ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΣ & ΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ !! ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ !! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ !! ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ – ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ – ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΟΥΝ – ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_386

Είναι η υπόθεση της υποκλοπής για την οποία σας έχω μιλήσει καιρό τώρα.

Αντικείμενο και εδώ ένας ψηφιακός δίσκος.

 

Να θυμηθούμε το δικό μου κατηγορητήριο;

 

Πηγαίνουμε στη δίκη. Στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών. Το αντικείμενο της δίκης καθόλου απλό. Τέσσερις ώρες συνομιλίας του κατηγορουμένου με τον μακαριστό Παύλο της Γλυφάδας. Συνομιλία με περιεχόμενο – κόλαφο για την Εκκλησία της Ελλάδος. Και όχι μόνο. 

Ήταν η ύβρις της Εκκλησίας. Δεν της έφτασε η αρχειοθέτηση της αναφοράς του κατηγορουμένου στην Εισαγγελία. Αρχειοθέτηση λόγω παρανόμου αποδεικτικού μέσου.

Κακώς, βεβαίως. Η Εισαγγελία όφειλε να διερευνήσει την καταγγελία με βάση το περιεχόμενο της αναφοράς και ας μην ελάμβανε υπόψη της το παράνομο αποδεικτικό μέσο. Αλλά η αναφορά αυτή δεν ήταν όπως είπαμε μία απλή αναφορά.

Έπρεπε να αρχειοθετηθεί.

Αλλά δεν τους έφτασε αυτό.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του αναφέροντα. Για την υποκλοπή.

Ώστε η τετράωρη συνομιλία κατέστη αντικείμενο της δικογραφίας για την υποκλοπή. Και όταν έφτασε στο ακροατήριο εγώ πολύ απλά ζήτησα την απομαγνητοφώνηση του ψηφιακού δίσκου.

Ό,τι ακριβώς ζήτησα για την εκπομπή του Στέφανου Χίου.

Αυτονόητα πράγματα, δηλαδή. Για ένα σοβαρό και έντιμο δικαστήριο. Για σοβαρούς και έντιμους δικαστές.

Τη συντριπτική δηλαδή πλειοψηφία στη Δικαιοσύνη.

Και θα επιμένω να το λέω.

Γιατί το ξέρω.

Γιατί είναι έτσι.

Και με την Εκκλησία φυσικά να μη θέλει με τίποτα την απομαγνητοφώνηση αυτή, αφού ξέρει ότι αυτά που θα αναγνωστούν στο ακροατήριο σε δημόσια συνεδρίαση δεν πρέπει να ακουστούν, το αίτημα έγινε δεκτό. 

 

Μόνοι τους τα κατάφεραν.

Και εγώ αυτά δεν τα συγχωρώ.

Έλα όμως που η αρμόδια υπηρεσία της ΓΑΔΑ έκανε τα …περίεργά της. Αρνήθηκε (!) να κάνει την απομαγνητοφώνηση, επειδή, λέει, αυτή κάνει απομαγνητοφωνήσεις μόνο όταν αμφισβητείται το περιεχόμενο του δίσκου!

Είχε απόφαση δικαστηρίου και αρνήθηκε να την εκτελέσει!

Παραμονές της δίκης την 10η Δεκεμβρίου, ακριβώς μέσα στον κυκλώνα των δικών μου διώξεων με την απομαγνητοφώνηση του δικού μου ψηφιακού δίσκου να έχει αναχθεί σε ένα από τα μείζονα ζητήματα και σε μία από τις κυρίαρχες αποδείξεις της στοχοποίησής μου από την ομάδα των επίορκων, σε live μετάδοση που έκανα επεσήμανα ακριβώς αυτό. Ότι είναι αδιανόητο η ΓΑΔΑ να αρνείται την εκτέλεση δικαστικής απόφασης. Και ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό και ανεκτό από το Εφετείο.

Και πράγματι, την 10η Δεκεμβρίου προκλήθηκε αναστάτωση στην έδρα, με το έγγραφο της ΓΑΔΑ να προκαλεί την αντίδραση του προέδρου.

Τότε η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση του κατηγορουμένου.

Μία λύση …καλή για όλους.

Και για τον κατηγορούμενο, και για την …Εκκλησία.

Η έδρα όμως διαφώνησε.

Αποσύρθηκε.

Και όταν επέστρεψε, ο πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου:

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ !!

Όρισε πραγματογνώμονα, παρακάμπτοντας τη ΓΑΔΑ !!

“Για εσάς γίνεται αυτό”, είπε στον έκπληκτο κατηγορούμενο.

“Μα, θα με αθωώνατε”, ψέλλισε αυτός.

Πρώτα η απομαγνητοφώνηση, μετά όλα τα άλλα”, απάντησε ο πρόεδρος, και το ηχηρό μήνυμα εστάλη παντού !

Εστάλη στον Αντώνη Ελευθεριάνο. Εστάλη στον Γιώργο Νούλη. Εστάλη στην Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Εστάλη στον Βασίλη Πλιώτα. Εστάλη στον Γιώργο Οικονόμου.

Εστάλη και στους εφέτες του δικαστικού συμβουλίου. Αλλά αυτοί δεν το πήραν. Γιατί δεν έπρεπε να το πάρουν. Ο πόλεμος εναντίον μου συνεχιζόταν. Μέχρις εσχάτων.

Μέχρις της τελικής νίκης μου.

Έμεινα όρθιος, ακολούθησε η σιωπή των αμνών στα κανάλια, και έφτασε ένα θετικό μοριακό αποτέλεσμα να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για την κατά κράτος ηττημένη εγκληματική οργάνωση.

Καταλάβατε τώρα όλοι πόσο στημένη ήταν η εισαγγελική επίθεση εναντίον μου με τη συμμετοχή του Βασίλη Πλιώτα και τις …πρωτοβουλίες του;

 

 

Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών, με την υπ’ αριθμ. 4612/2021 απόφασή του απέδειξε ότι η πραγματική Δικαιοσύνη είναι εδώ, ζει και αναπνέει.

Και είναι έτοιμη.

Γιατί το καταλαβαίνουν όλοι ότι η απόφαση αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν σε μία τέτοια χρονική συγκυρία. Μία απόφαση για μία απομαγνητοφώνηση σε μία όχι όποια κι όποια δίκη.

Αλλά σε μία δίκη στην οποία δικηγόρος του κατηγορουμένου ήταν ο Νίκος Αντωνιάδης…

 

 

 

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: