πολύ βοηθιέται η ΝΔ να πετύχει την αυτοδυναμία…

    ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ δεκαΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ αν μείνουν εκτός βουλής!!!!

    1. Ετσι ακριβως ειναι. Τοσες μαλακιες μικροκομματιδια (κοτες, φτωχοι κππ) τραβανε ψηφους αναποφασιστων και απλα ενισχυουν τη ΝΔ

  72. Παλι σας ξηγηθηκε ο Κουλης αλμυρό φιστίκι ρε φασιστακια , μου θελατε και τσιπρα; εεεε;

  73. Η νοθεία σε όλο της το μεγαλείο.Ο ξένος παράγοντας οι λάθρο φυσικά και η απαγόρευση δώδεκα κομμάτων έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα.Η μαφία του Κούλη βρήκε τρόπο να μην πέσει με αγκαλίτσα της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.
    Όποιος πιστεύει ότι αυτό είναι αποτέλεσμα των ψήφων του Ελληνικού λαού σημαίνει πως διαθέτει πρόβλημα στον εγκέφαλο.

  74. Η σίγκουλαρ έφτιαξε το αποτέλεσμα κατόπιν εντολής του Μητσοτάκη.

  75. Συγχαρητήρια ρε ηλίθιοι ψηφοφόροι βγάλατε πάλι την χούντα και την μαφία να κυβερνήσει. Ξεχαστε την δημοκρατία

  76. Και Τέμπη σας αξίζουν και υποκλοπές και παιδεραστές και νέα χρεοκοπία και νέα μνημόνια και να ψηφίσετε στην πείνα σας αξίζει.
    Είστε μια μπασταρδόφαρα που μόνο το μικροσυμφέρον σας ενδιαφέρει.
    Εγώ φεύγω έξω και σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα από το τριμπουρδέλο σας.
    Σας αξίζουν Άδωνις Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες να σκοτώνουν τα παιδιά σας.
    Αυτό σας αξίζει αυτό θα πάρετε.
    Άλλο χρόνο δεν χάνω για εσάς.
    Τελειώνοντας τη νέα τετραετία ο Μητσοτάκης θα σας παραδώσει μια χρεοκοπημένη χώρα με νέα μνημόνια γιατί αυτό σας αξίζει.
    Τελευταίο σχόλιο δεν ξαναγράψω άλλο.
    Από αύριο ετοιμάζω τα διαδικαστικά και φεύγω έξω.
    Να φάτε στη μάπα εσείς τον Άδωνι τα καλάθια της νοικοκυράς και τους Μητσοτάκηδες να σας κλέβουν γιατί αυτό σας αξίζει.

  77. Ουτε ο Αδωνις δεν πιστευει αυτα τα νουμερα που βγηκαν

  78. Πρόσεξε κανείς ότι σ’αυτές τις εκλογές δεν μας έβαλαν να υπογράψουμε μετά την ψήφο;γιατί;;;

  79. Νεοέλληνα είσαι το μεγαλύτερο σκουπίδι της ιστορίας.
    Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο βγάζω διαβατήριο και φεύγω από το ελλαδιστάν σας.
    Καταδικασμένοι να σας κυβερνούν κλέφτες και απατεώνες γιατί τα ίδια σκ@τα είστε και εσείς.
    Δεν χάνω άλλο το χρόνο μου μαζί σας.
    Σας αξίζουν τα χειρότερα.
    Πήρα τηλέφωνο συγγενείς στο εξωτερικό με περιμένουν βγάζω διαβατήριο και αντε γειά.
    Εδώ δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα μόνο για μπλα μπλα είστε όλοι και μόλις σας τάξουνε ρουσφέτι τρέχετε σαν λιγούρια.
    Λαός ραγιάς χωρίς αξιοπρέπεια.

  80. Δεν υπάρxει ενδεxόμενο να έβγαλε ο λαός πάλι τον Κούλη.Να δείς τι έγινε Χίο και βγήκε διότι δεν είναι το αποτέλεσμα αυτό του λαού.Ενώθηκαν συνδικάτα ενώθηκαν αθλητές ενώθηκαν οικογένειες αδικοxαμένων στα Τέμπη ενώθηκαν όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες με εκατομμύρια κόσμο ενώθηκαν τα πάντα για να πέσει ο Κούλης και πήρε τώρα τέτοιο ποσοστό;Δεν γίνεται αυτό σε καμία περίπτωση ούτε μια στο δισεκατομμύριο και όταν το ψάξεις θα θυμηθείς τα λόγια μου.

  81. O μέσος νεοέλληνας απεδειξε, σήμερα περίτρανα (για ακόμα μια φορά) πόσο μικρής στάθμης ανθρωπάκι είναι. Πως αυτός , τα παιδιά του και η χώρα δεν αξίζουν να υπάρχουν, να σωθούν. Άξιοι των αποφάσεών τους…Γύρω στο 2024-2025 βλέπω τραγικές,φρικτες καταστάσεις να εξελίσσονται στη χώρα (αποδεκατισμένο τον γενικό πληθυσμο από συνέπειες εμβολιων- νέες ασθένειες, νέες τεχνολογίες, η χώρα ακρωτηριασμένη, σε νέα ατελείωτα “υβριδικού τύπου”, μνημόνια και άλλα άσχημα…)

  82. Ολα τα πιστευα αλλα τετοιος πουστικος λαος τετοια γαμημενη κολορατσα οχι, καθαρισμα θελετε ολοι σας σαταναδες καλυτερα να παραδωσω την ιθαγενεια τουρκοσπορα που θελετε να λεγεστε και Ελληνες.

  83. Μπράβο μ@λακες του Κασιδιαρη, συγχαρητήρια που στερησατε από ένα πατριωτικό κόμμα το ΝΙΚΗ να μπει στην βουλή και κόψατε δύναμη από την Ελληνικη Λύση δίνοντας ψήφους στο ανθελληνικό προδοτικο σύριζα. Μπράβο μ@λακες. Συγχαρητήρια! Αλλά εάν υπάρξουν δεύτερες εκλογές αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι, να σας δώσουμε τα @@ μας. Σήμερα κάνατε πολύ μεγάλη ζημιά στον πατριωτικό εθνικιστικό χώρο και στην πατρίδα μας παλιομ@λακες και δώσατε ζωή στους προδότες της Μακεδονίας. Ούτε ψήφο ρε κ@λοπαιδα δεν πρέπει να πάρετε. Προβοκατορες, αυτό που κάνατε σήμερα τσ@γλανια δεν πρεπει να το ξεχάσει κανένας Έλληνας πατριώτης. Αντε τώρα να πληρωθείτε από τον Τσιπρα, ξεφτίλες κ@λοπαιδαραδες. Στέφανε, γραψτους στα @@ σου και μην τους προβάλεις καθόλου, τα κ@λοπαιδια. Απεδειξαν πως είναι πατριδοκαπηλοι και έτοιμοι να προδωσουν την ιδέα του Ελληνισμου και να συνεργαστούν με τον χειρότερο εχθρό της Ελλάδας. Ρουφιάνοι. Άιντε λερες.

    1. Ποιος συριζα ρε αυτο βλεπεις με 20% που πηρε από 31,53% στις προηγουμενες εκλογες την ωρα που ολοι τρεξατε και ψηφισατε κουλη και του δωσατε 41%? Ξεφτυλες!!!.

    2. Για ποιο λογο ρε βλημα …ε ΒΛΗΜΑ οι ψηφοφοροι του Κασιδιαρη να ψηφισουν το δικο σου κομμα;
      Το λαθος πολλων εξ αυτων ηταν που δεν πηγαν να ψηφισουν (φαινεται απο την αποχη) με αποτελεσμα να βγει με μεγαλη διαφορα ο Κουλης.
      Και πως ξερεις εσυ ρε πανηλιθιε τι ψηφισαν οι ψηφοφοροι του Κασιδιαρη:
      Το δικο σου κομμα σ’αυτους βασιζοταν;

    3. το απολυτο παραληρημα.ολοι στην περιοχη μου του κασιδιαρη ουτε ΕΝΑΣ δεν ψηφισε συριζα.ουτε την εξυπναδα να βαλουν 5-6 μοναδες διαφορα να γινει πιστευτο,κ συ με τετοια καραμπινατη νοθεια κ πιστευεις ακομη στα παραμυθια.

  84. με τον αποκλεισμό του Ηλία του βγήκε του μητσοτάκη! οι γέροι τον έβγαλαν!

  85. Πιάσανε γύφτους με 100 τόσες ταυτότητες.Δηλαδή κάθε γύφτος μπορεί να ψήφισε 10 φορές σε 10 διαφορετικά τμήματα με 10 διαφορετικά ονόματα.Εδώ δεν ψήφισαν μόνο τα δέντρα αλλά και οι πέτρες.Κι’εσείς ψάχνετε αν φταίει το λογισμικό..Άντε περαστικά μας έχουμε τελειώσει σαν λαός..

  86. χαχαχαχα
    Όλοι οι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη ψήφισαν ΝΔ.
    Εσείς εδώ μέσα 20 με 30 άτομα σχολιάζατε και στη φαντασία σας θα ρίχνατε το Μητσοτάκη.
    Σας πήρε και τα σώβρακα.
    Το γλέντι συνεχίζεται.

    1. Αυτό είναι απόδειξη το ποσο κλόουν είναι τα μικρά κόμματα .. είναι δυνατόν οι ψήφοφοροι Κασιδιάρη να πάνε αριστερά ;;;είτε άμεσα είτε εμεσα ψηφίζουμε ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ

    2. Στον τάφο μαλακά…
      Γελά τώρα γιατί από αύριο θα σας μπει η τσαπου από τον κωλο και θα σας βγει από το λαρύγγι….

    3. Τόση νοθεία ούτε ο erdogan στην τουρκία πραγματικά τον τερμάτισαν αυτό το λογισμικό κάνει παπάδες και το αρχικορόιδο ζωάκι πιστεύει ότι πήραν 41% χαχαχαχα ούτε οι στημένες δημοσκοπήσεις που βάζουν ότι θέλουν μέσα δεν έδιναν τέτοιο ποσοστό τελικά στις 25 Ιουνίου θα κεράσουμε 🍢 🍢🍢 🍢 🍢 🍢 🍢 🍢 🍢 με βαζελίνη…

  87. Κι αν δεν κατεβει ο Κασιδιαρης στις επαναληπτικες(που ειναι βεβαιος οτι θα κατεβει),τι κάνουμε???Τον ηπιαμε Πατριωτικά ολοι μαζι νομιζω και ο μονος κερδισμενος ο ΑΜΕΑ ζαβομάτης που κοροιδεύαμε…..

    1. Μακάρι να μην κατέβει γιατί ο ξεφτίλας έδωσε γραμμή να ψηφιστεί το ανθελληνικο προδοτικο σύριζα με αποτέλεσμα η δύναμη του πατριωτικου χώρου να μην αποτυπωθεί όπως πραγματικά είναι. Εάν ο μ@λακας δεν έδινε γραμμή για το προδοτικο σύριζα, αυτή την στιγμή η Ελληνικη Λύση θα ήταν το λιγότερο στο 7% και θα είχε μπει και η ΝΙΚΗ με ποσοστό τουλάχιστον 4%. Καλά έλεγαν κάποιοι πως ο Κασιδιαρης είναι ο καρκίνος του πατριωτικου εθνικιστικου κινήματος. Άλλα στις άλλες εκλογές γράψτε τον στα @@ σας και μαζικά όλοι Ελληνικη Λύση και ΝΙΚΗ. Τώρα καταλάβατε τον ύποπτο ρόλο του. Και αφήστε τον να ψηφίσει όχι σύριζα μέχρι ανταρσία είναι ικανός να ψηφίσει καινά κάνει πορείες με το κεερφα φωνάζοντας είμαστε όλοι Πακιστανοί. Τον σιχάθηκε όλος ο πατριωτικός και εθνικιστικός χώρος.

      1. Σας τα λέγαμε καιρό τώρα, αλλά είμασταν κακοί. Ο άνθρωπος είναι ο ιδανικός τύπος στον “Ηγεμόνα” του Μακιαβελι και πολύ χειρότερος. Ξεπέρασε σε εγωισμό και μαλακια και τον Μπάρμπα-Νίκο, τον σουβλατζή της Πεύκης, όταν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την στημένη δολοφονία Φυσσα, λίγο πριν τις προηγούμενες εκλογές. Τυχαία τότε; Τυχαία τώρα; Μπααααα, μάλλον σύμπτωση… Χα χα χα. Σας το ξαναλέω, ο μόνος γνήσιος και γι’αυτό είναι μόνος του με λίγους να τον στηρίζουμε ηθικά και μάχεται στο Εφετείο, είναι ο Γιάννης Λαγός και μπράβο του. Προσωπικά και το βλέπετε στα σχόλια μου, τόσα χρόνια, είτε νδουλα, είτε μπατσοκ, είτε τσυριζα-σύριγγα, είτε συγκρεβατωμα όλων. Τα ίδια σκατα θα ήταν. Μακάρι να γίνουν στις 25 Ιουνίου οι δεύτερες γιατί τουλάχιστον για δύο – τρεις μέρες πιο μετά που θα ερχόμουνα οικογενειακώς διακοπές, δεν τα μου πρηξουνε, τα οποιαδήποτε κομματοσκυλα τ’αρχιδια. Και ευτυχώς τα παραθεριστικα κέντρα δεν θα έχουν γεμίσει με τα γλοιώδη υποκείμενα – ρουσφετολαγνους,ελληνοφωνους κωλοραγιαδες που θα κλαίνε την μοίρα τους γιατί δεν θα έχουν μία και θα παρακαλάνε για κανένα επιδοματακι πείνας για διακοπές και να το φάνε κάνοντας φιγούρα στον διπλανό τους, αντί να βάλουν σε σειρά τις υποχρεώσεις τους. Το μόνο κακό για μένα απόψε είναι ότι δυστυχώς ο Ολυμπιακός στο τέλος αυτοκτόνησε μόνος του, παρά το σπρώξιμο που είχαν οι κωλομαδριλενοι από τους γκρι, οπότε ξέφευγε ή πήγαινε να ξεφύγει στο σκορ. Όμως πληρώνει τις επιλογές των νεογαυρων και όλων των προέδρων του, που ψηφίζοντας κωλογκαντεμη, οι συγκυρίες τον πάνε κακειν κακώς και αυτή την γκαντεμιά που επέλεξαν, θα την έχουν για πολύ, πολύ καιρό(ποιος ξέρει πόσα χρόνια;;;)ακόμα. Καλά πανυγηρια στους πειναλεους γλυφτες, ψευτοκαλοβολεμενους νδουλους των 3+60,καλόν ύπνο στους υπόλοιπους και καλή πουτσα και χώνεψη στους ψευτο νεοεθνικιστες του μεγαλύτερου προδότη και προσκυνημενου Ηλία. Σας έπιασε μελαγχολία που δεν είδατε στις εκλογές αυτές και πάλι τον Ηλία. Μην στεναχωριεστε γι’αυτόν, όταν βγει, έχει την Βίβιαν με τον ζαμπλουτο πατέρα της, ιδιοκτήτη της αλυσίδας ξενοδοχείων Campanile σε Ιταλία και Γαλλία, της θυγατρικής, επίσης αλυσίδας ξενοδοχείων στην Γαλλία Première Classe και τα περισσότερα ακίνητα της Αγίας Ναπας να τον φροντίζουν, αν δεν χαλάσει προσεχώς πάντως κι αυτό το προξενιό.
        ΖΗΤΏ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΊΑΣ ΣΠΆΡΤΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΎΡΓΟΥ, ΤΟΥ ΚΛΈΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΊΔΑ!!!
        ✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋

  88. Singular logic με αλγόριθμο αγνώστου ταυτότητας …….

  89. Που είναι όλοι αυτοί οι ψεκασμένοι που έλεγαν η ΝΔ θα πάει 17%;;
    Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη ψήφισαν ΝΔ.
    Εδώ μέσα γράφετε 20 με 30 άτομα και νομίζατε θα κάνετε ζημιά στο Μητσοτάκη.
    Σας τα έλεγα αλλά δεν πιστεύατε την ώρα που εσείς γράφατε μπούρδες εδώ μέσα οι πρώην ψηφοφόροι του Κασιδιάρη ήταν στα γραφεία των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ και ζητούσαν να τους βοηθήσουμε με αντάλλαγμα την ψήφο τους.
    Οι γιαλαντζί πατριώτες του Κασιδιάρη ψήφισαν ΝΔ σε ποσοστό πάνω από 90%.
    Άντε κλάψτε ελεύθερα τώρα.
    Εγώ θα σας γλεντάω για αλλά τέσσερα χρόνια τουλάχιστον.
    Μεγάλος μάγκας ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας πήρε και τα σώβρακα.

    1. Ρε φίλε κουράζεις κάθε δύο αναρτήσεις είσαι εσυ με άλλο ψευδόνυμο και μια βριζεις μια λες οτι θα πας εξωτερικο μια υμνείς την κούλα. Ξεκόλλα βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς μη γίνεσαι ψυχάκι.

    2. Η φαντασία του δεν έχει όρια ούτε με 1000€ την ημέρα δεν θα έκανα προπαγάνδα υπέρ μιας εγκληματικής οργάνωσης και αυτός συνεχίζει να γράφει ότι παπαρολογία του έρχεται στο κεφάλι τζάμπα…

  90. Περαστικά αδελφούλη ,,,, ο ΣΥΡΙΖΑ φούσκα ήταν ξεφούσκωσε το ΠΑΣΟΚ ήταν και ήρθε εξουσία και τώρα θα πάει εκεί που ήταν στο 3% Κασιδιάρης φυλακή , 20 χρόνια κουλησταν θα έχουμε!

  91. Κόμμα νικητής η αποχή με 42%
    Οι του πατριωτικου χώρου δεν μπορουσαν να κατεβάσουν ένα κόμμα, να έπαιρνε 15 – 20%.? Για τα μπάζα είμαστε……..

  92. Μπράβο στον Μητσοτάκη!!! Ο καλύτερος πρωθυπουργός με διαφορά!!! Όσοι δεν τον θέλετε σας εύχομαι καλό ξύδι. Αν θέλατε μεγαλύτερους μισθούς να σπουδαζατε και να προσπαθουσατε περισσότερο στην ζωή σας. Εμείς είμαστε πολύ καλά με ΝΔ στην κυβέρνηση και λεφτά έχουμε και ακίνητα και ταξιδάκια πάμε. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι το ίδιο, κάποιοι πρέπει να μας μαζεύουν και τα σκουπίδια.

    1. Ενας μορφωμενος και ταπεινος ανθρωπος δεν θα μιλαγε ποτε ετσι. Αυτες τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ να τις πεις και στους γονεις των παιδιων στα Τεμπη !!!
      Σε οικτιρω 🤮🤮

    2. Όπως σπούδασε ο ΜΟΥΛΟΣ στην ΕΔΡΑ που ίδρυσε ο σκατόγερος πατέρας του στο Harvard ε;

    3. Νοητικά ανάπηρος, πνευματικά σακάτης. Δίποδα σαν και εσένα θέλουν αποκεφαλισμό και κάψιμο για να είμαστε σίγουροι. Να σαπίζεις και να μην ψοφάς.

  93. Κουράγιο στους γονείς των δολοφονημένων παιδιών απ τα Τεμπη αυτοί οι γονείς είναι ήρωες και ειδικά αυτή την στιγμή, εύχομαι ο θεός να δώσει δικαίως.

