ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ “ΚΟΛΛΗΓΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 57ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΦΑΓΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΕΧΘΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ; (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Κοινοποίηση:
filiatra

Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρχουν νεότερα για τη στυγερή δολοφονία της 57χρονης γυναίκας στα Φιλιατρά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στην Ασφάλεια Καλαμάτας, κρατείται και ανακρίνεται Πακιστανός, ο οποίος είχε επαγγελματικές σχέσεις με την γυναίκα, καθώς στο παρελθόν εργαζόταν στο κτήμα της.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν υπόψιν τους πως ο δράστης γνώριζε εξαιρετικά καλά τον χώρο και κινήθηκε ταχύτατα. Όσον αφορά στα κίνητρα όλα είναι ανοιχτά, ωστόσο φαίνεται να απομακρύνεται αυτό της ληστείας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι.

Οι κάμερες ασφαλείας που έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους οι αρχές, και οι οποίες βρίσκονταν έξω από το σπίτι και ήταν σε λειτουργία, φαίνεται ότι έδωσαν κάποια στοιχεία στις αρχές, που από την πρώτη στιγμή έγιναν προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και εργατών γης που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στη θερμοκηπιακή μονάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που παιρνουν για δουλειες τετοια υποκειμενα!!!!!!! Θα το καταλαβουν, οταν θα τους σφαξουν, αλλα τοτε θα ειναι αργα!!!!!!!

  2. Το αίμα της γυναίκας το έχουν στα χέρια του τα δύο καλόπαιδα που ανεφέρονται στο άλλο άρθρο, οι Τσιπροτάκηδες. Αυτοί είναι οι συνεργοί στην δολοφονία.

  3. Εχουν το θρασος να κουβλανε και αλλους κλεφτηκα στην ενδοχωρα.
    Τα πουλησε τα παντα απ την Ελλαδα ο κακουλης στα κλεφτηκα
    σε λαθρο και Τουρκαλαδες
    και κρυβεται σαν κλεφτης απ τον Ελληνικο λαο
    μην τον λυντζαρουνε μαζι με τους λαθρο.

  4. αυτοι που εχουν πακηδες στη δουλεψη τους αναλαμβανουν και της ευθυνες τους τερμα τα αστεια, γιατι εξαιτιας τους την πληρωνουμε ολοι μας. Στη Κρητη ενα πακη βιασε τη γυναικα του αγροτη που τον ειχε στο κτημα του. Στη Ευβοια καποια πακια δολοφονησαν αγρια εναν γιατρο που τους ειχε στη δουλεψη του και δεκαδες αλλες περιπτωσεις αλλα αυτοι δεν βαζουν μυαλο.

  5. Τι τον ανακρίνετε ρε να σας πει οτι ήταν κ αυτός μεθυσμένος ή ήταν η κακιά στιγμή και κάθε ανθελληνική ανώριμη μαλακία που θα κατέβει στα σκατά που χει αντί για μυαλό! Η γυναίκα δεν γυρνάει πίσω και ήταν στην χώρα της και την σκότωσε αλλόθρησκος και ισλαμιστής και παράνομος και κακοδεχούμενος !!!
    Η ποινή είναι Λιντσάρισμα όπως στην χώρα του! Η γυναίκα δεν γυρνάει πίσω αλήτες και εσείς πρέπει να τιμωρήσετε το κάθαρμα η δώστε το στο πλήθος να τον λιντσάρει το κάθαρμα του κερατά

  6. Βάλτε τους στα χωράφια σας και ετοιμαστείτε να σας κόψουν το λαιμό και να βιάσουν τα παιδιά σας !!! Δεν θα μάθετε ποτέ !!!!

    1. έχουμε αυτό το σίγουρο καλό παιδί μωρέ παρτο για δουλεία μέχρι να αποδειχτεί πόσο καλό παιδί είναι ΕΞΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  7. Ορίστε τα καθάρματα, τους δίνουν δουλειά και σκοτώνουν.Να μην τους ξαναπάρει κανένας στη δούλεψή του , γίνεται, μπας και τσακιστούν και φύγουν;;

  8. Δευτ. 20,17 ἀλλ᾿ ἢ ἀναθέματι ἀναθεματιεῖτε αὐτούς, τὸν Χετταῖον καὶ Ἀμοῤῥαῖον καὶ Χαναναῖον καὶ Φερεζαῖον καὶ Εὐαῖον καὶ Ἰεβουσαῖον καὶ Γεργεσαῖον, ὃν τρόπον ἐνετείλατό σοι Κύριος ὁ Θεός σου,Δευτ. 20,18 ἵνα μὴ διδάξωσι ποιεῖν ὑμᾶς πάντα τὰ βδελύγματα αὐτῶν, ὅσα ἐποίησαν τοῖς θεοῖς αὐτῶν, καὶ ἁμαρτήσεσθε ἐναντίον Κυρίου τοῦ Θεοῦ ὑμῶν.
    Αυτα τα ειπε ο Τετραγραμματος θεος-Ιησους Χριστος στους Εβραιους.Δυστηχως οι περισσοτεροι δεν γνωριζετε οτι οι Εβραιοι οι τοτε (πριν αρχισουν να μπασταρδευονται με αυτους εδω τους λαους που τους λεει ο Δημιουργος μας να τους εξοντωσουν ολοκληρωτικα και να μην τους εχουν αναμεσα τους)
    ηταν ενας λαος σαν εμας .Λευκος Ευρωπαικος απογονοι του Αδαμ και της Ευας

    1. Ο Δημιουργός πού λες έλεγε στους εβραίους να πιούν το αίμα τών Ελλήνων!!!
      δεν το διάβασες κι αυτό στην θεόπνευστη βίβλο σου::

      1. Αυτό που λες δεν υπάρχει στη Βίβλο. Είναι αστείο κιόλας γιατί ο Θεός απαγόρευε ρητά οι Εβραίοι να τρώνε ζώα με το αίμα τους ή να πίνουν το αίμα τους, για αυτό άλλωστε και τα στραγγίζουν καλά τα κρέατα πριν τα φάνε. Και θα τους έλεγε να πιουν αίμα ανθρώπων;

        Αφού λες πως υπάρχει στη Βίβλο, δώσε το χωρίο να το διαβάσουμε… Νεοπαγανιστές απατεώνες με τα ψέμματα σας.

Comments are closed.