Η Ελεονώρα Μελέτη δίνει τη δική της απάντηση γιατί ακόμη δεν έχουν “ανοίξει τα στόματα” και για τον χώρο της τηλεόρασης

Κοινοποίηση:
111

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, που είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά τοποθετείται και εκφράζει την άποψή της για θέματα της επικαιρότητας, αυτή τη φορά ρωτήθηκε γιατί δεν γίνονται ανάλογες αποκαλύψεις και καταγγελίες για τον χώρο της TV.

Η ίδια έγραψε στο instagram:

«Μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν μιλάει κανείς και για την τηλεόραση. Για τις “συμπεριφορές” “διαφόρων”… γυναικών και ανδρών αγαπητών προς το κοινό, εν ενεργεία, των οποίων οι συμπεριφορές αποτελούν κοινό μυστικό για όσους δουλεύουν στην tv. Θέλω να σας βοηθήσω να καταλάβετε μόνοι σας την απάντηση. Μέχρι στιγμής όλοι χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να στραφούν ενάντια στη μπόχα του αθλητισμού, του θεάτρου κλπ κλπ. Πιστεύετε πως είναι εύκολο στη προκειμένη η τηλεόραση να εξυπηρετήσει με τον ίδιο τρόπο μια επίθεση προς τον “εαυτό” της;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Απορώ όχι μόνο πώς έκανε τηλεόραση αλλά κυρίως ραδιόφωνο μ’ αυτή τη σφυριχτή, σερνάμενη φωνή σαν φίδι!

  2. Τσιμπουκια ο τιγρης με σημα την μελετη

  3. “Τα εν οίκω μη εν δήμω”.Εκει παίζουν σε special prive κατηγορια.Οσο πέφτουν τα φραγκακια όλοι και όλες είναι ταμάμ.Κι αν κάτι πάει στραβά, πάμε στο παραδίπλα μαγαζί.Εκει δεν κλείνουν πόρτες.

  4. Εκεί μέσα στα κανάλια είναι η μεγαλύτερη βρωμιά. Εκεί δεν μιλάνε όμως γιατί πεφτουν και τα φραγκακια. Οπότε όλοι τους…..”μια χαρά περναμε, τον παίρνουμε τον δίνουμε και λιανοτράγουδαμε”

Comments are closed.