Εύοσμος: Μαρτυρίες που «καίνε» τη συμμορία ανηλίκων που ξυλοκόπησε τον 15χρονο – Ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η παραβατική συμπεριφορά ανηλίκων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που τρομοκρατούν όχι μόνο άλλα παιδιά, αλλά ακόμη και ενήλικες, ενώ έχουν προχωρήσει και σε ξυλοδαρμούς.

Το περιστατικό που σημειώθηκε μόλις το περασμένο Σάββατο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου, φαίνεται πως είναι απλά η «κορυφή του παγόβουνου» και ήταν θέμα χρόνου να συμβεί… Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο GRTimes.gr, το πρόβλημα είναι χρόνιο, γνωστό στις αρχές και στον δήμο και άλυτο μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα τα παιδιά να φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμη και σε κεντρικά σημεία και οι γονείς να βρίσκονται σε κατάσταση πανικού.

Σύμφωνα μάλιστα με το GRTimes, όλο και περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής ζητούν τη λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων, αλλά και την παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, για την αντιμετώπιση των συμμοριών ανηλίκων που επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά, τρομοκρατώντας, χτυπώντας και ληστεύοντας άλλα παιδιά.

Το GRTimes φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια σειρά από σοβαρές καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για τη δράση συγκεκριμένων ομάδων ανηλίκων, που – όπως θα ακούσετε παρακάτω στο ηχητικό – εδώ και πολύ καιρό βρίζουν, χτυπούν αναίτια και δεν διστάζουν να κλέψουν από άλλα παιδιά.

Σε αυτήν την πρώτη σειρά ηχητικών που θα ακούσετε, κάτοικοι της περιοχής γύρω από το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Ευόσμου, αναφέρονται σε μια ομάδα ανήλικων με σημαντική παραβατική συμπεριφορά, γνωστή κατά τους ίδιους στις αρχές που ενδεχομένως συνδέεται με τα άτομα που επιτέθηκαν στον 15χρονο το περασμένο Σάββατο, καθώς ο τρόπος δράσης είναι παρόμοιος.

Στο πρώτο ηχητικό, μητέρα ανήλικου δηλώνει στο GRTimes.gr πως με το τέλος της σχολικής χρονιάς, αναγκάστηκε να «φυγαδεύσει» το παιδί της στους παππούδες του και δεν το άφηνε ούτε στο μπαλκόνι να βγει, υπό τον φόβο μήπως τον δει η ομάδα ανηλίκων που το είχε στοχοποιήσει και απειλήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: