ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΑΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ, ΖΗΤΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ !! ΥΠΟΘΕΤΩ, ΑΡΧΗΓΕ, ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΣΩΣΤΑ ;;

Κοινοποίηση:
EMAK-11.6.2021

Προσέξτε εμμονή !! Προσέξτε αφοσίωση στον αγώνα για τον εμβολιασμό των πυροσβεστών μας !!

Ο αντιστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης, αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ζητά τη λίστα με τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ που διαθέτουν βεβαίωση εμβολιασμού !!

Κατά παράβαση του νόμου που προβλέπει ότι η βεβαίωση εμβολιασμού είναι για ιδία χρήση !!

Τη ζητά, ώστε να γνωρίζει προφανώς και ποιοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ !!

Μένει να μάθουμε και ποιες θα είναι οι ΠΟΙΝΕΣ στους ανεμβολίαστους !!

Συγχαρητήρια, αρχηγέ !!

Θα σε γράψει η ιστορία !!

Φροντίζεις για την υγεία των πυροσβεστών μας !!

Ο Θεός να σε έχει καλά !!

Υποθέτω ότι αν κάποιος πυροσβέστης πεθάνει μετά το εμβόλιο, όπως η 39χρονη Βασιλική και ο 40χρονος Nάσος, θα πάρετε όλη την ευθύνη πάνω σας.

Σωστά…;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ερώτηση προς γνωστές, το εμβόλιο δεν μπορεί να θεωρήσει ιατρικό απόρρητο ή προσωπικό δεδομένο;;;

  2. Ξαδέρφη μου νοσηλεύτρια στην Αγγλία και η κολλητή της εντατικολογος και κοινή μας φίλη δεν έχουν υποχρεωθεί σε εμβολιασμό από την Αγγλική κυβέρνηση ούτε αυτοί , ούτε οι γιατροι ούτε οι health care που φροντίζουν αρρώστους και ηλικιωμένους κατ’οικων. Έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι οι γέροι και όποιος άλλος επιθυμει. Η ζήτηση έχει ήδη μειωθει και ο Μπόρις πρόκειται να δωρίσει 10000000 εμβόλια σε άλλες χώρες. Ελλαδα εμβολιάζουν τους πυροσβέστες ….όχι μόνο καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα κάνοντας μας πειραματόζωα αλλα το κάνουν και με την υποστήριξη μιας μεγάλης μερίδας αφελων που δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν όταν δουν τις παρενέργειες στο εγγύς μέλλον.

  3. Κύριε Αντωνιάδη, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ!!! Όπως θά δήτε στό παρακάτω video, στό 2:20, μιά ομάδα από άνδρες τής ΕΜΑΚ, στίς 11/6/2021 προσέφυγαν στό Στε. Θά νομιμοποιηθή η υποχρεωτικότητα καί θά τήν πατήσουμε!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=mEzrltaYtT0&t=527s

  4. Μήπως του το ζήτησε προ μηνών η Σαλώμη που είδαμε???

  5. Κ. Αντωνιάδη δεν θα τους περάσει!!!! Εχτές έμαθα από τον σύζυγό μου που είναι ναυτικός… τους είπε ο προϊστάμενος ότι όταν βγουν με άδεια να πάνε να κάνουν το εμβόλιο αλλιώς μπωρει η εταιρεία να μην τους ξανά δεχτεί!!! Γιατί δεχονται πιέσεις απο πάνω!!! Ξεκίνησαν έντονα τις πιέσεις και στους ναυτικούς μας!!!

  6. O Κολοκούρης δεν έχει προφυλακισθεί εδώ και μήνες για τα κακουργήματα στο Μάτι. Με εγγύηση €5000 και απαγόρευση εξόδου από την χώρα είναι στην θέση του.

    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν ήδη σπίτι του ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    Αν προσθέσουμε τους υπόλοιπους που έχουν καταδικαστεί σε 1ο βαθμό (Χαρδαλιάς 2 φορές, κ.α) για φυλακίσεις, συν άλλους που δεν σαπίζουν στην φυλακή με βούλευμα (Γεραπετρίτης- SIEMENS) έχεις μία κυβέρνηση που πραγματικά έπρεπε να σαπίζει ήδη μέσα η μισή!!!

  7. To RNA μπορεί να μεταλλάξει το DNA. Δεν είναι αστείο, δεν είναι πλάκα, είναι νέα έρευνα από ΗΠΑ:

    https://www.eurekalert.org/pub_releases/2021-06/tju-nds060721.php

    Με λίγα λόγια τα καθάρματα, που θέλουν να εμβολιάσουν με το στανιό μέχρι και τα νεογέννητα με ένα πειραματικό ζουμί που παρέκαμψε τις προβλεπόμενες δοκιμές σε ζώα (γιατί προηγούμενες τέτοιες δοκιμές είχαν οδηγήσει στο μαζικό θάνατο των ζώων, αλλά βρήκαν το πρόσχημα του “επείγοντος”) και θέλει τουλάχιστον 2μιση χρόνια ακόμα για να τελειώσει τη φάση 3 των κλινικών δοκιμών, ενδέχεται να οδηγήσουν ολόκληρο το πληθυσμό σε μεταλλάξεις, παρότι διαβεβαίωναν τόσο καιρό για το αντίθετο.

Comments are closed.