ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ: ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Κοινοποίηση:
Russian President Vladimir Putin attends his annual end-of-year news conference outside Moscow

Ενώ ο Δημήτριος Αρχοντώνης, πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού, γνωστός και ως ουνίτης νιχιλιστής, Νατοϊκός “Πατριάρχης Βαρθολομαίος”… μαζί με τους φονιάδες των λαών και τον Γενς Στόλτενμπεργκ, τον Νορβηγό “σοσιαλιστή”, Γενικό Γραμματέας του ΝΑΤΟ, έθετε τα “θεολογικά” ζητήματα στη Σύνοδο των Ηλιθίων του Νταβός για την ήττα του Ρωσικού ιμπεριαλισμού και την επικράτηση του δικού του “θεού” των ΗΠΑ…

Οι “εκπρόσωποι” του στη σχισματική “εκκλησία” που δημιούργησε στο ΟυκροΝαζί καθεστώς του κοκαϊνομανή, συνοδευόμενοι από ναζί ένοπλους, εισέβαλαν σε εκκλησία της Ταρασοβκα, ξυλοκόπησαν και έδιωξαν τους Ορθόδοξους ιερείς για να καταλάβουν την εκκλησία. Μέθοδοι που δεν είχαν τολμήσει ούτε οι χιτλερικές ορδές των Ναζί του 3ου Ράιχ.

Ομάδες πιστών διαμαρτύρονται έξω από την εκκλησία με προσευχές και θρησκευτικούς ύμνους.
Το πογκρόμ, οι διωγμοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας γίνονται κάθε μέρα πιο άγριοι. Ορθόδοξες εκκλησίες πυρπολούνται, εκκλησίες καταλαμβάνουν βίαια ένοπλοι ΟυκροΝαζί και δεκάδες ιερείς «εξαφανίζονται» από προσώπου γης. «Αγνοούμενοι» ιερείς, όπως στη Λατινική Αμερική.

Ας παρακολουθήσουμε τι συμβαίνει σε όσους Ορθόδοξους ναούς δεν έχουν πυρπολήσει οι ΟυκροΝαζί των Βαρθολομαίου και πάπα Μπεργκόλιο, για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα για τη χρησιμότητα της ίδρυσης σχισματικής ουνιτικής “εκκλησίας” στην Ουκρανία:

Πάρτι σε Ορθόδοξη εκκλησία, με θέμα: «Η εξόντωση του Πούτιν»!
Στο βίντεο βλέπουμε νεαρούς μεταμφιεσμένους σε Πούτιν και διαβόλους που το γλεντάνε…
Η νέα θρησκεία έχει μέλλον!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Θα τους περάσει σύντομα, το παρτυ των Ρωσων αρχισε..Θα καούν ζωντανοί οι φιλοι του προδοτη κουλη

  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ; ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ, ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ!

  3. Και λίγα λέτε για τα τέρατα της Ουκρανίας και της ΝΤΠ δηλαδή του Αντιχρίστου.
    Μόνο παιδιά να χρησιμοποιείτε τον όρο ΟυκρανοΝαζί και όχι ΟυκροΝαζί. Γλωσσολογικά και Γραμματικά, το ΟυκροΝαζί δεν στέκει.

  4. Ξεσκισε τους Πουτιν.Χωρις έλεος.

  5. Είναι θεότρελοι οι ουκρανοί. Αυτός ο κοντοστούπης πόσο ζηλεύει τον Πούτιν!

  6. Κάτι τέτοιες στιγμές σιχτιρίζω που δεν ξέρω Ρώσικα να πάω να βοηθήσω τους αδελφούς Έλληνες που πολεμάνε μαζί με τους Ρώσους για την Ελευθερία και την Χριστιανοσύνη.

    Και να μην ξεχνάμε ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε κυνηγήσει τους Έλληνες της Ανατολικής Ουκρανίας και Κριμαίας 3000 χρόνια τώρα. Δεκάδες άλλοι λαοί πέρασαν από την περιοχή και δεν τους ενόχλησαν. Ούτε καν οι άθεοι Σοβιετικοί ή οι Ναζί στον ΒΠΠ δεν τους πείραξαν. Μόνο οι Ουκρανο-Ναζί με τους συμμάχους τους ΝΑΤΟ & ΕΕ, και φυσικά τους ΤσιπροΚούληδες και λοιπούς ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ που ψηφίζετε.

  7. Και ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας νόμιζε ότι το 2022 θα εξοντωνόταν ο Πούτιν, αλλά πέθανε ο ίδιος

  8. Βλαδιμηρε πατησε τα τιμημενα να ξεβρωμισει ο ντουνιας! Στο τελος αυτο θα κανεις! Ελεος πια με τις…..”δημοκρατιες” ολωνων! Οποιος μεινει εμεινε και καλα μυαλα σεβασμο στην Ορθοδοξια και τους ανθρωπους! Μπουχτισαμε πια απο δηθεν κρισεις και κουραμπιεδες στα λογια των “πολιτικων”!

Comments are closed.