Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από αυτόν! Τσίπρας σε Ζάεφ για Συμφωνία Πρεσπών: «Πιστή εφαρμογή κυρίως σε βιβλία-δημόσιες οντότητες»

Κοινοποίηση:
aleksis-tsipras-zoran-zaef

Τη σημασία της πιστής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών, ιδίως ως προς δημόσιες οντότητες και σχολικά βιβλία, επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ζόραν Ζάεφ κατά τη συνομιλία τους στο περιθώριο του 1ου φόρουμ διαλόγου των Πρεσπών, ζητώντας του, σύμφωνα με κομματικές πηγές, να προχωρήσει στα επόμενα βήματα σε αυτήν την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πλευρά του ο Ζ. Ζαεφ διαβεβαίωσε ότι δρομολογούνται την επόμενη περίοδο οι αλλαγές σε σχέση με τις ομοσπονδίες που δεν έχουν ακόμα αλλάξει το όνομά τους και ότι ήδη ολοκληρώνονται οι αλλαγές σε ορισμένες από αυτές.

Παράλληλα τόνισε ότι τα νέα διαβατήρια με το συνταγματικό όνομα θα διανεμηθούν αυτές τις μέρες και ο ίδιος θα πάρει το δικό του τη Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο Ζαεφ τους δουλευει ψιλο γαζι κι’ αυτοι κοιμουνται ορθιοι!!!!!! Πηραν οι γυφτοι αυτα που ηθελαν με την προδοτικη συμφωνια, χωρις η Ελλαδα να κερδισει τιποτα και τωρα καθονται και παρακαλουν τον Ζαεφ να εφαρμοσει τα συμφωνηθεντα!!!!!!! Θα περιμενετε πολυ ακομα ανεγκεφαλοι, σας εχει γραμμενους!!!!!!!!!

Comments are closed.