  94. Εδώ η ραγιάδες βάζουν και τον βαρουφακη στην βουλή, τι αλλο να περιμένεις; Κρατάτε στο σπίτι σας άδειο και από ένα δωμάτιο για τους λαθρομετανάστες που θα σας βάλουν με το έτσι θέλω σε κάθε σπίτι! Συγχαρητήρια Νεοέλληνα, τώρα η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος?

  95. Πρώτη φορά στην ιστορία των εκλογικών διαδικασιών που δεν θα συμμετάσχουν δηκιγοροι. επίσημη ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου λέει πως η καταμέτρηση θα γίνει από είδη διορισμένους υπαλλήλους … ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

  96. Είναι δυνατόν η Κρήτη να βγάζει ΝΔ με 20 μονάδες διαφορά????
    Σοβαρά τώρα???

    Μετά τον μαζικο μπόλιασμα που έκανε αρρώστους το 70% της χώρας, μετά την απίστευτη ακρίβεια και τη στηριξη στον πολεμο του ΝΑΤΟ, μετά την τραγωδία των Τεμπών και μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, να βγαίνει κουλης σε ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

    Έχουμε να κάνουμε με ξένη παρέμβαση στα αποτελέσματα των εκλογών. Είναι ξεκάθαρο.
    Επίσης δεν μπαίνουν στη Βουλή Μέρα 25 που τα έχωνε σε ελίτ.

    Εδώ έχει γίνει τεράστια απάτη.

  97. Περαστικά σας ψεκες πατε ολοι μαζί με τους κομμουνιστες πάνω στα πομακοχωρια να κλάψτε μαζι
    Παρτε μαζί σας και τους αλλοδαπούς αδελφούς σας.

  98. 100% νοθεια. Δεν ειναι ο κοσμος ηλιθιος. Κατι εχει γινει, το εχουν φτιαξει ετσι ωστε ολοι να ειναι ευχαριστημενοι. Ο Κουλης ειναι ο εκλεκτος των εξω, ο Τσιπρας δεν θελει μεγαλο ποσοστο, καρεκλιτσα καλοπληρωμενη χωρις να κανει τιποτα, ΚΚΕ μια ζωη 4-6% (καλα ειμαστε) και Βελοπουλος μετα τις αποκαλυψεις Μυλωνακη μια απο τα ιδια με ΚΚΕ.. Φραγκα να πεφτουν και ολα καλα. Τα πιο μικρα κομματα δεν εχουν τη δυναμη να ελεγξουν την εκλογικη διαδικασια.

  99. Το εγραψα σε αλλο μηνυμα, οσοι ψηφισαν κουλη,τσιπρα,κιναλ θα δουν απο δω και περα τι περιμενει τα παιδια τους και τα εγγονια τους,τιποτε αλλο… 74ο/ο ( αν προστεθουν και οι υπολοιποι ,πλην Βελοπουλου και κκε φτανουν στο 89ο/ο ) του ελληνικου λαου ΨΗΦΙΣΕ σημερα α) Ελλαδα αποικια χρεους, μεχρι το 2110, δηλαδη αιωνιως Μπανανια,β) Ελλαδα χωρις συνορα,αμυνα,εξωτερικη πολιτικη, γ) Μαζικη μεταναστευση των νεων για τα αμεσως επομενα χρονια , λογω της τρομακτικης ανεργιας που ετοιμαζουν οι “μεταρρυθμισεις” του κουλη ,στις οποιες συμφωνουν οι αλλοι δυο.δ)Μισθοι,συνταξεις … Γουατεμαλας, τιμες… Γερμανιας … Και αλλα εκατο καλα,πλειστηριασμοι,νεα εμβολια πιο αποτελεσματικα … κλπ,που συντομα ερχονται. Με τις υγειες σας, αυτα αξιζετε,δε σας λυπαμαι. Και που ειστε… Ετοιμαστειτε να στειλετε και τα εγγονια σας στην Ουκρανια,πρεπει να μη στεναχωρουμε τον καημενο τον Ζελενσκι,να χαρει κι αυτος λιγο τη βιλλα του στην Τοσκανη,τοσα λεφτα εδωσε …

  100. Φατε τα μουτρα του Γεωργιαδη αλλα 4 χρονια μαλακες Ελληνες(;) Ζητω τα εμβολια η Δεη κ το Γιαουρτι

  101. Πατωσε ο Συριζα.
    Ο Μητσοτακης Dumb, αλλα ο Τσιπρας Dumber.
    Μα δεν εφερνε αντιρρησεις στα Lockdowns, στα SMS που φακελωναν τους Πολιτες, στα Εμβολια, στις Πλατφορμες που φακελωνουν εκ νεου τους Πολιτες, και ψηφισε τα μισα Νομοσχεδια της ΝΔ.
    Χωρια που ο Τσιπρας το ΟΧΙ το εκανε ΝΑΙ και πουλησε την Μακεδονια.
    Αν προστεθουν και οι ηλιθιοτητες που εκανε στη διαρκεια της προεκλογικης διαδικασιας, παλι καλα που πηρε κι αυτα τα ποσοστα.

    1. Όχι φίλε μου δεν γίνονται αυτά.Σιγουρα τεράστια νοθεία.Δεν έχει ξαναγίνει αυτό.Ουτε πρόκειται να γίνει ποτέ και πουθενά.

  102. ΣΑΡΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!! ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΗΦΙΖΕΙ Ν.Δ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ 10ΕΤΙΑ Ν.Δ.ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.!! ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΟΣ!! ΠΑΕΙ Ο ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ..ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!

    1. να κοιτάξεις σωστά το ποσοστό των ψηφισάντων… πόσο ποσοστό% από το 100% του συβόλου του εκλογικού σώματος …και να σκεφτείς μετά εάν νομιμοποιείται μία μειοψηφία να συγκροτήσει “κυβέρνηση” και νομοθετικό σώμα … στην ουσία η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΟΣΦΙΖΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ που δεν έχει

      1. Ε αφού συστηματικά το 42% του εκλογικού σώματος γράφει τις εκλογές στα αρχ….ια της, με τόσα μνημόνια, περικοπές, Τέμπη, υποκλοπές, διαπλοκή Κυβέρνησης – Μαφίας,κ.τ.λ,την στιγμή που θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα, ας γευτεί τον ΚΟΥΛΗ για καμιά 10ετια, και να μην βγάλει άχνα!!
        Τέτοιοι ΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε…

  103. Φαινόταν εδώ και μέρες οτι το σύστημα θέλει την Ν.Δ. στην εξουσία .Αυτή το εξυπηρετεί στην παρουσα φάση.Σε οτι μας αφορά τα ποσοστα του Βελόπουλου και του Νατσιού δεν ειναι αμελητέα.Μακαρι να μπει και η Νίκη στην βουλη.Θα ακουγεται η πατριωτικη φωνη δυνατότερα.

  104. Τώρα αν έχει γίνει νοθεία δεν θα δικαιωθούμε ποτέ να βγει άμεσα το Μακελειό και να μας πει τι συμβαίνει αλλιώς οι εκτιμήσεις έπεσαν έξω εγω πάντως είμαι αηδιασμένος μόλις τελειώσω κάτι υποχρεώσεις που εχω τον Ιούλιο θα ψαχτώ να φύγω εξωτερικό!!! Εγω ιδιοκτησία του Μιζοτακη δεν θα γίνω!!!

  105. βγάλτε τον και ήρωα μ@λ@κα Έλληνα.
    Τέμπη, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΟΥ/ ΛοκΝταουν/ Βενζίνη /Τιμές στον θεό/ κόψιμο συντάξεων/ ανεργία, εγκληματικότητα σε 4 χρόνια χτύπησαν όλα κόκκινο και τον ξαναψηφίζεις με διαφορά 20%. Ποιόν ? την οικογένεια Μητσοτάκη που σου ρουφαει 80 χρόνια το αίμα

    είμαστε ο πιο ηλίθιος λαός. Καλά να πάθουμε. Ντρέπομαι πραγματικά. Για μια ακομα φορά η ιστορία έδειξε πόσο μικροί και ανύπαρκτοι είμαστε σα λαός !! Φάτε τώρα Αδωνη Καραμανλή Βορίδη και κάθε καρυδιάς καρύδι να σας δουλεύουν στη μάπα. Τους Κάνατε ήρωες για μια ακόμα 4ετία σα να μη συνέβη τίποτα. Ντροπή !

    1. Στο μονο που φταιει ο Ελληνας ειναι για το οτι δεν ξεσηκωνεται βλεποντας την τοσο κραχτη Νοθεια που του επιβαλουν. Αλλα οι πολιτικοι το εχουν καταλαβει οτι δεν μπορει ο κοσμος να αντιδρασει γι αυτο μπορουν και το κανουν.

  106. Α δυ να τον,όλη η Ελλάδα γαλάζια, λες και έπιναν όλοι οι Ελληνες νερό στ’ όνομά του , καλό ή κακό

    1. Ναι να πάτε αύριο ολοι στο σύνταγμα,πρέπει να είσαι εσύ να είναι ο Αλέξης η Πόπη και ο λιακος μαζί με τον μπαρμπαρουση 😆

  107. Τρολακια του συριζα και ψεκες του κασιδιαρη που μας λέγατε ολοι συριζα για να πέσει ο κουλης πάρτε τα τα τεμάχια 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 κερασμένα απ τον Κουλη.
    Σας τα ελεγα και σας τα ξανα ελεγα κορόιδα, καλή χώνεψη τωρα.

    1. να κοιτάξεις σωστά το ποσοστό των ψηφισάντων… πόσο ποσοστό% από το 100% του συνόλου του εκλογικού σώματος …και να σκεφτείς μετά εάν νομιμοποιείται μία μειοψηφία να σχηματίσει “κυβέρνηση” και να συγκροτήσει νομοθετικό σώμα … στην ουσία η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΟΣΦΙΖΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ που δεν έχει

  108. οτι υπαρχουν ηλιθιοι ραγιαδες ειναι γνωστο που ψηφιζουν τα ιδια αλλα εδω η νοθεια εχει παει σε αλλα επιπεδα τα φτιαξανε καλα αλλα επειδη δικαιοσυνη δεν υπαρχει μεχρι στιγμης τους βγαινει . ειδωμεν.

    1. Ρ φίλε ειναι δυνατον ν πιστεύουν οτι ψυφισαν οι Ελληνες, αυτον τν πουστη ,100% νοθεία κ χειρότερα απ Αμερική ..πόσο λιγοι κ στενομυαλο ειναι μερικοί άνθρωποι

    2. Πολύ φυσιολογικά τα βλέπεις όλα σαν να είναι κανονικότητα μπορεί να είναι αλήθεια όσα γράφεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχτούμε κάτι χειρότερο ακόμα και από τις στημένες δημοσκοπήσεις… Στις δεύτερες εκλογές αν δεν εγκριθεί από τον άρειο πάγο το κόμμα Έλληνες και δούμε μια δεύτερη νοθεία ώστε να έχει αυτοδυναμία η εγκληματική οργάνωση του μαξίμου τότε στην καλύτερη περίπτωση έρχεται εμφύλιος, ελπίζω επειδή και τότε είχαμε υπηρεσιακή κυβέρνηση να μην ζήσουμε εποχές του 67’…

  109. ρε μάγκες να σας ρωτήσω κάτι…όλοι βολεμένοι είστε στην Ελλάδα??? πρώτη φορά κάνω δεύτερο σχόλιο αλλά δεν άντεξα…

    1. Εσύ τι λες, με την πληρότητα στα ξενοδοχεία να είναι 100%, όλες τις διακοπές.

  110. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό… Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος Νεοδημοκρατης δεν το περίμενε!!

  111. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ?? ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΚΑΤΕΒΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΕΛΟΣ.
    Υ.Γ. ΚΑΤΕΒΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΩΡΑ……….
    Υ.Γ. 2 ΤΩΡΑ…… …… …….

  112. Τι έχει γίνει εδώ τόση νοθεία ούτε ο τούρκος δεν τόλμησε να κάνει αυτό το λογισμικό ξεπέρασε ακόμα και τις πιο στημένες δημοσκοπήσεις… Αν δεν πάει σε δεύτερες εκλογές στην καλύτερη περίπτωση έρχεται εμφύλιος, δεν πρόκειται να δεχθεί κανένα άλλο κόμμα αυτό το αποτέλεσμα ήδη θα έπρεπε να είχε καταγγελθεί νοθεία…

  113. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ???ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ!!!

  114. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ…… ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ… ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ…….. …….
    ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ-ΚΟΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

  115. Πήγαν οι δεμένοι κολόγεροι της δεξιάς και οι Βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι….1.5 εκατομμύριο ΗΛΊΘΙΟΙ…. Εσείς Όλοι σας Ζώα καθόσασταν για καφέ….Φάτε ΣΚΑΤΑ τώρα για 10 χρόνια…… Άθλια δίποδα ανάξια του αέρα που αναπνέετε….

  116. Όλοι ψάχνετε να βρείτε τι φταίει… Φταίει η αποχή φταίνε τα άκυρα φταίνε τα λευκά φταίει ο Μέγας Κωνσταντίνος και η Ελένη που δεν βοήθησαν! ΣΤΗΜΈΝΕΣ οι εκλογές και ΟΛΟΙ τους ήξεραν τι θα γίνει και πως παρασκηνιακά θα συνεχιστεί το έργο με πρωταγωνιστή τον Κούλη. Όταν με το καλό καταλάβετε ότι μας παραμυθιαζουν ΟΛΟΙ και κάνουν ότι θέλουν ξένα συμφέροντα στην Ελλάδα με εκτελεστές σύσσωμο το πολιτικό σύστημα τότε ίσως δούμε λίγο φως, προς το παρόν κάντε το σταυρό σας για τα υπόλοιπα που έρχονται..

  117. Καταλάβατε τώρα ότι μαζικά έπρεπε να ψηφίσετε όλοι οι πατριώτες Ελληνικη Λύση? Γιατί ο Βελοπουλος έδιωξε όσους ήταν ύποπτοι να στηρίξουν την ΝΔ για να βγει αυτοδύναμη. Ενώ, εάν είναι δυνατόν, άνθρωποι που θέλουν να λέγονται πατριώτες και εθνικιστές πήγαν και ψήφισαν τον προδότη της Μακεδονίας τον Τσιπρα και τους άθεους ανθέλληνες του σύριζα!! Δεν υπάρχετε ρε μ@λακες. Στις άλλες εκλογές τώρα ξέρουν όλοι ποιοι είναι οι αληθινοί αγωνιστές, οι τίμιοι και αγνοί πατριώτες και ποιοι οι γιαλαντζι πατριδοκαπηλοι που δεν διστάζουν να συνεργαστούν με ένα προδότη και να δεχτούν την προδοσία των πρεσπων. Αντί να είχαμε ένα πατριωτικό κόμμα στο 8% και να εξαφανίσουμε τους προδότες των πρεσπων, πήγατε και κρατήσατε ζωντανό το ανθελληνικό μόρφωμα σύριζα των πρεσπων των μνημονιων και των υβριστων του Κατσιφα του Γιώργου και του Μάνου. Τελικά, κανατε μ@λακια ή όχι? Και ο υβριστής του Κασιδιαρη ήταν ο Μυλωνακης που πήρε πουλο. Τι μ@λακια κάνατε ρε φίλε???

  118. ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
    ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ
    0-1

  119. Πήγε η λαμογιά σύννεφο!Να ελεγχθούν οι ψήφοι…κανενας δεν πιστεύει αυτό που γίνεται απόψε!
    Χίο πες στον Σπίνο φτάνει η προπαγάνδα για τον Βελόπουλο!Δεν τον ψηφίζουμε!

    1. Δεν πήγε καμιά λαμογιά σύννεφο. Μη δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι είμαστε ένα μάτσο κάφροι.

      1. Φίλε βάλτος είσαι;Θα μας τρελάνετε; ΝΟΘΕΙΑ και μόνο ΝΟΘΕΙΑ

  120. Μόνο εγώ χάρηκα ρε παιδιά που βγήκε πάλι ο κουλής; Εγω χαιρομαι, γιατί πιστεύω πως ειμαστε ένας τοοοοοοσο μαμημενος λαός, που μόνο ένας κουλής μας αξίζει. Αντε και ένας Τσιπρας στην ανάγκη και σε πολύ μεγάλη ανάγκη ένας Ανδρουλακης. Χαχαχαχα, η είμαστε πολυυυυ ηλίθιοι, η έχει γίνει η νοθεία, της νοθείας, ω νοθεία. Δεξιά ήμουν και συνεχίζω να είμαι, αλλά η ΝΔ δεν ειναι δεξιό, πατριωτικό κόμμα πλέον. Με τίποτα. Αν βγει αυτό το απολιφαδι ξανά, χάνουμε και Αιγαίο με τα νησιά και Θράκη. Και αργότερα χάνουμε και Μακεδονία. Και καλα να παθουμε.
    Ευχομαι να κάνω λάθος, αλλά δυστυχώς τα μέχρι στιγμής γεγονότα, αυτό μου δείχνουν. Κριμα, κριμα για την Ελλάδα, όχι για τους Έλληνες. Αυτούς έχω αρχίσει να τους μισώ εδώ και καιρό. Καταστρεφουν συνειδητά την πατρίδα μου. Στον διάολο να πάνε.

  121. Γτ δεν κατάλαβε κανείς ότι η ΝΔ βγαίνει με βάση την συμμετοχή με 1,5 εκ ψήφους? Το θεωρείς επιτυχία να βγαίνεις με το 15 % όλων των Ελλήνων? Κανείς δεν υπολόγισε ότι 5 εκ Ελληνες θα ψηφίσουμε όταν πρέπει κ όποιον πρέπει.Υπομονη συνΕλληνες.

  122. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ…..
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΟΦΥΛΛΛΟΥΣ ???
    ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  123. χαχαχα καλα ενταξει οταν βλεπεις σε νομους της κρητης να ειναι πρωτη η νδ με διαφορα καταλαβαινεις τι εχει γινει

  124. Αυτα δε γινονται ουτε στην Τουρκια.
    Φευγω εξω…δε θα κατσω εγω εδω να φαω στη μαπα αλλα 4 χρονια τον γκαντεμοσκυλο και να παθω καταθλιψη.

  125. Ειστε μ@λ@κες κ ζωντοβολα.να σας γ@μησει ρε μ@λ@κες ακομα 4 χρονια.και να σας γ@μ@ει αιωνια γιατι ειστε μ@λ@κες.Εμεις τι φταιμε για τα κομματοσκυλα να την φαμε κ εμεις μαζι σας.Τρεχατε τωρα οπως κ στην προεκλογικη περιοδο μπας κ σας βολεψει καπου στο δημοσιο κ θα παρετε τ@ρχιδια του.Μαλακες.Ξεχασατε τεμπη,ακριβεια,λοκνταουν,ξεχασατε Ματι,Μανδρα το οχι ναι και τα 50 ευρω που κανατε ουρα να βγαλετε.Πρωτος Τερης,μετα Αλεξης και μετα γιδι.Τι να πεις,αει σιχτιρ νουμερα.

  126. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας!!! Καλή δουλεία!!!

  127. Μετά από όλα όσα έχει κάνει, τόσα σκάνδαλα, ακρίβεια, αυταρχισμό, παρεμβάσεις στην “δικαιοσύνη”, υποκλοπές κλπ, βγαίνει σχεδόν αυτοδύναμος από τώρα. Είναι τραγικό από τη μια, αλλά είναι και το λογικό αποτέλεσμα ενός καθεστώτος που δρα ανεξέλεγκτο και ανενόχλητο. Όλα τα καθεστώτα που ελέγχουν όλους τους “αρμούς” έτσι κερδίζουν συνέχεια. Τα ίδια κάνει και ο Πούτιν, τα ίδια κάνει και ο Ερντογάν και πολλοί άλλοι.

  128. Μακελειό εύχομαι να βγάλετε είδηση οτι έγινε της κλοπής το κάγκελο αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Αξίζουμε οτι πιο κακο μπορει να μας κάνει ο κουλης και το γαμημενο του το κολοσσοί να μας πάρουν και τα σπίτια και την ψυχή μας την ίδια!ΜΑΛΑΚΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΟΎΛΟΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΑΜΕ

  129. Αποκλείεται… Μετά από τόσα δείχνουν τον εγκληματία πρώτο; …

  130. Κατάντια… ποιοι είναι αυτοί ανάμεσα μας που ψηφίζουν Κούλη? Δεν ξέρω αν είναι στημένα η όχι με νοθεία…αλλά δν βγαίνουν τα κουκιά!!!
    Έχω καθημερινή επαφή με κόσμο λόγο δουλειάς σε όλα τα μήκη κ πλάτη της Ελλάδος κ δν μου φαίνεται λογικό!!!

  131. 1ον. Σε μία αποικία το αφεντικό θα βγάλει “νικητή” αυτόν που θέλει, έχει επένδυσε πολλά και το ξεπούλημα προχωράει , προδότες & απατεώνες οι “νικητές”, δεν εξηγείται αλλιώς μετά από όλα αυτά…εδώ έβγαλαν Μπαίντεν που δεν μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει… 2ον Δυστυχώς ο λαός είναι χαμηλού επιπέδου πνευματικά & ηθικά, τυφλοί, ραγιάδες, κότες και αδιάφοροι… τα καλύτερα έρχονται

  132. Φάτε σκάτα ζώα και βγαλτε το σκασμο που λεγατε θα ψηφισετε μικρα κομματα….
    Μονο χοντρα λογια και παχια λετε εδω μεσα.
    Αντε σφιχτε κι άλλο το ζωναρι τωρα

  133. Πού είστε κομμούνια μου;
    Λουφάξατε;
    Πού είναι εκείνη η Μαρία, που μου την είχε πει πριν από λίγες μέρες;
    2 τετραετίες ακόμα Μητσοτάκη θα έχετε.
    Μετά θα τον αντικαταστήσει ο επόμενος Δεξιός πρόεδρος του κόμματός του.

  134. Οσοι ψήφισαν νδ εύχομαι από αύριο να μην εχουν να φανε
    Και να μην κόβετε τα σχόλια

    1. Ξυδάκι αποτυχημένε φουκαρά των 500 Ευρώ…

  135. η περιοδος του κορνοοιου τα τεμπη και ενα αλλο σωρο εγκληματα του κουλη θα παραμεινουν ατιμωρητα

    οπως ειπε καποιος εδω να γαμησει ο κουλης τα αγαμητα

    επεισης ερντογαν μπουκαρε και κατελαβε τα δωδεκανησα κρητη και κυκλαδες

    και τελος οι βουλγαροι να ανακαταλαβουν τις σερρες και τις υπολοιπες ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ περιοχες που εξακολουθουν να μενουν ανθελληνες προδοτες

  136. Μια “αντιπολιτευση” που συμφωνει στο 80 ο/ο των ενεργειων της κυβερνησης ( εγκλεισμοι,προστιμα,φαρμακευτικοι καταναγκασμοι, στα εξωτερικα στο 100 ο/ο ,κλπ), τι αλλο κανει απο το να δειχνει στον κοσμο οτι η κυβερνηση δεν πρεπει να αλλαξει ??? Στην πραγματικοτητα, οι Συριζαιοι ειναι πιο χαρουμενοι με το αποτελεσμα απο τον Κουλη. Αυτο ηθελαν,κατα βαθος …

  137. λυπάμαι για την Ελλάδα και τους Έλληνες κρίμα…

  138. Φταιμε και εμεις Στεφανε.. Ολο υπεκφυγες και ναζια ειμασταν.. Δεν ψυφιzουμε το ενα, δεν ψηφισουμε το αllo. δεν ψηφισουμε το παραλο.. Το παιζαμε σαν τις γκομενες, που της βρωμαγε ο ενας και της ξυνιζε ο αλλος, και στο τελος εμεινε στο ραφi..Εεε.. Τωρα που φαγαμε το πεος, να δω τι θα λεμε απο αυριο.

  139. Μεγάλη η αποχή… Δεν πήγαν να ψηφίσουν οι Έλληνες… Άρα, ποιοι ψήφισαν??? Να μην απορούμε λοιπόν με το αποτέλεσμα…

  140. … μάθουμε το ποσοστό συμμετοχής θα καταλάβουμε το πραγματικό ποσοστό με το οποίο κάνουν κυβέρνηση και κυβερνούν μια χώρα !

  141. Εγω εκει που ψηφισα στα σκουπιδια ειχε ΟΛΟ ψηφοδελτια ΝΔ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΙΠΟΤΑ, και φριττω…

    1. ΕΣΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ‘Η ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗ

  142. Μήπως τη ζημιά την έκαναν αυτοί που παρακινούσαν τους δεξιούς να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και δημιούργησαν τα αντίστροφα αντανακλαστικά;

  143. Στις συγκεντρωσεις η ΝΔ δεν ειχε κοσμο. Τα exit polls δινουν εως 40%. Νωθεια???????

  144. Τι περιμένατε δηλαδή; Να ψηφίσει ο κόσμος ένα κόμμα που πούλησε τη Μακεδονία; Που θέλει να γκρεμίσει το φράχτη στον Έβρο; Που άφησε ανεξόπλιστες τις ένοπλες δυνάμεις; Που ο Φίλης λέει για Πρέσπες του Αιγαίου; Που θέλουν οι gay να υιθετούν παιδιά;
    Οτι και να βάλεις απέναντι στο μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ θα το κερδίσει. Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ακόμα οτι απο σπόντα λόγω μνημονίων έγιναν κυβέρνηση και συνεχίζουν τις ίδιες γραφικές ανθελληνικές θέσεις. Και πολύ πήραν…

  145. Βζιιιιιιινγκ!!!!!!! Άλλη μία ισχυρή σφαλιάρα για τον μεταλλαγμένο γιαλαντζι αριστερό παλιάτσο παραμυθά λάτρη της χλιδατης ζωής και των πούρων. Βάλτε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αρχηγό την Ζωή Κωνσταντοπούλου μπας και αποφύγετε την επόμενη σφαλιάρα.

  146. Η ΝΔ πάνω από 33% αποκλείεται να πάρει.Ο Βελόπουλος θα πιάσει το 7 με 8% ίσως και παραπάνω.

  147. Από συζητήσεις που είχα αυτές τις ημέρες, με κάτι θείες και θείους (άνω των 70) και από συναδέλφους που ο τρόμος έχει ποτίσει τις ψυχές τους λόγο των ΜΜΕ, το αποτέλεσμα ήταν προφανές αλλά εγώ δεν μπορούσα να το καταπιώ και ήλπιζα να αλλάξει κάτι. Τελικά οι Έλληνες είμαστε ραγιάδες, γουστάρουμε το φόβο και το μικροκομματικό συμφέρον που προσφέρει ο εφέντης μας. Καλή καραντίνα να έχουμε πάλι τον χειμώνα, οι σκύλοι να μας τρώνε στις πλατείες, ακριβά καύσιμα και ιδιωτικά νοσοκομεία. Αν δεν μας στείλει να πολεμήσουμε αντί των ουκρανων στις στεπες ενώ πουλάει το αιγαίο να κάνουμε το σταυρό μας.

  148. Ζώα είσαστε ρε. Πάντα ζώα ήσασταν έτσι και αλλιώς.

  149. Αυτοί που τρολαρουν της μαγκουσαρασ μέσα εδώ μια ευχή από κει παστραφτ.

  150. Καραντινες, Τεμπη, Υποκλοπες, Ακριβεια, Απαγορευση καθοδου κομματος Ελληνες…και ο Ελληνας εκει!
    Καλα να παθετε ρε ζωα…ε ζωα!

    1. Ναι αλλά δεν υπήρχε σοβαρή εναλλακτική. That’s all

  151. Τα φώτα στους όρχους είναι αναμμένα

    1. Αυτό θελουμε αλλά κοιμούνται με ρε τσαρούχια τα «μαχιμια»

  152. Θα φάτε καλά γίδια την Κούλα στην μάπα για μία τετραετία :Θα γ@μήσει τα αγ@μητα. Μην ξανακουστεί κανένα γίδι να κλαίει για κανένα λόγο από δω και στο εξής: ‘Αντε πάτε για κανένα καφέ τώρα. Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.

  153. Τεσπα, αν παρει η ΝΔ πανω απο 30% με την χουντικη πολιτικη της στο κορονοιο, πλειστηριασμους, πετσα, λιγδανη, δολοφονια Καραιβαζ και Χιο, δυστηχημα τεμπων κτλ, ειμαστε καταδικασμενοι και μας αξιζουν οι τρομπες που μας κυβερναν, δεν εχω λογια

    1. Συγχαρητηρια Ελληνες. Ψηφηστε ΝΙΚΗ Κ21 και κωσταντοπουλου . μην πεσει το ζαβο

      1. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΚΟΒΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

      2. Μόνο η Νίκη βλέπω να μπαίνει στην βουλή οι άλλοι είναι χαμένοι ψήφοι με το 15% εκτός βουλής η αυτοδυναμία του πουλημένου εγκληματία είναι σίγουρη, ευτυχώς που δεν έγινε κηδεία για την χώρα με συγκυβέρνηση νδ και πασοκ θα έπρεπε να περιμένει αλλά 4 χρόνια…

  154. Κλαφτα Χαραλαμπε, παλι Μητσοτακη, μονο ο θεος πλεον θα μας σωσει ή μας εχει ξεχασει;

  155. Δεν είμαστε εμείς λαός δεν μας αξίζει τίποτα , μωρέ καλά κάνει ο Κούλης και σας g@.@ει , δώσε πόνο Κούλη

  156. Μπράβο μαλακές ελληνες.
    Φάτε μητσοτακη γιατί δεν σας έκανε ο τσιπρας.

    Εύχομαι και πρέπει να σας πάρει τα σπίτια, η βενζίνη να πάει στα 3 ευρώ και η γραβιέρα στα 25.

    Σας αξιζει και τεμπη και παρακολουθήσεις και πυρκαγιές και να μπαινει ένα χωριό λαθρο την ημερα και κουπόνια φτωχειας

    1. σιγα μη διναμε τσιπουρα που δε θελει ουτε φραχτη στον Εβρο… και το 25% που λεει πολυ ειναι, ελπιζω να πεσει

    2. Ενω με Τσίπρα θες να μας πεις οτι τα προβλήματα της τρενοσε διορθωθηκαν, οι λαθραιοι επέστρεφαν πισω, τα μνημονια σκιστηκαν, η βενζινη φθηνηνε και η μακεδονια παρεμεινε ελληνικη… ααα και οι 100κατι πνηγμενοι της μανδρας αναστηθηκαν.
      Με τετοια αντιπολιτευση απορω που δεν πηρε 50%.

  157. μπράβο μαλάκες. βγάλατε πάλι το κωλοσογο

  158. Πρέπει να είμαστε η πιο ηλίθια χώρα του κόσμου. Με τις υγείες μας.

  159. Πανω κατω αυτα ειχα γραψει τωρα εαν παρει πολυ περισσοτερους ψηφους η ΝΔ απο της προηγουμενες εκλογες τοτε ολοι οσοι καναμε κριτικοι στον μητσοτακη ηταν αποτυχια.
    Βεβαια μας περιμενουνε δυσκολα χρονια λογω του οτι πλεον χρημα δεν εχει τελος.

  160. Λάθος οι δημοσκοπήσεις. Ο αλεκξηςςςςς είναι προθυπουργαρα

  161. Αυτό πάει να πει μεγάλη νοθεία από την μαφία κουλη

  162. Τα καταφέρατε όλοι εσείς οι κρυφοΝΔούλες. Μπράβο στο Φασισταριό.

  163. φατε μαλακες ελληνες αλλα 4 χρονια κουλη, ευχομαι η ελλαδα να φτασει μεχρι τον βολο γραικυλοι!

  164. Μπαρμπαρούση τον κατέστρεψες τον Mr Μπούτια.

  165. ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΞΑΝΑ!

  166. χαχαχχα ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΟΥΦΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΟΥΛΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΨΙΦΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

  167. OK μας πεισατε….Της νοθειας το κάγκελο εγινε…..

  168. Πρωταθλημα και κύπελλο στην ΝΔ.🏆🏅🏆🏅Βρε καλώς τα παιδιά ααα, καλώς τα 3-0 🙂

  169. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΝΕΡΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΓΗΣ.

  170. ανοητος λαος …θα μετανιωσει ασχημα την επιλογη του σε λιγο καιρο.

Comments are closed.