Επίθεση στην Ελλάδα και από τον Φατίχ Ερμπακάν: Τα 18 νησιά υπό «ελληνική κατοχή»

Κοινοποίηση:
erbacan

Στο πλαίσιο της ρητορικής εναντίον της Ελλάδας τοποθετήθηκε και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Νετσμετίν Ερμπακάν και πρόεδρος του «Κόμματος Ευημερίας και Πάλι» Φατίχ Ερμπακάν, δίνοντας υποσχέσεις ότι δεν θα επιτρέψει σε ελληνική σημαία να κυματίζει στα υπό κατοχή νησιά του Αιγαίου.

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας επιτέθηκε τόσο στην Αθήνα όσο και στον Ερντογάν αναφερόμενος στα «18 νησιά και τους βράχους, που κατέλαβε παράνομα η Ελλάδα» υποστηρίζοντας ότι «η πατρίδα μας είναι υπό ελληνική κατοχή εδώ και χρόνια, αλλά εξακολουθούν να λένε «μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα». Οταν έρθουμε ξανά στην εξουσία δεν θα αφήσουμε ελληνική σημαία σε αυτά τα νησιά και σε αυτούς τους βράχους όπως ο δάσκαλός μας Ερμπακάν έδωσε την εντολή για την Ειρηνευτική Επιχείρηση στην Κύπρο».

Ο Φατίχ Ερμπακάν κινούμενος στη γραμμή που κινήθηκε και ο Κιλιτσντάρογλου πριν από αυτόν είπε απευθυνόμενος στον Ερντογάν ότι : «Εδώ και 20 χρόνια, αυτή η νύχτα δεν έχει έρθει… Στο Αιγαίο κατέλαβαν τη γη μας, έβαλαν στρατιώτες και σημαίες. Γιατί δεν λαμβάνετε τα απαραίτητα μέτρα εναντίον τους;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: