ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜ. ΔΑΒΑΛΟΣ. Ο ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ: “ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΧΙΟΣ, ΒΛΑΚΑ”. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ “ΚΑΜΟΡΑΣ”. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΖΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙΑ- ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ. ΟΛΑ ΣΤΙΣ 23:50

Κοινοποίηση:
DAVALOS-IERONYMOS

(φωτο εξωφυλλο: Ο κύριος Δάβαλος, όχι Ζάβαλος, για να μην μπερδευόμαστε με υποθέσεις μοιχείας, εκ δεξιών του κυρίου Ιερωνύμου)

Με δαύτον και άλλους πολλούς, θα ασχοληθούμε, στο αποψινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Αυτοί είναι το καθεστώς και το παρακράτος, εμείς οι νομοταγείς. Αυτοί, παρακρατικοί αλήτες αισχίστου είδους, κυνηγούν τους νόμιμους. Ο αγώνας; Δίκαιος. Γι αυτό και δεν κάνουμε πίσω. Κάτι τέτοιοι εικονιζόμενοι, επιστρατεύονται από τα παρόχθια ημίφωτα, για να κάνουν τους νοματαίους της αστυνομίας, σε μια περίοδο που το έγκλημα , έφτασε στην πόρτα μας, μπήκε στο σπίτι μας. Κι αυτοί κυνηγούν Χίους, δημοσιογράφους που δεν γράφουν κατά παραγγελία και με επιταγές, συνεργάτες της εφημερίδος μας και του makeleio.gr, φοβούμενοι ότι “ΚΆΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ”.

Αναφέρεται ως διεφθαρμένος 

Ο νυν διοικητής Ασφαλείας Δημήτρης Δάβαλος,  κατονομάζεται στην απόρρητη αναφορά της ΕΥΠ, ως ο άμεσα «συνομιλών» με τον πρώην διοικητή Ασφαλείας Δημήτρη Γεωργαντζή. Οι συνομιλίες εμπεριέχουν σαφώς πολλά υπονοούμενα  ….  Τότε ο κ. Δάβαλος υπηρετούσε στην Οικονομική Αστυνομία. Τώρα, κάνει τον τηλεφωνητή του Δημητριάδη. Δέχεται και εκτελεί εντολές. Αυτόφωρα, ανακρίσεις, ξεβρακώνει πολίτες στην Ασφάλεια, εξευτελίζει, ζώνει σπίτια με περιπολικά, τρομοκρατεί οικογένειες.  Όταν αποκατασταθεί η Τάξις στη χώρα, θα είμαστε οι πρώτοι που θα τον μηνύσουμε για κατάχρηση εξουσίας. Και έρχονται κι άλλοι. Η θέση του είναι σε κελί.

Θα τα πούμε, σε λίγες ώρες 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Διοικητες ασφαλείας Ν. Υόρκης, Παρισιού, Ρώμης, Μόσχας, Λισσαβόνας είναι τέτοια κοντοστουπικα σαπιοκοιλαραδικα διποδα με φουσκοκρεμασμένα μαγλα από τα κοντοσουβλια;;;;;;;
    έτσι είναι οι αστυνομιες των άλλων κρατών;;;
    εδώ έχουμε σιχαμένα, αηδιαστικά, εμετικά κουλοσκυλα. όχι όλοι βέβαια.
    ΚΑΛΉ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΟ, Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥ Κ. ΑΣ ΖΗΤΉΣΕΙ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΠΌ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΚΆΠΟΙΑΣ ΞΈΝΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Comments are closed.