ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ 25.000 ΕΥΡΩ – Ο ΑΥΤΙΑΣ, Η ΜΕΛΕΤΗ, Η ΔΟΥΝΙΑ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ – ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

Κοινοποίηση:
teaser16-4

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

Αυτοί και αυτές θα σώσουν την Ελλάδα; ΜΕΛΕΤΗΡΗ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ! O βίος και η πολιτεία ενός αουτσάιντερ. Σπαρταριστό παραπολιτικό παρασκήνιο για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Για γέλια, δάκρυα και κλάματα οι υποψηφιότητες των εθνοσωτήρων που ψάχνουν για το μηνιάτικο των 25.000 ευρώ. Ο Αυτιάς, η… Μελέτη, η Δούνια, ο προδότης της Βορείου Ηπείρου, φυλακισμένος Φρέντυ Μπελέρης και κάτι άλλοι τσαρλατάνοι

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Με βίζιτες,φούστηδες,απατεώνες και γλύφτες σαν τον Αφτιά,φτιάχνεις κόμμα και κυβερνάς

  2. Π@ρνες της Αγίας αλητείας το στρατι..απο βίζιτα θέλει να προαχθεί σε ευρωβιζιτα η άλλη η νυμφο..χαχαχαχα δεν υπάρχει ελπίδα ούτε πάτος σ αυτό το βαρέλι..θα υποστείτε τις συνεπειες

  3. Συμφωνώ για το γαλάζιο “Τσίρκο Μεντράνο” αλλά και από τους άλλους δεν βλέπω τίποτε καλύτερο, για την “χωματερή” όλοι τους, ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία!

  4. Η υποψηφιότητα Μπελέρη βολεύει όλους πλην Ελληνισμού και Βορειοηπειρωτών.
    1. Γαργάρα η Δημαρχία της Χειμάρρας στα χέρια Ράμα.
    2. Γαργάρα το βέτο στην Αλβανία.
    3. Ικανοποιημένες η Ουάσιγκτον και η Κομισιόν. 4. Δήθεν «πατριωτική νίκη» στο εσωτερικό της χώρας μας για άγρα ψήφων.
    5. Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για Τέμπη, υποκλοπές.
    Και πάλι ΣΑΝΟ στους ιθαγενείς…
    Αυτή είναι η πραγματικότητα…
    ΥΓ: Καλό θα ήταν να λάβει υπόψη της η «Εστία» τα ανωτέρω και να μην “πανηγυρίζει”…

  5. Μελέτη με χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ πολύ δυνατή επιλογή .

  6. Μεταξύ των υποψηφίων ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Κούλη κομμουνιστής Δημήτρης Τσιόδρας. Κνίτης της δεκαετίας του ’80.
    Δημοσιογραφούσε το 1986 στην εφημερίδα Πρώτη δλδ απογευματινή έκδοση Ριζοσπάστη-Αυγής των κυρκοφλωράκηδων με φερόμενο εκδότη των Χρήστο Καλογρίτσα.
    Ο Φλωράκης την έκλεισε το Φθινόπωρο του ’90. Ο Τσιόδρας μεταγράφηκε στην Ελευθεροτυπία του κομμουνιστή επιχειρηματία Κίτσου Τεγόπουλου, στην οποία διετέλεσε αρχισυντάκτης Πολιτικού μέχρι το κλείσιμο της το 2011. Μετά στο γραφείο τύπου του Παπαδήμου και του πικραμένου.
    Τον κομμουνιστή τον προσέλαβε ο Κούλης για να τον αμείβει με δημόσιο χρήμα.

    1. ποιος είπε ότι οι μητσοτ…δες είναι δεξιοί ? πάντα κεντροαριστεροί ήταν και φουλ νεοταξίτες , τι είναι η νδ ? δεξιό κόμμα? κεντροαριστερό και νεοταξικό 100% και το κυριότερο …τα χρώματα, τα ρεύματα και τα κόμματα είναι για να έχουμε τη ψευδαίσθηση της επιλογής και να ασχολούμαστε με εμφύλια μίση όσο όλοι αυτοί υπακούν και εφαρμόζουν πιστά τις εντολές της ξένης ελίτ και της τσέπης τους

    2. Ρε φίλε η ΝΔ από το 1974 κομμουνιστικό κόμμα ήταν…. Δεν έγινε σήμερα. Άμα ξεψαχνίσεις τους μισούς στη ΝΔ έχουν παρελθόν στην ΚΝΕ…. Με ξεπερνάει πως το 2024 ακόμη κάποιοι ξαφνιάζονται όταν συνειδητοποιούν πως η ΝΔ είναι κομμουνιστικό κόμμα… Δηλαδή πότε θα το εμπεδώσει ο κόσμος, το 2050;

  7. Η χώρα θα φαλιρισει εκ νέου, οι Έλληνες θα είναι σχεδόν ανύπαρκτοι στην Ελλάδα, τα ακίνητα τα έχουν αγοράσει οι ξένοι που ήδη κάνουν κουμάντο στην χώρα, θα παρακαλέσω πολύ να προσέξετε όλοι, να πάτε να ψηφίσετε διότι η Δημοκρατία κ το κράτος δικαίου γίνεται με την ψήφο του λαού και με την σωστή ψήφο. Πρεπει όλοι αυτοί να τιμωρηθούν με την ψήφο, κατηργησαν την οικογένεια, κατηργησαν τον λιγνητη, καταργούν τους αγρότες, καταργούν την πολύτεκνη οικογένεια, και η χώρα είναι μέσα στα σκάνδαλα, την διαφθορά, την βία, φωτογραφίες τικ τοκ και λεφτά στις μεγάλες τσέπες. Δυστυχώς τα λενε πια κ οι Ευρωπαίοι μηχανισμοί που βλέπουν την Ελλάδα σαν την μεγάλη διεφθαρμένη χώρα κ σε λίγο χωρίς Ελληνες, αφού το δημογραφικό πρόβλημα στην χώρα μας είναι πια τεράστιο.

  8. ένα συνονθύλευμα προσκυνημένων ματαιόδοξων και φιλάργυρων … δυστυχώς όμως δημόσιοι υπάλληλοι, “τακτοποιημένοι”, συνταξιούχοι και επαγγελματίες αποδέκτες επιδομάτων pass, ελληνοποιημένοι ξένοι κτλ πάλι θα κάνουν το θαύμα τους!

  9. Εδώ στο πρωτοσέλιδο η Μελέτη πρέπει να είναι όταν είχε φρεσκοβαλει τα β#ζια που της είχε κάνει….δωράκι ο Κυριακού στον Αντ1! Ουστ! Βρ#μα!

  10. Ο Μητσοτάκης δέν κοιμάται τά βράδια γιατί στίς ευρωεκλογές θά πατώσει. Κάνει απέλπιδες προσπάθειες βάζοντας στό ψηφοδέλτιο τήν Σάρα καί τήν Μάρα. Άν υπάρξει Έλληνας πού πέσει σέ αυτήν τήν παγίδα πού μάς έστησε τό Ζ@βό πρέπει νά ξέρει ότι διαπράττει μεγάλο λάθος εναντίον τής Πατρίδος μας.

  11. Στην φωλιά της Λερναιας Υδρας ούτε ο Ηρακλής δεν τόλμησε να μπει .
    Τώρα πως και οι νομιμοποιητες ψηφοφόροι των πιονιών νομίζουν ότι εάν δεν πήγαιναν αυτά τα σούργελα και πήγαιναν άλλοι …σοβαροί , ας πούμε , θα κατάφερναν να νικήσουν το δαιμονικό τέρας ΕΕ , δεν το χωράει η λογική .
    Την ΕΕ την δημιούργησαν οι εκλεκτοί δαιμονισμένοι για να διαλύσουν τα Έθνη κράτη και την Ευρώπη .
    Οποίος νομίζει ότι μπαίνοντας στην φωλιά τους θα κάνει κάτι καλό …με ξεπερνά .
    Τυχαίο νομίζετε ότι είναι το γεγονός ότι τους δίνουν ένα σάκο ευρώ κάθε μήνα για να μην κάνουν απολύτως τίποτα ;
    Και αυτα περί ερωτήσεων είναι για ηλίθιους . Η Αλήθεια είναι ότι διαλυθήκαμε και πάμε για εξαφάνιση .
    Η λυσι είναι μια και μοναδική . Όλοι την γνωρίζουν αλλά φοβούνται μην ματώσουν .
    Το Δένδρο της λευτεριάς όμως ποτίζεται και θεριεύει μονον με αίμα .

    1. Αυτό ακριβώς. Η πλειοψηφία των κτηνών που αποκαλούνται νεοέλληνες αρνούνται να καταλάβουν πως οι εκλογές δε πρόκειται να αλλάξουν τίποτα γιατί δεν έχουμε πραγματική δημοκρατία, είναι σαν να παίζεις στημένο τζόκερ και να ελπίζεις να κερδίσεις ενώ κάθε φορά τα εισπράττουν μεταξύ τους…. Δε πρόκειται ποτέ να αλλάξει η κατάσταση χωρίς βία, είτε εσωτερική είτε εξωτερική.

  12. Ο ψηφοφόρος που θα ψηφίσει τα λαιφ σταιλ ρεταλια για να μας σώσουν θα πρέπει να πάει σε κανένα ψυχίατρο να τον δει.

Leave a Response