ΚΟΜΒΟΪ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ 3.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ 9.000 ΣΚ@ΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

Κοινοποίηση:
emvolio- fortigo

Μας περνάνε για κάφρους αλλά ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς για να ξυπνάμε τα ζώα που… ζουν και βιώνουν τον Εφιάλτη ανάμεσα μας. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους.

Επειδή υπάρχουν καμιά 500αρια γεροντάκια που τους φοβούνται και τρέμουν για τη ζωή τους που λιγοστεύει και ευτυχώς που σαν σαϊτ και σαν εφημερίδα είμαστε πια πανίσχυροι και υπολογίσιμοι για να τους τα χώνουμε και να ξεσκεπάζουμε τις αλητείες τους και τη Μαφία του Μαξίμου με τους εθνικούς προμηθευτές και τους εθνικούς καταχραστές, που εάν στη χώρα υπήρχε Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να τους έχει πετάξει σαν βαλίτσες στα μπουντρούμια.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής και υπό…  αστυνομική προστασία, τα… φορτηγά, δηλαδή ένα παλιοφορτηγό που κουβαλάνε σωλήνες οι γύφτοι, με τις πρώτες δόσεις του εμβολίου των Τουρκοπρακτόρων της  Pfizer/BioNTech, που αντιστοιχούν στη χώρα μας, πέρασαν τον Προμαχώνα. Παρών στην όλη διαδικασία ο “ταγματασφαλίτης” Χαρδαλιάς, ο οικότροφος της Κρατικής Ασφάλειας που πήγε να μας κάνει μήνυση για να μας φοβίσει να μην γράφουμε για τα αίσχη του και τις πολιτικές του αλητείες. Νομίσανε ότι απευθύνονται σε τίποτα νεολαίους της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ που τους φυλάνε τα μπαλάκια για να τους δώσουν κανένα καθηγητηλίκι ή να τους διορίσουν σε καμιά θεσούλα στο δημόισιο για να βουτάνε αργομισθία το 1000ακι.

ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΡΑΟΥΣ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ

Και βέβαια χρησιμοποιούν και το όνομα του Ιπποκράτη για να τυλίγουν με αλουμινόχαρτο τις αρπαχτές, τις μίζες και τα αίσχη τους.

Επιχείρηση «Ιπποκράτης»: Η προπαγανδιστική γελοιότητα που σχεδιάζει η μαφιοζο-κυβέρνηση. Στη διαδικασία μεταφοράς των εμβολίων στα νησιά θα συνδράμουν  οι Ένοπλες Δυνάμεις με στρατιωτικά αεροσκάφη C 130, ενώ προβλέπεται επιπλέον διάθεση προσωπικού.

Η επιχείρηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ρουφιανο- ΕΡΤ,  θα αρχίσει να ξετυλίγεται από τη στιγμή που θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το αεροπλάνο με την πρώτη παρτίδα εμβολίων της Pfizer.

Αστυνομικές δυνάμεις θα συνοδεύσουν τα ειδικά φορτηγά που θα μεταφέρουν τα εμβόλια σε εφτά μεγάλες αποθήκες σε βόρεια και νότια Ελλάδα, ενώ αστυνομική συνοδεία θα υπάρχει και για τη μετέπειτα μεταφορά των εμβολίων στα 750 εμβολιαστικά κέντρα.

Στα μέτρα της Αστυνομίας για τη φύλαξη των εμβολίων θα συμμετέχουν συνολικά 3.000 αστυνομικοί, ελικόπτερα και drones, ενώ 24ωρη θα είναι η φύλαξη των χώρων αποθήκευσης και των εμβολιαστικών κέντρων.

Ειδική πρόβλεψη θα υπάρχει για τους καταψύκτες που θα διατηρούν τα εμβόλια στους -70 βαθμούς Κελσίου.

Τα επόμενα 24ωρα το σχέδιο «Ιπποκράτης» θα πάρει την τελική του μορφή, ενώ την επιχείρηση θα επιβλέπει «ομάδα εμβολίου» με έδρα το κτίριο Φάρος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με συνδέσμους από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Στρατό και το Λιμενικό.

Καμπινέδες, δεν μας είπανε που θα φτιάξουνε. Που θα κατουράει και που θα αποπατεί το τουρκικό ασκέρι; 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

73 Σχόλια

  1. Αν δεν ξεσηκωθουμε ολοι εναντιων της αστυνομιας και του Μητσοτακη για τα εμβολια κατα του κορονοιου
    θα ειμαστε ο πολυ κατωτεροι των γυφτων που υπερασπιζοντα αυτο που θελλουν
    και αν ακομη καθομαστε και κοιταμε απο μακρια λες και αυτο που γινεται δεν μας αφορα και λεμε και γραφουμε λογια αερος
    θα ειμαστε ολοι για το τρελοκομειο η μαλλον καλιτερα γιοα το νεκροταφειο
    Μπας και μας πηρε χαμπαρη ο Μητσοτακης και λεει ας τα σκυλια να γαυθγιζουν αν θα φανε το εμβολιο
    τοτε θα καταλαβουν…

  2. Άντε κάλε… ! Θέατρικες παραστάσεις για τα βόδια είναι όλα. Ο μουλος γουρλοματης “αγόρασε “ψευτικα η’ αλλοιωμένα εμβόλια για να καρπωθεί τα λεφτά μαζί με τους παρατρεχάμενους , θα μας πούνε ότι καταστράφηκαν και πρέπει να ξανά αγοράσουμε…Κομπίνα είναι.

  3. Οι ποδιτσες πουλάνε πολύ παπατζηλικι,επισημότητες,σοβαροφανεια,μυστικότητα κ μπούρδες για ένα εμβόλιο που περιέχει ζάχαρη κ κανέλα.

  4. Αν ήταν η κυρία παραδείση θα έλεγε:
    “Τί έχει το φορτηγάκι? Λουστρίνι είναι μιά χαρά, πλημένο αστραφτερό !!! “

  5. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ Η 36 ΕΠΙΛΑΡΧΙΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ, 4 F16 , Η 3 ΜΑΛ,ΚΑΙ 2 ΦΡΕΓΑΤΕΣ

  6. Ο/Η κουλη δεν έχεις έμπνευση και αντιγράφεις τον Καποδίστρια; λέει:

    Ο Καποδίστριας και οι πατάτες
    ο κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας που γνώριζε την πατάτα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είναι ο πρώτος εισαγωγέας. Και διηγούνται πως τάχα, κανένας δεν ήθελε να πάρει και να φυτέψει γιατί βγήκε η φήμη πως είναι δηλητηριώδης και, ακόμη, ο Έλληνας, από τη φύση του περιφρονεί κάθε τι που του υποδεικνύουν και το αφήνουν ελεύθερο!
    Μόλις, όμως, λένε, διέταξε ο Καποδίστριας να κλείσουν τις αποθήκες και να τις φυλάνε σκοποί, τότε όλοι θέλησαν να τις κλέψουν!. Κι αφού ο Καποδίστριας είχε δώσει εντολή στους φρουρούς να κάνουν … στραβά μάτια, δεν έμεινε στις αποθήκες ούτε μια πατάτα!!

  7. σαν τον καποδιστρια με τις πατατες ενα πραμμα. φαλαγγα ηλιθιοτητας.

  8. Μητσοτακη πολλες αστυνομικες ταινιες βλεπεις πολλες Αμερικανιες ξηλεψες και ειπες να τις κανρεις με τα εμβολια

  9. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΡΟΥΣ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ…9.000 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΠΟΣΟ ΧΩΡΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΓΙΔΙΑ;;;

    ΟΤΑΝ ΤΑ 500 ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΓΚΟ ΟΣΟ ΕΝΑ ΤΕΛΑΡΟ ΠΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΠΤΑΚΟΥ…

    ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΟCOLA.. ΠΟΣΟ ΓΙΔΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

  10. Τα φυλάνε με…ασύλληπτα μέτρα προστασίας μην τους τα αρπάξει ο…δόκτωρ Νο!!!!!!!

  11. Κάνουν καλαμπούρι.Ο Κούλης έχει βάλει στό ψυγειάκι τά καλλυντικά τής Μαρέβας καί τής πεθεράς του.
    Γιάννης Λάκων

