Κακό νέο για τις ομάδες – Αμφίβολη η παρουσία οπαδών και στους ομίλους του Champions League

Κοινοποίηση:
NYON, SWITZERLAND - July 22: A general view of the trophy ahead of the UEFA Champions League 2019/20 Third Qualifying Round draw at the UEFA headquarters, The House of European Football on July 22, 2019 in Nyon, Switzerland. (Photo by Harold Cunningham - UEFA/UEFA via Getty Images)

Το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ θα γίνει παρουσία 16.000 οπαδών, όμως η απόφαση της UEFA για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες για τα επόμενα παιχνίδια σε Champions και Europa League, θα καθυστερήσει ακόμη.
Αυτό τόνισε ουσιαστικά ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, ο οποίος και τόνισε ότι ακόμα είναι αμφίβολο πότε και αν θα επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα για το Champions και το Europa League.

«Το ευκολότερο πράγμα θα ήταν να μην κάνουμε τίποτα και να περιμένουμε. Όταν δεν κάνεις τίποτα αποφεύγεις τα λάθη. Έτσι όμως τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Θέλουμε να φέρουμε την ελπίδα με την παρουσία του κόσμου στο Σούπερ Καπ», τόνισε ο Τσεφερίν κι έτσι όλα δείχνουν ότι και η φάση των ομίλων θα αρχίσει χωρίς κόσμο στα γήπεδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: