ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΤΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΣΕΡΒΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΗ

Κοινοποίηση:
8548_LIDIA_SERVOY_2712017

Απάντηση διά του δικηγόρου του έστειλε ο Δήμος Μούτσης σχετικά με τις καταγγελίες της ερμηνεύτριας Λυδίας Σέρβου για σεξουαλική παρενόχληση σε περίοδο που η ίδια ήταν ανήλικη.

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται» αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου του γνωστού συνθέτη, Γιάννη Φώσκολου.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, εκτός από τις προφορικές αποκαλύψεις δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία έτσι ώστε η υπόθεση να ακολουθήσει τη νομική οδό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ρε παιδες αυτη ειναι τοσο ασχημη μαλλον το ονερευτηκε οτι της την επεσε ο αλλος η το κανει επιτηδες λογο φεμινιστικου μισους

    1. Ενώ αυτός είναι καλλονός;;; Ρε ο άνθρωπος είναι ανώμαλος…..

  2. Όσο περισσότερο ανακατεύετε τα σκατά, τόσο περισσότερο μυρίζουν.

  3. Σε λίγο θα βγει ο Μιχαλάκης κ ο αντωνακης οτι τους πιασανε τον πωπο κ έγιναν φίρμες ,δώσε πονο Χίο γίγαντα

  4. Όλοι χαμένοι θα βγουν στο τέλος, ίσως η κυβέρνηση να κερδίσει λίγο χρόνο, όμως δεν θα αποφύγει τα άσχημα.

    1. Τι χρόνο θα κερδίσουν οι ά(χ)ριστοι;;; Ποιός με το μυαλό στο κεφάλι του θα υποκαταστήσει την ενασχόληση με τα φλέγοντα (εθνικά, οικονομία κ.ά.),για να ακολουθήσει ένα όχι τόσο δελεαστικό “τυράκι”;;;

  5. κακος τα ΜΜΕ δημοσιευουν τις καταγγελιες της καθε μιας χωρις αποδειξεις

    1. Στις δημοσιεύσεις χωρίς απολυτήριο δημοτικού νά ‘ξερες τι θά ‘πρεπε να κάνουν τα ΜΜΕ…

  6. Ο Μούτσης είναι αυτός που τραγουδάει το “Μια φυσαρμόνικα που κλαίει”. Φαίνεται όταν πήγε το κορίτσι στο σπίτι του θα ντράπηκε και θα είπε “Πρώτη φορά έρχεται η κοπελιά στο σπίτι μου, να μην της δείξω την φυσαρμόνικα που κλαίει?”. Αλλά ο κακός ο κόσμος την ευγένεια την παρεξηγεί για σεξουαλική παρενόχληση.

  7. Η μοναξιά του ανθρώπου μετά από μια δεκαετία θα είναι αφάνταστη. Αφού τώρα επικρατεί τέτοια έλλειψη ενσυναίσθησης τότε θα υπάρχει η απόλυτη απομόνωση με ειδικά αναπτυγμένες εφαρμογες και εμφυτεύματα που θα προσφέρουν τεχνητή ευτυχία. Μια ευτυχία όμοια με αυτήν που προσφερουν τ’ αντικαταθλιπτικά. Μια ευτυχία που καταπιέζει το συναίσθημα και στο τέλος οδηγεί στην αυτοκτονία. Ο καιρός που οι ποιητές αυτοκτονούσαν από περισσή συναισθηματική ευαισθησία πέρασε ανεπιστρεπτί. Τώρα η αυτοκτονία θα είναι εικονική και θα συντελείται στο χώρο της επαυξημένης πραγματικότητας. Μιας ΜΗ πραγματικότητας ζοφερής σαν αυτής του MATRIΧ που μόνο ο Μορφέας (ύπνος)μπορεί ν’ απαλύνει μιας και θα είναι ο μόνος τόπος στον οποίο ο άνθρωπος θα είναι ο πραγματικός του εαυτός.
    Υ.Γ.Στην αρχή ο άνθρωπος (Neo) είναι ένας από τους δισεκατομμύρια ανθρώπους που συνδέονται νευρικά με το Matrix, αγνοώντας ότι ο κόσμος στον οποίο ζει είναι μια προσομοιωμένη πραγματικότητα .Μόλις ο Neo ξαναβρεί τη συνείδησή του και είναι σε θέση να περπατήσει, ο Morpheus λέει στον Neo την αλήθεια για το Matrix: ότι είναι ένας προσομοιωμένος κόσμος στον οποίο συνδέονται οι άνθρωποι και ότι η ανθρωπότητα χρησιμοποιείται ως ΠΗΓΗ ΙΣΧΥΟΣ για γιγάντιες έξυπνες μηχανές.
    Ο ΜΟΡΦΕΑΣ θα επιτεθεί στον “Πράκτορα Σμιθ” ενώ ήταν άοπλος για να δώσει στον Neo την ευκαιρία να δραπετεύσει.
    Μια αλληγορία κατευθείαν μέσ’ από τον δυσώδη μασονικό κόσμο του HOLLYWOOD με έντονα «προφητικό» χαρακτήρα.

  8. ασε ρε λυδια να το ελεγες οταν θα πηγαινες στο γηροκομειο ρε δεν πατε να κανετε τιποτα αλλο ψωναρες

  9. Τι ανακατεύονται οι δικηγόροι στις υποθέσεις αυτές μην φάνε κανένα χέρι ξύλο από κανένα τρελο πατέρα και απορώ πως δεν έγινε ακόμα Στην Ελλάδα από ότι βλέπω ούτε καν ενδιαφέρονται οι γονείς για τα παιδιά τους φάνηκαν ότι δεν είχαν σωστή επικοινωνία Είναι δυνατόν η κόρη ειδικά αλλά και ο γιος ότι συμβαίνει να μην το λένε του πατέρα τους να καθαρίσει την υπόθεση αντρίκια με όποιον και να είναι

Comments are closed.