  12. Ανοίγει η πόρτα του αγροτικού, γραπ, γραπ βγάζουν δυο φύλλα ελαφρού μεγάλου με μόνωση. Τα τοποθετούν στο δεξί τμήμα του αγροτικού, εμπρός το ένα, πίσω το άλλο. Βγάζουν τέσσερα σωληνωτά στηρίγματα, όσο το ύψος του ψυκτικού θαλάμου του αγροτικού, με μοχλό που ενεργοποιεί εσωτερική βέργα η οποία μέσω μοχλού βγαίνει από το κάτω και το πάνω μέρος του σωλήνα αυξάνοντας έτσι το μέγεθος του, στη συνέχεια, χράπ, τραβούν προς τα κάτω έναν μοχλό. Έτσι ο σωλήνας αυξάνει το μέγεθος του και εγκλωβίζει στην άκρη του ψυκτικού θαλάμου τα δυο φύλλα της εσωτερικής πόρτας που είχαν βγάλει νωρίτερα. Προχωρά ο εργάτης, πάνω σε μια παλέτα βρίσκονται δυο χαρτοκιβώτια 30Χ40χ60. Τα χαρτοκιβώτια έχουν δυο ιμάντες δεξιά αριστερά της μεγάλης πλευράς, δυο εργάτες τα μεταφέρουν, τα βγάζουν έξω και τα απομακρύνουν. Ιεροτελεστία ηλίθια, ήθελαν επικοινωνιακά να παρουσιάσουν ως το άκρον άωτον της επιστήμης τη διακίνηση αυτών των μικρών χαρτοκιβωτίων, την εταιρεία σοβαρή και οργανωμένη, το εμπόρευμα πολύτιμο, αλλά και βαρύ, γιατί βαριά ήταν τα χρήματα που δώσαμε. Ενώ οι (καινοτομίες) της δεύτερης πόρτας μόνωσης, είχαν να κάνουν μόνο με το τελετουργικό για τους χαχόλους και όχι με καμία λειτουργική σκοπιμότητα, ούτε μονώνονται, ούτε ασφαλίζονται έτσι ψυκτικοί χώροι. Ίσως ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, έχει διαβάσει τα κατά Ματθαίον Πάθη « και ιδού το παραπέτασμα εσχίσθη στα δυο από επάνω έως κάτω και η Γη εσυγκλονίσθη από τον σεισμό και οι πέτρες …». Χρόνια πολλά σε χριστιανούς, Εβραίους και άθεους. Πέθαναν τον Θεό, για να παραφράσω λίγο τη φράση του Νίτσε.

  13. Το γράφημα του coronavirus στα δεξιά, γιατί το έχετε στη σελίδα σας;

  14. Χαχαχα με φορτηγό-καντίνα μεταφέρουν το γαμο-εμβόλιο. Πιάσε ένα της Pfizer με βραστό, καρότο, σώς και άλλο ένα της Moderna με πανσέτα, πατάτες κέτσαπ, μουστάρδα. Το δεύτερο τύλιξε το να το πάρω σπίτι.

    Ενεσουλα με νερακι θα κανει ο Λουδοβικος-Κουλης. Δικτατορας ειναι, οχι χαζος.

  15. ΧΙΟ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΆΘΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ .
    ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ .
    ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΊΣΕ ΤΟΥΣ .

    1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ…

  16. Παιδιά, επειδή απορείτε, το εμβόλιο δεν είναι τομάτες ή κρέατα που μπήκαν σε φορτηγό-ψυγείο. Μεταφέρεται ανά 5000 δόσεις σε ειδικά βαλιτσάκια μεγάλου κόστους που διατηρούν τη χαμηλή θερμοκρασία με ξηρό πάγο ή άλλες παρόμοιες λύσεις. Δεν εξαρτάται από το ψυγείο που έχει το φορτηγάκι, και με το ΙΧ σας μπορούσατε να το μεταφέρετε, υπολογίζεται πως διατηρείται 10 μέρες η θερμοκρασία στο βαλιτσάκι. Φυσικά το θέμα είναι τι γίνεται αφού φτάσουν στο προορισμό, έχει η κυβέρνηση την υποδομή να τα διατηρήσει; Αν ανοιχτούν πρέπει το πολύ σε 5 μέρες να έχουν γίνει όλα τα εμβόλια, οπότε αν δεν αρχίσουν τα πρόβατα να συρρέουν μαζικά να τα κάνουν θα έχουν θέματα….

  17. Είναι τόσο γέλιοι.. Ρε κουλή σε αυτό το φορτηγάκι μεταφέρονται στους – 90 τα εμβόλια; πλάκα μας κάνεις; και γιατί βάζεις τόσους μπάτσους να το φυλάνε μη σου το αβατιναξουν; ποιος μωρέ ηλιθιε θέλει να το κάνει; εσείς θα κάνετε εμβόλιο με νεράκι σιγά μη κάτσεις να κάνεις εμβόλιο με το φαρμάκι κ σε 2 χρόνια να τινάξεις τα πέταλα.

  18. Ο Τριαδικός Θεός μας έπλασε ελεύθερους (το μεγαλύτερο δώρο Του να είμαστε αυτεξούσιοι) και θα μας επιβάλει ο κάθε αφορισμένος και σατανιασμένος τι θα κάνουμε; Δεν πάνε καλά οι διαβολάνθρωποι, που τους έλεγε ο μακαριστός Ν. Σωτηρόπουλος.
    Καλύτερα μια ώρας ελεύθερης ζωής, παρα 40 χρόνια με τα εμβόλια της σκλαβιάς και φυλακής!

  19. σιγα μην ειχε εχει 3.000 – 5.000 αστυνομικους το πολυ πολυ να εβαλαν διπλοβαρδια και τελος .

  20. χτυπηστε λιγο το κεφαλι σας στον τοιχο και σκεφτειτε τι εγινε το 2020 , μας μαντρωσαν μεσα αφησαν 1.000.000 ανεργους μεχρι τωρα , και φερνουν εμβολιο σε ταχυτητα φωτος ουτε χρονισε και πρεπει να ζει στους – 80 βαθμους τι εμβολια ειναι αυτα , προχωρησε η επιστημη αλα ειμαστε στο 2520 οχι στο 2020 με τοση ταχυτητα εμβολια και με το ζορι να τα κανουμε αλιως θα εχει κυρωσεις .

  21. την εταιρια σε μια νυχτα την εκαναν η εταιρια γραφει στο σιτε της πος ειναι απο το 2003 στο ενα σαιτ της εχει 13 φωτογραφιες με προσφατες απο Ελλαδα απο τη κοιταξα η αλλη παρομοια σελιδα απο την ιδια εταιρια με 40 φωτογραφιες μεσα πολλη προχειρο μπορω να πω. Δηλαδη σοβαρη εταιρια με 100 φορτηγα εχει σιτε τοσο φτωχο και αμα πας μεσω του google maps και πατησεις streetview βλεπεις εταιριες εκει μεσα που δεν υπαρχουν αμα της ψαξεις δες απο το street view την πρωτη εταιρια που φενεται εκει περα σε πορνο σαιτ σε βγαζει

  22. Ρε τι γυράδικο φορτηγό είναι αυτό ??? Αμαααααν καλά τον έχουν τελείως για τον λούτσο τον Έλληνα λαό που έλεγε και μια ψυχή…ρε αυτό ούτε κατεψυγμένο γύρο από την Αλβανία δεν μπορεί να φέρει….χαχαχαχαχα…

  23. Καλά παιδιά, εδώ μιλάμε για χουντική χούντα. Ο κικίλιας το μπασταρδάκι του θα το εμβολιάσει; Αν δεν ξεσηκωθούμε όλοι να τους πάρουμε με τις πέτρες θα μας ανεβουν στο κεφάλι. Καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ πατριώτες συνΕΛΛΗΝΕΣ, από την παρέα του ψυχάκια με το γουρλωτό μάτι.

  24. Εμβόλιο από τα Lidl μου φαίνεται

  25. Όπως είναι στείλτε τα στην πατρίδα του Μπουρλά.

  26. Πολύ απλά τα πράγματα στείλανε αυτό το φορτηγάκι για να μας τραβήξουν την προσοχή από κει και πέρα στείλανε όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες ώστε να κάνουμε εμείς το εμβόλιο και να πεθάνουμε και όσοι έχουνε βηματοδότη ή οτιδήποτε άλλο να πάμε μία και καλή και οι λαθρομετανάστες να πάρουν την δικιά μας θέση Τώρα πάει αυτή η παροιμία που λέει ουδείς αναντικατάστατος οπότε θα μας κάνουν αντικατάσταση με τους λαθρομετανάστες πάντως θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ιπποκράτη

  27. Η γη εχει υπερφορτωθεί και λογικά θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό. Δεν είναι τυχαίο οτι κάποιοι σοφοί είχαν πει οτι η γη μέψρι ενα δις πληθυσμό μπορεί να αντέξει. Με 7 δις το έχει ξεπεράσει 6 φορές, άρα η μείωση του πληθυσμού επιβάλλεται. Εφόσον ο covid 19 δεν κατάφερε και πολλά, βρήκαν το υποτειθέμενο εμβόλιο

  28. Η γιατρός που έκανε το εμβόλιο και μετά λιποθύμησε μπροστά στις κάμερες Πέθανε και το κρύβουν.

  29. Τα συγκεκριμμενα φορτηγακια εχουν ευρεια χρηση στις μεταφορες τροφιμων κατεψυγμενων κλπ ,επισης χρησιμοποιουνται για την μεταφερουν κρεατων απο απο τα σφαγεια σε χοντρεμπορους και κρεοπωλεια.
    Οπως γραφουν και καποιοι σχολιαστες παρακατω το συγκεκριμενο μοντελο φορτηγακι της Μερσεντες δεν
    μπορει να υποστηριξει (λογω ιππδυναμης και μεγεθους κινητηρα) μηχανισμο ψυξης κατω απο -20, -30
    βαθμους Κελσιου .
    Οποτε το δουλεμα στους ουγκανους και δουλους ,απο τις αμαρτωλες big-pharma και τους καλυτερους
    πωλητες και διαφημιστες τους (διεφθαρμενες διεθνιστικες- νεοκομμουνιστικες κυβερνησεις),παει συννεφο…

    1. Το ψυκτικό μηχάνημα πού έχει το κάθε φορτηγό μπαίνει ανάλογα με το μέγεθος τού θαλάμου γία να μπορεί να έχει τήν κατάληλη απόδοση σε ψύξη όπως το air-condition στά σπίτια μας ας πούμε, υπάρχουνε ψυκτικά πού είναι συντήρηση-κατάψυξη και αναλόγως το ρυθμίζεις όπως θές εσύ ανάλογα τι μεταφέρεις.
      Το συγκεκριμένο φορτηγό άνετα μπορείνα είναι κατάψυξη.

  30. καλα αυτα εχουν – 80 βαθμους μεσα , δεν υπαρχει φορτηγο με θερμοκρασια -80 βαθμους πρεπει να εχει και 10 μπαταριες . και γιατι τα φυλανε ετσι τι εχουν κανα 2 – 3 δισσ μεσα και φοβουνται , τα εμβολια της γριπης ετσι τα εφεραν με την μιση αστυνομια τι μαλακειες ειναι αυτες ρε θεατρο καρναβαλι .

  31. Όλοι φοβόμαστε το θάνατο Και ερωτώ: Τι χειρότερο έχει ο θάνατος από μια ζωή βουτηγμένη στο φόβο που σου τρώει τη ψυχή αναγκάζοντας σε να υποφέρεις διαρκώς;; Μια γνωστή μου συνέχεια ζούσε με το φόβο του θανάτου και τώρα που δε ζει πια έπαψε να φοβάται…
    Ο Θάνατος είναι ο αδελφός του ύπνου σύμφωνα με τους Αρχαίους.
    Ύπνω και θανάτω διδυμάοσιν.(ΟΜΗΡΟΣ)
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

  32. Ο Παναγιώτης Τουλάτος, οι Ορθόδοξοι Γεροντάδες του παλαιού (βλέπε Ιερά Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος), ο ερευνητής Βασίλης Μπαντίδης και πολλοί άλλοι ερευνηταί έχουν τονίσει ξεκάθαρα ότι είναι σχέδιο υποταγής με στόχο σε λίγο καιρό να λάβουμε την ενιαία ταυτότητα για όλα, η οποία συγκεκριμένη θα είναι το χάραγμα. Δεν νομίζεται ότι συμπίπτουν πολλά γεγονότα μαζί για να είναι τυχαία όλα αυτά, και φανερώνουν ότι είναι ξεκάθαρα στημένο ? Ποιά συνομωσία, εδώ βλέπουμε τα σημεία να επαληθεύονται το ένα μετά το άλλο..

  33. Eάν αληθεύουν οι ισχυρισμοί των συναγωνιστών του Μακελειό που γράφουν σχόλια παραθέτοντας και το site της μεταφορικής ( οπότε λίγο δύσκολο να μην ισχύει ) τότε τα εμβόλια εκτός του ότι αλλάζουν το Rna/Dna μας είναι ήδη και χαλασμένα !!! Επίσης, σημαντικό ότι έρχεται Πανελλαδικό 5G που θα φέρει εξασθένηση ανοσοποιητικού λόγω ακτινοβολίας κεραιών που για να λειτουργήσει θα πρέπει να βρίσκονται κάθε 200 μέτρα αναμεταδότες.. βγάλτε συμπέρασμα..

  34. Μήπως φοβούνται τίποτε ”σαλταδόρους” που θα ανοίξουνε καμιά πόρτα να χυθούν στο δρόμο τα εμβόλια της αλλαγής του Rna/Dna μας ? Μα τι πράγματα είναι αυτά ? Ζούμε νέα κατοχή ?

  35. Στο site της εταιρείας μεταφορών που έχει το φορτηγάκι http://www.slexpress.pl γράφει ξεκάθαρα ότι αναλαμβάνουν μεταφορές σε θερμοκρασίες απο -20 έως +30 C επομένως τους -80 ξεχάστε τους. Ή το φορτηγάκι είναι άδειο, ή το εμβόλιο μας παραμυθιάζουν οτι θέλει -80 βαθμούς, ή τα εμβόλια που ήρθαν έχουν αλλοιωθεί

  36. Μπήκα στο site της μεταφορικής που γράφει στην καρότσα.
    https://slexpress.pl/?lang=en
    Οι δυνατότητες ψύξης είναι από -20 C έως -30 C
    ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ -70 C
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ

  37. μπορει να ειναι ψεματα να το βαλαν αυτο να νομιζουμε οτι εκει τα εχουν και να τα φερνουν με αλλο φορτηγο

  38. Να μου το θυμηθείτε,μετά τις 27 θα έχουμε άβερτα παραιτήσεις δημοσίων υπαλλήλων λόγω της άρνησης τους στον υποχρεωτικο-εκβιαστικο εμβολιασμο.
    Ήδη αυτοί που έχουν σπίτι κ χωραφάκια στο χωριό το έχουν αποφασίσει καθώς κ αυτοί που δικαιούνται μειωμένη σύνταξη.
    Εκ του πρόχειρου υπολογίζω πως θα οδηγηθούν σε εθελουσία έξοδο περί 70.000-100.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
    Με αυτόν τον τρόπο αποσυμφορειται ο δημόσιος τομέας σε πολύ ικανοποιητικα επίπεδα κ ανοίγει ο δρόμος στις πολυπολυτισμικες προσλήψεις.
    Μετά από τον τρίτο εμβολιασμό σιγά-σιγα οι αρνητές θα αποδεχτούν τον εμβολιασμό λόγω των μέτρων της αβασταχτης απομόνωσης-εγκαταλειψης των από τη κρατική μεριμνα.
    Τουλάχιστον οι μισοί περί τους 50.000 δλδ αρνητές θα υποκύψουν στα πρώτα δύο χρόνια.
    Οι εναπομείναντες θα είναι αμελητέα ποσότητα καθόσον θα έχουν περάσει στη τρίτη ηλικιακή περίοδο ζωής.
    Ένας νέος κόσμος αναφυεται σε όλο τον πλανήτη με το τρυκ του εργαστηριακου κορονοιου που θα ανοίξει τον δρόμο στο σφράγισμα κ στον ερχομό του αντιχρίστου.
    Υπολογίζω(πάλι εκ του πρόχειρου)πως η προαναφερόμενη εποχή του σφραγίσματος απέχει περίπου μία δεκαετία η μία δεκαπενταετία βαρια-βαρια.
    Καλό βράδυ κ ο Θεός να μας λυπηθεί.

    1. Ο Θεός μας το επιβάλλει δυστυχώς, επιτρέποντας τους να να το κάνουν.
      Αληθινό σχόλιο. Κανείς δε ξέρει πότε θα έρθει το πλήρες σφράγισμα των ανθρώπων.
      Εγώ θα λεγα ότι το μόνο που μας μένει η προσευχή…
      Προσευχή, τα χείλη μου λένε
      και τα μάτια μου μερόνυχτα κλαίνε…

    2. δεν εισαι καλα πληροφορημενος.Η παγκοσμια κυβερνηση θα γινει μεσα στην δεκαετια σε λιγα χρονακια.Αυτο ειναι γνωστο απο το 77 τουλαχιστον

  39. το προβλημα ειναι το αμαξι ???η τι κουβαλαει ??????????

    1. Ψάξε να βρειςπου είναι ελληνικό ερωτηματικό ρε κακομοίρη

  40. Αν σκεφτείς ότι θέλει κάποια χρόνια δοκιμών για να περάσει σε εφαρμογή στον άνθρωπο και ήδη είναι σίγουροι ότι είναι οκ, τότε μάλλον υπάρχει κάπου αποθηκευμένο κ περιμένει εδώ και καιρό!! Καλά Χριστούγεννα!!!

  41. καταρχάς για να γίνει κατάψυξη δεν μπορεί σε αυτό το φορτηγάκι δουλεύω χρονια σε νταλίκες με ψυγεία αυτό με το φορτηγάκι μόνο για γελια είναι καταρχάς. αρα ψεύδονται πως πρέπει να εινα στους -80 δεν πεζει αυτό .
    πιο χαζος πεθαινεις

  42. Λόγω επαγγέλματος, είναι αδύνατον αυτή η μ@λακια να έχει μηχανάκι επάνω που να κατεβάζει στους – 70..

  43. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ .ΘYMHΣΟΥ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (BILL GATES).OΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ…!!!Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ😉😉😉🤔🤔

  44. Δηλαδή ένα φορτηγάκι μας ήρθε οδικώς μέσω Βουλγαρίας ! Από που ξεκίνησε …;;;

  45. Αν το εβλεπα στο σινεμα θα ελεγα πως ειναι πολυ φτηνιαρης ο σκηνοθετης!!!!! Εκτος του οτι θα γελαγα με το γελοιο αυτο σεναριο!!!!!! Κι ομως ειναι πραγματικοτητα και γινεται μπροστα στα ματια μας. Κι εμεις καθομαστε και τους βλεπουμε αντι να τους ειχαμε στειλει με συνοπτικες διαδικασιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  46. Πάγωσ’ η μονταζιέρα
    κι απ’ έξω από την πύλη
    κηφήνες μαζεμένοι τραγουδάνε
    Προχώρησε η μέρα
    με δαγκωμένα χείλη
    σηκώνουν τα κανό και προχωράνε
    Πέντε καμιόνια στείλαν
    στου φεγγαριού τη χάση
    και γύρισαν γεμάτα αρχιδοσπάστες
    Γεμάτα ξαναφύγαν
    κανείς δε θα τα πάρει
    κάλλιο να πάμε όλοι μετανάστες
    Πέρασε ένας μήνας
    οι μηχανές σκουριάζουν
    και τα παιδιά το π@@τσ@ τους βαράνε
    στους δρόμους της Αθήνας
    εμβόλια μοιράζουν
    κτηνίατροι υποστήριξη ζητάνε

