ΜΠ@ΡΔΕΛΟ Η ΧΩΡΑ! Πορεία ΤΩΡΑ Μπαγκλαντεσιανών στη Βουλή με αιτήματα δικά τους – ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ;;;(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
3

Μετά τα γυρίσματα στη πλατεία Βάθης για την Τεχεράνη , σήμερα το ζήσαμε και αυτό! Πορεία των Μπαγκλαντεσιανών στη Βουλή για τα δικα τους τοπικά αιτήματα..

Αλωνίζουν κανονικά στη χώρα, απέκτησαν και τα δικαιώματα τους αν και λαθραίοι…και διαμαρτύρονται και απο πάνω!

! Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ ανέβει στο κρεβάτι..

Απίστευτες εικόνες στο κέντρο τώρα!

κεντρο5

κεντρο1 κεντρο2 κεντρο3 κεντρο4

3

4

 

5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ο αγώνας τώρα δικαιώνεται… χαρά τα διεθνιστάκια χοχοχο!!!

  2. ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΗ, ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΔΩΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

  3. Χιο είσαι ο καλύτερος….γιατί δε φοράς μάσκα ….στο έχω ξαναπεί…αν θυμάσαι….στο τηλ….πριν χρόνια….ο λαός αυτός θέλει βουρδουλα….για να μάθει να τιμά και να εκτιμά….αυτούς που πέσανε για να μπορέσει αυτός να μιλάει Ελληνικά κι όχι μπακλαντεσιανα

  4. ΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΡΕ!!!! ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑΝΜΑΡ !!!!!!!!!! ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΑ ΚΟΠΡΑΝΟΕΙΔΗ

  5. Ηθελα να ξερα ολα αυτα τα ουγκανα στη χωρα τους κανουν πορειες …απο τη χωρα τους εχουν απαιτησεις? Και πραγματικα θα ηθελα να ξερα αν οι χωρες των διαμαρτηρομενων, αν εχουν αναγνωρισει την γενοκτονια των ποντιων η των αρμενιων ας πουμε…δεν το γνωριζω …

  6. Σκασε ρε βρωμυλο αναρχοαπλυτε, που βγηκες να υποστηριξεις αυτους που κοιμασαι μαζι τους το βραδυ αγκαλιτσα.

  7. Στα @@ μας τι θελουν και τι δεν θελουν να γυρισουν στην χωρα τους αν δεν τους αρεσει εδω.

  8. Καλα κανουν ,δεν πειραξαν κανενα ,δεν είναι ουγκανα που εβγαιναν και τους κυνηγουσαν και τους μαχαιρωναν ,πολιτισμένα ομορφα και ωραια κανουν πορεια ,χυσανεγουλακια σκαστε και μεινετε μεσα στους βοθρους σας κρυμμενοι!!!

    1. Μέσα σε βόθρο θα ρίξουν εςενα ολοι αυτοι που στηρίζεις, ανώμαλο και διεστραμμένο πλάσμα. Ποσο ηλίθιοι ειστε αληθεια, που δεν ξέρετε ουτε το συμφέρον σας.
      Αν θελουν κατι για την πατριδα τους, να πανε εκει να κανουν πορεία. Εμεις τι σχέση εχουμε με ολα αυτα, ωστε να υπομένουμε αυτους τους ανθρωπους;; Αν θελουν να βοηθήσουν την πατριδα τους η συμπατριώτες τους, ας γυριςουν πίσω να πολεμήσουν γι αυτα που θελουν, οι δειλοι. Εμεις δεν τους χρωςταμε τιποτα. Αι σιχτιρ πια ο καθε χαμένος ερχεται εδω και ζητάει, ζητάει, ζητάει. Στα τσακιδια τωρα.

    2. Αυτοί καλά κάνουν εεεε? Όταν όμως έβγαιναν οι Έλληνες και διαδήλωναν για τη Μακεδονία ήταν φασίστες και ετερόκλητος όχλος κατά τους τσυριζαίους και τους λοιπούς άπλυτους. Έτσι δεν είναι αναρχικέ πιθικομούρη?

Comments are closed.