Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Κοινοποίηση:
makelio&

Εχουμε καταλάβει όλοι πλέον ότι αυτά που γράφουμε στο Μακελειό δεν αρέσουν σε πολλούς. Μετά τις σφαίρες που δέχθηκε ο Στέφανος Χίος, το Μακελειό συνεχίζει να δέχεται μια δεύτερη επίθεση: Αυτή της φίμωσης από τα social media. Γιατί οι απόψεις του Μακελειό δεν αρέσουν και γι’ αυτό το Facebook αλλά και το youtube αρνούνται να δεχθούν δημοσιεύσεις από τη σελίδα μας.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, όσο και αν προσπαθούμε να ανεβάσουμε στο Facebook τα κείμενα, αλλά και οι αναγνώστες μας που θέλουν να κάνουν κοινοποίηση… “τρώμε πόρτα”! Θα συνεχίσουμε όμως, να καταγράφουμε τις ειδήσεις και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, όσο κι αν μας  χτυπούν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ο τσιπρας ειναι απλα ενας επιπολαιος διεθνιστης…αυτοι εδω ομως, σε λιγο φοβαμαι οτι θα κανουν τερατα…οπως πανε..μακαρι να πεσω εξω…

  2. Αυτοι που δώσαν την εντολή από τους πολύ ψηλά. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

  3. Παιδιά, ακόμη και τα σχόλια δεν φορτώνουν εύκολα. Η παγκόσμια χουνταρα επιτίθεται σε κάθε ανεξάρτητη φωνή, σε κάθε άνθρωπο που δεν γλύφει και δεν έχει πάρε δώσε με κόμματα και κυβερνήσεις. Πληρωμένοι δολοφόνοι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και αφήστε να γράφουν όσες προκυρηξεις θέλουνε όπως έκαναν με τον Σωκράτη Γκιολια. Και φυσικά πριν λίγο όπως το είχαμε προβλέψει από το Πάσχα ακόμη, πάνε για απαγόρευση την ημέρα της Παναγιάς. Αυτοί που κυβερνανε δεν είναι αυτό που δείχνουν. Τα μμε έχουν βιάσει την νοημοσύνη του κόσμου.

    1. Βρε Ουγκανε χρυσαυγιτη μας επριξες με το πασχα και το 15αυγουστο εδώ κοσμος χανετε και εσυ ακομα τον χαβα σου εχεις,αμα αρπαξεις κανεναν ιο τι θα κανεις; θα πας στην παναγια της τηνου να σε θεραπευσει; και τον αμφισβητεις τοτε γιατι δεν πας εθελοντης να σε κανουν πειραματοζωο βρε σερσερη; πηγαινε για να αποδειξεις ότι δεν υπαρχει ο Κορωνο’ι’ος.

      1. Τ’Ι ΛΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ;
        ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΟΓΟ ΟΝ
        ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ
        ΕΙΣΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΦΟΡΆΝΕ ΜΑΣΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
        ΟΥΣΤ ΓΙΔΙ

      2. Πειραματόζωο να γίνεις εσύ ρε χλεχλε….
        .
        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  4. Καλησπέρα σας, μολις συνειδητοποίησα οτι δεν μπορώ να στείλω ούτε λινκ για αρθρο απο τη σελίδα σας σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!!

  5. Βάλτε το σχόλιο μου να το δούνε οι γλύφτες σας. Πριν κάνετε τον Κασιδιάρη Χριστιανό Ορθόδοξο και Άγιο βάλτε λίγο πως βαράει γυναίκες και τις βρίζει μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Εκτός αν έφταιγε η Χρυσή Αυγη πάλι γιατί αυτός είναι καλύτερος όχι ότι αυτά είναι η δική του προσωπικότητα. Θα πρεπε να φωτογραφίζονται με εσώρουχα και να χουν στέμμα ομορφιάς για να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος και όχι σαν ζώο. Θα μιλήσουν οι τραμπούκοι για αγνώστους για κατάθλιψη . Μίλησαν όλοι μίλησαν και οι κώλοι! Που η Ορθοδοξία νομίζουν ότι είναι να κοπανάς τους άλλους και να τους ρίχνεις σε κάδους σκουπιδιών!

  6. Αυτό το σαιτ ανήκει σε κάποιο κόμμα; Γιατί τον έχω δει τον Στέφανο Χίο και δηλώνει ανεξάρτητος από κόμματα. Να γίνει καλά και να τον ξαναδούμε. Επειδή διαβάζω τα σχόλια και οι σχολιαστές μιλάνε λες και είναι το σαιτ αυτό του Κασιδιάρη. Αν ανήκει στον Κασιδιάρη αυτό το σάιτ να το ξέρω για να φύγω. Αν δεν ανήκει στον Κασιδιάρη λυπάμαι που το λέω αλλά βλέπω πως οι οπαδοί του Κασιδιάρη κανακεύουν τον Χίο για να έχουν εύνοια για το κόμμα τους. Έτσι φαίνεται πάντως. Και ο Κασιδιάρης είχε σηκώσει χέρι σε γυναίκα ζωντανά και τον είδαμε όλοι. Η βία δεν ξεχνιέται και η βία δεν είναι Χριστιανή Ορθόδοξη. Αν οι οπαδοί του Κασιδιάρη ψάχνουν για bullying έχουν πολλές για να δουλεύουν όπως τα χαζομοντέλα τους. Αν ανήκει στον Κασιδιάρη το σαιτ ή υπάρχει έκθεση πολιτών στον Κασιδιάρη και τους οπαδους του να το γράψετε για να μην σας ξαναδιαβάσουμε. Διαφορετικά ρίχνουν τρελό γλύψιμο στον Στέφανο Χίο όλοι αυτοί και φαίνεται

    1. ασε μας πια ρε φιλε με το μισος σου για τον κασιδιαρη, το ψωμι σου τρωει? ο κοσμος θελει τον ηλια..κατι βλεπει σ αυτον…εσυ δεν τον θελεις, προβλημα σου… επειδη εισαι και ανενημερωτος, σε πληροφορω, οτι ο κασιδιαρης στο σαιτ του δεν εχει κανει καν αναφορα για την αποπειρα δολοφονιας κατα του στεφανου..πως τον γλυφει λοιπον?.γι αυτο σταματα το κλαψουρισμα και κανε μια ψυχαναλυση να δεις τι σου φταιει κι εχεις τοσο μισος

  7. Αδέρφια ,δολοφονικό χτύπημα για να φίμωσουν ένα παλικάρι με αρχές ,ήθος ,αρχιδια και καρδιά,μεγαλώσανε χωρίς φασμπουκ,το ,δεν το χρειαζόμαστε ,ούτε το εχουνε ανάγκη ,μεγαλώσαμε χωρίς την κάθε νεόπλουτη. Φαντασμένη που προσπάθει να μας απόδειξη ότι η ζωή της είναι τέλεια και ευτυχισμένη ,με της μαϊμού Λουι Βιτον τσάντες ,ζώντας μια ψεύτικη πραγματικότητα.Διαγραψτε το φέισμπουκ ,ΔΕΝ το εχουνε ανάγκη ,δεν θα αφήσουμε κάθε βλακεία ….να μας έλεγχει το μυαλό.
    Στέφανε ,η χαρά είναι απεριόριστη,που τους έδειξες για μια ακόμα φορά τα αρχ….α σου .
    Περαστικά και καλή δυνάμη αδερφέ .
    (Πολύ σύντομα θα σου πω μια ιστορία να γράψεις κάτι που θα πονέσουν …)

  8. Τα ίδια έχουν κάνει και στον Κασιδιάρη.Δεν αφήνουν να δημοσιεύεις ούτε να στέλνεις σε μήνυμα.

  9. έχετε παρατηρήσει πως τους τελευταίους μήνες φιμωνουν κάθε φωνή που υπερασπίζεται πατρίδα,θρησκεία και ξεσκεπάζουν ύπουλα σχέδια.????
    ..έριξαν 2φορες και της κυρίας Σουφλη,του Διονύση Μακρή,το Οδύσσεια TV και του π.Βλιαγκοφτη…επιπλεον τα hoaxes τα εβαλαν ακομη και με τη πρεσβυτέρα του π.Βασιλειου Βολουδακη περί covid-19..!!

  10. Μήπως κρύβεται και κανένας τέως Πασοκος και νυν του συρφετού του Κούλη (π.χ Πιερακάκης) εκτός από τους λιγδιάρηδες των HOAXES… εννοείτε ότι δεν τους αρέσουν αυτά που γράφετε.

  11. Αποκλεισμενο μεχρι και στο μεσεντζερ! Παιδια ξεβρακωστε τους αξιζουν τα χειροτερα!

  12. Θα φανε καλα στις εκλογες στεφανε. Σε στηριζει ολη η ελλαδα.

  13. Αυτοί που έχουν αποκλείσει το μακελειό είναι σίγουρα και αυτοί που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική επίθεση. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι o αποκλεισμός από το facebook έγινε ταυτόχρονα με την επίθεση στον Στέφανο.

  14. Στέφανε περαστικά σου μην τα παρατάς ξεμπρόστιασε τους, μακελειό μην σταματάς βγάζε συνέχεια την αλήθεια να μαθαίνει ο κόσμος.

  15. Σιδερένιος Στέφανε, καλή ανάρρωση. Σε περιμένουμε δυνατό

  16. Μια συντεταγμενη πολιτικη του γιου του Δρακουλα της κρητης με την συνεργατιδα πορνογρια της γερμανιας.Αυτο γινεται εδω και καιρο για να μη μπορει ο κοσμος να βλεπει την Αληθεια.

  17. ”Καρφώνονται”, έχασαν τον ύπνο τους.Μακελειό, δεν είστε ένας , δεν είστε δυό, δεν είστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρεις.Ολοι μαζί σας για τις αλήθειες που βγάζετε.

Comments are closed.