  47. ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ… ΦΥΛΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ. ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ…

  48. Είμαστε εμπόρο γι’ αυτούς, μας βλέπουν σαν κρέατα κι αυτοί οι χασάπηδές μας .ΟΧΙ στα εμβόλια του θανάτου,ΟΧΙ άλλη υποταγή.

  49. Αυτο το φορτηγακι εχει τους μειον βαθμους που χρειαζονται για τα κουραδοεμβολια?

    1. το λεει πανω
      επισης το .. φορτηγακι εινια μερσεντες
      Δεν ηξερα οι γυφτοι με μερσεντες κλεβουν σωληνες….
      Απορω τι χτυπιεστε
      δεν το θελετε δεν το κανετε
      τοσο νοιαζεστε για το λαο
      Εσεις καταδικασατε τον λαο με τον καμμενο που ψηφισατε και τελικα συριζα
      Ξερω νοσταλγητε τον πολακη αλλα…

      1. πλάκα έχετε οι νεοταξίτες, οι-κωλόγοι, κτηνολάτρες και λοιποί, φοβάστε τα μεταλλαγμένα φρούτα αλλά το εμβόλιο που θα σας βγάλει κέρατα απο τις μεταλλάξεις το έχετε για σωτηρία.

  50. Ρε ανθελληνες, ο στρατος ειναι για να φυλαει τα συνορα. Δεν ειναι για τα εμβολια. Και εσεις τους φερνετε τους μεταναδτεςκαι ετοιμαζετε νεα δομη στο βοτανικο. Φτου σας που γινατε σαν τους ανθελληνες συριζαιους. Αυτοι τουλαχιστον ηταν απιθανοι αλλα ηταν υπερ των ανοιχτων συνορων! Εσεις μας κλεψατε την ψηφο με τα ψεματα σας.

    1. Πλάκα μας κανεις ρε φίλε;;;;;
      Ποιος σου έκλεψε τη ψήφο;;;;;
      Δεν ξερεις από ποια οικογένεια προέρχεται, αυτό το παρτσακλό;
      Από τα σύννεφα έπεσες;
      Σύγχρονος άνθρωπος είσαι, Ίντερνετ χρησιμοποιείς ή όχι;
      Δεν ενημερώνεσαι;
      Δλδ ειλικρινά, αν αυτό το πράμα ΔΕ το έλεγαν Μητσοτάκη, το είχες ικανό για.. διαχειριστή πολυκατοικίας;;;;
      Επιλογές είχαμε! Ο Φαηλος ο Κρανιδιώτης πχ, δε σου γέμιζε το μάτι;
      Ας αφήσουμε επιτέλους αυτό το παραμυθάκι της «κλοπής»! Άμα είσαι εσυ ραγιάς κ θες δυνάστες πάνω από το κεφάλι σου, μη μας το παίζεις θύμα!

  51. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ 9000 ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ -90 ΒΑΘΜΟΥΣ???

  52. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!!
    Είναι μία εξαιρετική διατύπωση και συγχαίρω υποκλινόμενη θερμά τον αρθρογράφο.
    Με ταπεινότητα υποβάλλω και με μερικές διορθώσεις

  53. Μιλάμε για πολύ γέλιο.
    Πάλι καλά που δεν είχαν αγροτικό datsun

  54. τι παριστανουν με τα εμβολια οτι ενδιαφεροντε για την υγεια μας
    οταν ο Κουλης αφηνει αφηλακτα τα συννορα για να μπαινουν ανενοχλητοι οι λαθρομουσουλμανοι εισβολεις
    που ειναι φορεις χιλιων μυριων ανιατων ασθενειων ιοσεων και βακτιριων
    μπροστα στους οποιους ο κορονοιος ειναι αγκαθακι αν ειναι.
    Τι βλακωδεις αποφασεις ειναι αυτες να μας αναγκασουν να κανουμε το εμβολιο για να γλυτωσουμε απο τι απο τον θανατο αφου σ αυτον με μαθηματικη ακριβεια μας οδηγουν
    με ολα τα μετρα της λαθρομεταναστευσης που λαμβανουν με τους νομους υπερ ανωμαλιας που οι ανωμαλοι ειναι βομβες μολυσματικων ασθενειων.
    Ο Κουλης δεν ξερει ουτε την αλφα βητα της ιατρικης και μας ερχεται με φορτηγα εμβολιων ,ας τα βαλει στον εαυτο του στην γυναικα του και τα παιοδια του.
    Δε θα επιτρεψουμε να ασελγει επανω στην ελευθερια μας και να μας αναγκασει να κανουμε ενα εμβολιο που δεν το θελουμε.
    Ο Χριστος σε αντιθεση με τον αντιχριστο Κουλη δεν μας εξαναγκαχζει να μας βασλει ουτε στον πατραδεισο
    μονον ο διαολος εξαναγκαζει τον ανθρωπο με το ζορι.
    Ο Χριστος μας εδωσε την ελευθερια μας το αυτεξουσιο και αυτην την ελευθερια δεν θα αφησουμε να μας την αφερεσει ο Κουλης και ο καθε κουλος και κουλοχερης.
    Ως εδω και μη παρεκει
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

  55. ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ PFIZER!!!
    TO NEO ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:
    ΟΤΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΘΑΝΑΤΟΥ PFIZER Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΟΧΙ.

  56. τι παριστανουν με τα εμβολια οτι ενδιαφεροντε για την υγεια μας
    Ο ταν ο Κουλης αφηνει αφηλακτα τα συννορα για να μπαινουν ανενοχλητοι οι λαθρομουσουλμανοι εισβολεις
    που ειναι φορεις χιλιων μυριων ανιατων ασθενειων ιοσεων και βακτιριων
    μπροστα στους οποιους ο κορονοιος ειναι αγκαθακι αν ειναι.
    Τι βλακωδεις αποφασεις ειναι αυτες να μας αναγκασουν να κανουμε το εμβολιο για να γλυτωσουμε απο τι απο τον θανατο αφου σ αυτον με μαθηματικη ακριβεια μας οδηγουν
    με ολα τα μετρα της λαθρομεταναστευσεις που λαμβανουν με τους νομους υπερ ανωμαλιας που οι ανωμαλοι ειναι βομβες μολυσμσατικωβν ασθενειων.
    Ο Κουλης δεν ξερει ουτε την αλφα βητα της ιατρικης και μας ερχεται με φορτηγα εμβολιωβν ,ας τα βαλει στον εαυτο του στην γυναικα του και τα παιοδια του.
    Δε θα επιτρεψουμε να ασελγει επανω στην ελευθερια μας και να μας αναγκασει να κανουμε ενα εμβολιο που δεν το θελουμε.
    Ο Χριστος σε αντιθεση με τον αντιχριστο Κουλη δεν μας εξαναγκαχζει να μας βασλει ουτε στον πατραδεισο
    μονον ο διαολος εξαναγκαζει τον ανθρωπο με το ζορι.
    Ο Χριστος μας εδωσε την ελευθερια μας το αυτεξουσιο και αυτην την ελευθερια δεν θα αφησουμε να μας την αφερεσει ο Κουλης και ο καθε κουλος και κουλοχερης.
    Ως εδω καιο μη παρεκει
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

  57. Ρε που μπλέξαμε με τους ξεφτίλες χρονιάρες μέρες! Καλά να πάθουν όμως τα κομματοκοπροσκυλα που τους τρέμουν κ τα βλέπουν όλα τέλεια! Αδέρφια, ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Αλίμονο μας…….

  58. Πάρτους μπάλα Στέφανε, είναι αστείοι οι τύποι.

  59. Μιλάμε γελάνε και τα δέντρα μαζί με τα πεζοδρόμια…το φορτηγάκι του λείπει πάνω ένα παγωτό για να το λένε παγωτατζιδικο….γελοιότητα όσο δεν παει…τα εμβόλια Κάντε τα χυμό να τα πίνετε….θα γίνει πραγματική κόλαση για να μας τα δώσουν με το ζόρι…Ένα εμβόλιο γενετικής μηχανικής…Διαβάστε τι είναι το mRna …έχουν κανει έρευνες σε ποντίκια και μετά απο 5 χρόνια ήταν τίγκα στην καρκινογένεση…και ειναι απαγορευμενη η διαδικασια δια ροπαλου….φτιάξτε φάρμακα….αλήτες δοσίλογοι….

  60. Θα ήθελα να είχα τηλεκινητικές ικανότητες και να τ’ ανατίναζα όλα μπροστά στα μάτια του Γερμανοτσολιά και του Εβραίου.

    1. Σκεψου να ειχες και τις κανονικες ικανοτητες ,γιαυτο φυλαγαν το βανακι ετσι για καποιους σαν εσενα

  61. Mε βανακι καντίνας οι ξεφτιλες….Πιο φαρσοκωμωδια,πεθαινεις….

Comments are closed.