Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ταξίδι στο Παρίσι μαζί με τη Ναθαναήλ – Κόβουν βόλτες στην στολισμένη πόλη.

Κοινοποίηση:
paliospirou_grab

H Ιωάννα Παλιοσπύρου με την Αννίτα Ναθαναήλ βρίσκονται εδώ και μερικές ώρες στο Παρίσι και απολαμβάνουν φωτισμένη την Πόλη του Φωτός.

Όπως αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, «είμαστε στο Παρίσι με την Αννίτα για να δούμε έναν εξειδικευμένο γιατρό. Το ταξίδι μου είναι καθαρά συμβουλευτικό από ιατρικής άποψης. Οι ειδικοί που με παρακολουθούν θέλουν να διαπιστώσουν την πρόοδό μου. Δεν θα κάνω τώρα κάποια θεραπεία».

Όπως δείχνουν μέσα από τα ολιγόλεπτα βίντεο, οι δύο γυναίκες δεν σταματούν να κάνουν βόλτες στο στολισμένο Παρίσι. Και οι δύο δηλώνουν ερωτευμένες με την γαλλική πρωτεύουσα, ενώ έμειναν εντυπωσιασμένες από τον στολισμό-υπερπαραγωγή στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων με τα εκατομμύρια κόκκινα λαμπάκια.

Μάλιστα, σε εντελώς χριστουγεννιάτικο mood και οι δυο τους ανέβασαν τα stories τους στα social media υπό τη μουσική υπόκρουση αγαπημένων τραγουδιών στο κλίμα της εποχής.

paris

paris1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αφηστε την κοπελα στην ησυχια της

  2. Αλήθεια η πανδημία στην Γαλλία πως πάει … μάλλον χαλαρά ε?

  3. ρε παιδια έχετε λυσσάξει. Αφήστε την Ιωαννα να ηρεμήσει

  4. ΠΛΕΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ.. ΠΛΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡ.ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ… ΣΕ ΓΑΛΛΙΕΣ.. ΠΛΕΡΩΩΩΩΣΤΕΕΕΕΕ!!! ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΙΝΤΑΣ!!!

Comments are closed.