“ΟΙ ΠΟ@Τ@ΝΕΣ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ” ΚΑΙ “ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ”. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ “ΜΠΕΚΑΤΩΡΙΑΣΗΣ” ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΨΕΥΤΟΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ, ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ;

Κοινοποίηση:
f1

Της μουρλής το πανηγύρι, όπως λέει και ο λαός, γίνεται το τελευταίο διάστημα σε αθλητισμό, θέατρα, κινηματογράφους και δεν ξέρουμε πού αλλού θα ακούσουμε για… γκόμενες πρώην και επόμενες! Σκηνές από ταινίες που δεν έχουν ακόμα παιχθεί θα μπορούσαν να είναι όλα όσα ζούμε και μαθαίνουμε τις τελευταίες ημέρες, ή ακόμα και σκηνές από κάποια επιθεώρηση, όπου εκεί υπάρχει ο κανόνας του “όλα επιτρέπονται”.

Ένας κόσμος που πολλοί θεωρούν μαγικό και διαφορετικό, κλυδωνίζεται μέρα με τη μέρα και η μαγεία γίνεται ξαφνικά… αηδία. Όλα ξεκίνησαν από τον χώρο του αθλητισμού και τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και φτάσαμε σε έναν 38χρονο προπονητή να είναι προφυλακισμένος γιατί όπως είπε ο ίδιος “είχα σχέση με την 11χρονη, που δεν ήταν 11χρονη” και ακόμα αρκετές καταγγελίες. Σαν μια θύελλα, σαν έναν ιό που εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς, η ομολογία της Μπεκατώρου, άνοιξε το στόμα και στις… κυρίες του θεάτρου και της μικρής οθόνης!

Ήρθε η σειρά σόουμπιζ και του θεάτρου με τη Ζέτα Δούκα να καταγγέλλει σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Κατερίνα Γερονικολού, Ευδοκία Ρουμελιώτη πήραν την αφορμή για να πουν τις δικές τους ιστορίες και ακολούθησαν αρκετές ακόμα να λένε για δύσκολες συνεργασίες και “δεν μιλούσαμε παρά μόνο στη σκηνή” κτλ κτλ…

Αυτό ήταν το δεύτερο “χτύπημα” στον μαγικό κόσμο της σόουμπιζ, που έκανε όλους τους απλούς θεατές να… πέσουν από τα σύννεφα (;;;)! Από την πρώτη ημέρα ως και σήμερα είχαν ακουστεί πολλοί από τον χώρο του θεάματος να έχουν γίνει θύματα ορέξεων ανθρώπων που είχαν εξουσία. Μέσα σε αυτούς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που πήγε η γυναίκα να πάρει έναν ρόλο και πήρε… μια αυτοικανοποίηση του σκηνοθέτη μέσα στα μούτρα της! Να θυμίσουμε και τη Δήμητρα Παπαδήμα αλλά και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη που παραδέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση χωρίς όμως να κατονομάσουν τον… ντούρο με τις ορέξεις!

Σήμερα όμως έγινε το “μπαμ”! Τρεις ηθοποιοί, τρεις γυναίκες που έχουν κατά καιρούς μπει στα σπίτια μας μέσω της μικρής οθόνης, καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση! Πιο οργανωμένα εκείνες, πιο μετρημένα, βγήκαν να μας πουν ότι όλο αυτό το σάπιο ψευτοθέαμα που απολαμβάνουμε, δεν κρύβει μόνο λάμψη, αλλά και… χειροβομβίδες. “Γκόμενες πρώην και επόμενες” για κάποιους που φαντάζουν δυνατοί στα μάτια κάποιων και κυρίως του εαυτού τους. Κάποτε είχε ειπωθεί η ατάκα “όλη η Αθήνα, ένα κρεβάτι” και από ότι φαίνεται δεν είναι και μεγάλο ψέμα.

Οι τρεις ηθοποιοί σήμερα λοιπόν, μίλησαν για παρενόχληση από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό και αρκετοί ήταν αυτοί που τις στήριξαν. Ο ίδιος πάντως, έδωσε μια περίεργη απάντηση αφήνοντας ερωτηματικά: “Αν προσέβαλα κάποιον, δεν ήταν στις προθέσεις μου” είπε ο Σπυρόπουλος και έμειναν αίολα τα ερωτήματα…

Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. “ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Κ Α Ι ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ”,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!
    ΦΥΣΙΚΑ ΌΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΣ!!

  2. Πρεπει να πουλησουν το Αιγαιο και πρεπει να μαστε μαντρωμενοι και απασχολημενοι απτα υπαλληλακια τους.

  3. Με τα φωτομοντελα και τις σταρ τι γινεται; εκει δεν υπαρχει βια η ειναι πολλα τα λεφτα;

    1. Εδώ η Ιρίνα Σάιχ ( παγκόσμιο τοπ μόντελ από Ρωσία ) πήγαινε με γέρους πριν γίνει διάσημη για να τη προωθήσουν και όταν πλέον έγινε διάσημη τα είχε με τον 90χρόνο ιδιοκτήτη της φίφα ταυτόχρονα με το Ρονάλντο. Έγινε θέμα στην Αμερική όταν μαθεύτηκε αλλά όπως πάντα το προσπέρασαν και όλα φυσιολογικά. Αυτή τώρα παντρεύτηκε έναν γκέι ηθοποιό και το παίζει μανούλα.

  4. Νυμφίδια με καυλόλυσσα που θέλουν να ανέβουν ψηλά και άντρες που δεν μπορούν να τη βάλουν ούτε σε γαιδάρα ξεσαμάρωτη, εκμεταλλεύονται τη θέση τους. Και όλοι μαζί καυλομαχιούνται έχοντας απο δίπλα τοιούτους για να μην έχουν ανταγωνισμό απο άντρες ή άλλες γυναίκες. Και μου βγαίνουν και στις τελεοράσεις. Μπάκαι δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράνε;

  5. Γνωστα απο χρονια ηταν αυτα Ποσα δεν μαθαμε οχι μονο για ηθοποιους αλλα και για παρουσιαστριες της τηλεορασης που για να αναδιχτουν δεχοταν ναπηγαινουν με καναλαρχες γερους Ηταν τοσο μεγαλη η επιθυμια τους για προβολη που δεν ειχαν ηθικους φραγμους Επρεπε εγκαιρως να γινοταν κατα γγελιες Και αλλωστε τι βλεπουμε σημερα στι ςτηλεορασεις Προοθηση των γκει και βρωμιαγιαυτα γιατι δεν μιλουνΟλοι εκ του ασφαλους τωρα θυμιθηκανε Ρε η Ελλαδαμας χανεται μιλειστε για τα πολυ σοβαρα και επικινδυνα που μας απειλουν και αφιστε τα αυτα για αργοτερα εαν εχουμε επιζησει Μην αποπροσανατολιζετε τον κοσμο Αλλα ειναι τα σοβαρα

  6. Ηθοποιός είναι ένα επάγγελμα κι αυτό όπως όλα τα άλλα και μάλιστα αξιοπρεπέστατο που απαιτεί κι ένα ταλέντο. Οι ηθοποιοί και ειδικά οι γυναίκες του χώρου δεν είναι για κατανάλωση, ούτε για ικανοποίηση των ορέξεων ηλιθίων αρσενικών που το παίζουν τραγιά σε οίστρο. Και φυσικά ούτε να κακοποιούνται ψυχικά από συνάδελφο. Βέβαια το όλο ζήτημα είναι ευρύτατο, κι έχει να κάνει με την σχέση εργαζόμενου και εργοδότη στον ιδιωτικό τομέα, όπου συχνά έχουμε φαινόμενα καταπίεσης και εκμετάλλευσης. Γι αυτό όλοι θέλουν να μπουν στο δημόσιο. Όλοι εργαζόμενοι είμαστε, ας μην λιθοβολούμε άλλους εργαζόμενους. Παρακαλώ τον κ. Χίο να κατεβάσει αυτόν τον κατάπτυστο τίτλο του άρθρου. Δεν ταιριάζει στην ευφυΐα του.

    1. Αξιοπρεπεστατο το επαγγελμα του ηθοποιου;;;;;;;?????????^¥¢¥°$°¥^ ντοινγκκκκκκκκκ!!!!που φιλιουνται ολοι με ολους……. .που πηδιουνται ολοι με ολους….. Γι’αυτο εχουν χωρισει ΟΛΟΙ;;;;;;;;;;;βρωμια και δυσωδια!!!!!!!!!

      1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ….ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑ; Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΗ;
        ΜΗ ΛΕΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ.

    2. Κάναμε επάγγελμα την υποκρισία! Πολύ αξιοπρεπές επάγγελμα τι να σου πω…

  7. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ …
    ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ .
    ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ …..

  8. ΕΙΠΑΝ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ .ΔΗΛΩΣ Ε ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

  9. Ουστ πατσαδες.
    Αυτή η μπεκατορου δεν πείθει με τίποτα όμως!
    Πολύ άσχημη λέμε.
    Ούτε με πιστόλι στον κρόταφο.

    1. Δίκιο έχεις, ένα τέτοιο σού χρειάζεται να ξεβρωμίσει ο τόπος, βλήμα!

  10. Τον κορδαλλη ξεχασατε να βάλετε και θα σας μαλώσω… Θεατροφιλος και αυτός!!!

  11. Τι γινεται ρε παιδια, ολες οι γιαγιαδες που σιτεψανε και περασε η μπογια τους βγηκαν πουν το πονο τους μετα 20 χρονια…
    Καμμια 25αρα 30ρα να καταγγειλει τιποτα φρεσκο δε βλεπω… Μετα 15 χρονια που θα γινουν 50ρες και δε θα τις θυματε κανεις θαβγουν και σημερινες. Προς το παρρον τον τρων και λενε κ ευχαριστω…

    1. Φαντάζομαι ότι εσύ είσαι πανέμορφος, με ωραίο σώμα και αιώνια νέος

  12. και που να ξέρατε τι θα πάθετε αν ανοίξουν στόματα στα πανεπιστήμια!!!!!!!!!!!!!

    1. Aw yes!!! Καλή αρχή από τα @ρχίδι@ πολιτικούς πανεπιστημιακούς “δασκάλους” 🤢…

  13. ναι αλλα καμια δεν μας ειπε αν καταπινει !!!

  14. Όλοι αναρωτιουνται γιατί τώρα; Μεσα στην πανδημία που υπάρχουν ποιο σοβαρά προβλήματα; Γιατί απλά τώρα ήρθαν οι οδηγίες από έξω! Το κίνημα αυτό ξεκίνησε από την Αμερική και τώρα ήρθαν οι οδηγίες και στην Ελλάδα. Σκοπός είναι να διαιρεσει τους άντρες από τις γυναίκες! και να γεμίσει με φόβο από την μία τις ψυχές των αντρών να φοβούνται να πλησιάζουν γυναίκες για να μην τους κατηγορησουν για παρενοχληση ή κακοποίηση από την άλλη να γεμίσουν με φόβο τις ψυχές των γυναικών έτσι ώστε να βλέπουν άντρα και να τον θεωρούν αυτομάτως ότι θα τις κακοποίησει ή θα τις παρενοχλησει.
    Σκοπός του σχεδίου τους είναι η απομάκρυνση των ανθρωπίνων σχέσεων ο κατακερματισμος της ψυχής του ανθρώπου και η απομόνωση του με τις ψηφιακές τεχνολογίες!
    Τι θα κερδίσουν;
    1)Άνοδο των τιμών των εταιρειών τεχνολογίας
    2)Μείωση του πληθυσμού
    3) Περισσότερα προβλήματα υγείας για τους ανθρώπους σωματικά και ψυχολογικά
    4)Περισσότερη κατανάλωση φαρμάκων άρα περισσότερα έσοδα για τις φαρμακευτικες εταιρείες άρα και ποιο πολλά κεφάλαια για έρευνα επάνω στην βιοτεχνολογια και τον πληρη έλεγχο του ανθρώπου.
    5)Ερευνες και μελετες για την επίδραση του ανθρώπου με τις νέες τεχνολογίες πως επιδραν επάνω στην καθημεριμοτητα του όταν βρίσκεται απομόνωμενος από την κοινωνία.Αρα πως θα επιτυχουν την ένωση του ανθρώπου και της τεχνολογίας μέσα στο σώμα του δημιουργωντας βιοτεχνολογικους ανθρώπους.
    Οι γυναίκες εκτός από την κακοποίηση πέφτουν ξανά στην εκμετάλλευση του γυναικείου πόνου τους από το ίδιο το σύστημα άλλες χωρίς να το ξέρουν και άλλες με δολια ανταλλαγματα στο μελλον.

  15. Μετά από τόσα χρόνια…. Εκείνη τη στιγμή παίρνεις την αξιοπρέπεια σου και αποχωρείς. Αλλά η καριέρα, η ανέλιξη οι συναναστροφές έχουν το τίμημα τους. Και το ξερατε και το ανεχοσαστε. Τι θέλετε τώρα στα τελειώματα?

  16. Βγήκαν να καταγγείλουν οι δήθεν θιγμένες και από δίπλα όλο οι γκέι για να σιγοντάρουν. Τα ίδια έγιναν πριν λίγο καιρό και στην Αμερική με τον Γουένσταιν. Τον πήγαν στα δικαστήρια οι ξεχασμένες ηθοποιοί μετά από 20 και 30 χρόνια και αφού είχαν κάνει καριέρα στις πλάτες του. Τελικά η καθεμιά από αυτές πήρε πολλά εκατομμύρια αποζημίωση και ησύχασαν. Το ίδιο θέλουν και αυτές εδώ. Λεφτά και δημοσιότητα.

    1. Μόνο που εδώ θα πάρουν το τρίτο το μακρύτερο

    2. Και λίγα έκαναν (οι γυναίκες) και λίγα του πήραν του μούλου…

  17. Άνοιξε το καπάκι και ξεχείλισε ο βόθρος της δήθεν λαμπερής σόου μπιζ. Ο βόθρος της TV πότε θα ξεχειλίσει για να δούμε τί έχουν κάνει οι πατσαβούρηδες γραβατωμένοι κωλογλύφτες που βρωμάνε πιτόγυρο τα σακάκια τους.

  18. Έχει καταντήσει πιο Γελοίο κι απο μεξικάνικη σαπουνόπερα το όλο θέμα !

  19. Όλες αυτές έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση γυμνές, να κάνουν σεξ…. Αυτό δεν είναι σεξουαλικη παρενόχληση των τηλεθεατών;;;;;

    1. Έκαναν τέχνη και υπηρετούσαν τον πολιτισμό τότε λέμε .

  20. Όταν ζούσε η γιαγιά μου μου έλεγε για τις θεατρίνες (ηθοποιούς) ότι εκείνη την εποχή τις θεωρούσαν πρόστυχες. Μήπως επαληθεύεται μετά θάνατον;

  21. ΔΗΛΑΔΉ ΚΆΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ Κ ΤΏΡΑ ΠΟΥΝ ΓΊΝΑΝΕ ΤΡΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΑΝ. ΑΝ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΆΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΑΣ ΣΤΕΊΛΕΙ ΈΝΑ ΜΉΝΥΜΑ

  22. Στα τσοντοκαναλα να δείτε τι γίνεται…άλλα δεν βγαίνουν να μιλήσουν οι ψοφιες…

    1. Ου… δεν λες τιποτα, αυτα καταρχην είναι τα πιο διεφθαρμένα μαζί με τους πολιτικους ever.

  23. Τραγικός λαός πραγματικά. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Να ασχολούμαστε με τον πουλοπαιχτη κομμουνιστή Κιμουλη .Και με τις πατσαβουρες τις θολοκουλτουριαρες.

  24. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΑΘΩΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΕΣ” ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΕΣΕΙ…ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΜΑΓΙΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

    1. Χαίρω πολύ! Δεν το περίμενα να συστηθείς με τόση τόλμη!

  25. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ΄ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

    1. Αυτό το όργανο, ο αποπροσανατολισμός, παίζεται αδιαλείπτως εδώ και πάμπολλα χρόνια στην έρμη την πατρίδα μας. Εξ ού και δεν χρειάζεται να τσιμπάμε φανατικά το κάθε δόλωμα που μάς ρίχνουν. Αξιολογούμε το κάθε τι σύμφωνα με την πραγματική του αξία και όχι με την επίπλαστη υπεραξία με την οποία καπελώνεται.

  26. Πολλά τα σάπια, βρώμα πολλή στο Βασίλειο της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

  27. όλη η σόου μπίζ ήταν είναι και θα είναι τρυπημένη και σάπια!!!

  28. Ο ΦΕΜΙΝΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ……….
    ΚΙΜΟΥΛΗ ΠΡΟΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ;…
    ΝΟΜΙΖΕΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΤΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ;…
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;

  29. Σάπια κοινωνία μετά το 1980…..Γεμάτη θεατρινες και τοιουτους…. Καταργηστε τα πορνοκαναλα….

  30. ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ενωθείτε και καλό κουράγιο στην ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ με αυτά που σας λανσάρουν τα ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ για να σας κρατούν αποχαυνωμένους
    Και μην ξεχνάτε, έστω και από τον καναπέ, να πληρώνετε τους φόρους και τις υποχρεώσεις σας, για να έχει ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΑΡΑ η Εθνοσωτήρια κυβέρνηση ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ τα πλυντήρια που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, πάντα κατά το ΓΑΛΑΖΙΟ ΔΟΚΟΥΝ ! ! !
    β. τεζάρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  31. Δεν εχουμε φτασει στην τρελα κοντα ειμαστε ομως! θα φοβομαστε να μιλησουμε σε γυναικα μην μας καταγγειλει για σεξουαλικη παρενοχληση που παμε!.
    Το καμακι το βαφτισουνε σεξουαλικη παρενοχληση ελεος πια…

Comments are closed.