ΒΓΗΚΕ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ, ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ “ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ” – ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΕΣΕΙΣ; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΗΝΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ…

Κοινοποίηση:
ILIAS_MAMALAKIS

Το τραγικό κανάλι του ΣΚΑΪ συνεχίζει με κάθε τρόπο την προπαγάνδα του για τα εμβόλια και έβγαλε στον “αέρα” τον ταβερνιάρη Ηλία Μαμαλάκη. Να μας πει τι; Να μας υποδείξει ότι “εγώ θα δέχομαι μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί μου”.

Μας είπε δηλαδή, ο κ. Μαμαλάκης ότι θα διαχωρίζει τους ανθρώπους που τόσα χρόνια του αφήνουν τον οβολό τους και τα ωραία τους ευρώ στο μαγαζί του, σε “κανονικούς” και “λεπρούς”. Ως ένας άλλος influencer, ως ένας ακόμα επαγγελματίας προπαγανδιστής του εμβολίου, μας ξεκαθάρισε ότι όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν θα μπορούν να μπουν στο κατάστημά του.

Σε μια προσπάθεια να αποφασίσουν ο κ. Μαμαλάκης και οι υπόλοιποι υποστηρικτές για το μέλλον του κάθε Έλληνα, να αποφασίσουν για το τι και αν θα βάλουν στο σώμα τους, για το ιατρικό τους ιστορικό.

Εσείς θα πάτε στο μαγαζί του Ηλία Μαμαλάκη;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

164 Σχόλια

  1. Τι ζόρι τραβάτε ρε ψεκασμενοι;Να πάτε αλλού Θα πάμε εμείς στον Μαμαλάκη.Απο αυτά που γράφετε, φαίνεται ότι έχετε θέματα…

  2. ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ,, ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ,, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ //// .

  3. ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ,, ΠΙΟ ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ,, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ Ο ΧΟΝΔΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ 10 ΕΤΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ .

  4. Σκατα έξω από το μαγαζί του, σκατα από μη εμβολιασμενους.

  5. Και κάτι ακόμα ως συμπλήρωση στο προηγούμενο σχόλιο μου:

    Μου είναι αδιάφορο το τι θα κάνει στο μαγαζί του ο κάθε Μαμαλάκης. Σε λίγο δεν θα υπάρχει. Ήδη έχουν κλείσει ένα σωρό μαγαζιά. Αν δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι(ή δεν μπορούν καν να αντέξουν την σκέψη για κάτι τέτοιο), ας τους το πουν ωμά επιτέλους ότι έρχεται γενική οικονομική κατάρρευση.
    Ήδη οι πρώτοι “λαγοί”(Σόιμπλε) έκαναν ξανά την εμφάνιση τους. Δείτε πόσο % ήταν το δημόσιο χρέος, που έχει φτάσει και που θα φτάσει. Και μέσα σε αυτό υπολογίστε πόσο θα επηρεαστούν κι άλλες ισχυρότερες οικονομικά χώρες αλλά και τη Προτεσταντικού τύπου εμμονή της Γερμανίας που για ακόμα μια φορά θα ανάψει με τις ενέργειες της την μεγάλη φωτιά.

  6. Θες εμβολιασμενους στο μαγαζι σου ;;; Ενταξει παππου κατσε μονος σου και απο Σεμπτεμβρη με τις μεταλλαξεις κρατα αγκαλια το κρεβατι σου.Θα σου χρειαστει καλυτερα απο το μαγαζι σου.

  7. Βαδίζουμε ολοταχώς σε μία κοινωνία απαρτχάιντ…..Γιάν Σμάτς – Νότιος Αφρική……Η.Π.Α….Κοινωνικός διαχωρισμός με διαφορετικό μανδία……Φτιάξτε και διαφορετικά παγκάκια ρε……” WHITES ONLY ” – ” COLORED ONLY ”…….Διάιρει και βασίλευε…..

  8. Για του μπολιασμενους που το παιζουν ξυπνιοι… (ειναι λιγο το ενα ευρω ρε μαγκες το ποστ που σας δίνουν δε φτάνει για μαμαλακα!)
    Αυτή τη στιγμή η λιστα τον μαγαζιών που δηλώνουν οτι δεν θα δεχονται εμβολιασμένους εχει φτάσει τα 80000!! Για εμβολιασμένους ξερετε πόσα ειναι!! Αντε του Μαμαλάκα του κιάμου και 5-6 άλλων!
    Κανετε πλακιτσα αλλα να δουμε ποιος θα την βγαλη στις πλατείες!! :Ρ

    Θα παρακαλάτε στα 4 και αφου σας παρουμε δειγμα απο πισω να μπειτε μεσα, αλλα θα παίρνετε αυτό που σας αξιζει.
    Γιατι ειστε χειροτεροι απο του πολιτικους που ψηφίσατε.. Ας δουμε στο μελλον ποιος θα κλαίει.
    Καλη ψυχή χαπατα!!

  9. Μπράβο Στην χουντική κυβέρνηση πού κατάφερε νά μάς διχάσει!! Τρίβουν τά χέρια τους τά ερπετά.

  10. Μάλλον το εμβόλιο την έκανε την δουλειά του. Αν έχετε παρατηρήσει μετά από κάνα δύμηνο χαζεύουν.Το πρώτο σύμπτωμα σε όλους τους. Για τον μιζοτάκη δεν μπορώ να πώ με βεβαιότητα. Μάλλον έτσι εγεννήθη αν και δεν πιστεύω ότι έκανε το εμβόλιο. Μπορει να έκανε οτιδήποτε άλλο… Κρίμα άλλος ένας ετοιμοθάνατος σαλεμενος.Τι θα του άφηνα έξω από το μαγαζί του;Ένα στεφάνι με πράχσα και πατατούλεςχ

  11. Προκαλεί λύπη η τοποθέτηση του κ. Μαμαλάκη, δεν τιμά την πορεία του. “Τα στερνά τιμούν τα πρώτα” λέει μια παροιμία. Κρίμα να επικρατεί το μικροκοματικό συμφέρον και να στηρίζουν την κρατική τρομοκρατία και τον παραλογισμό. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Ολιγαρχική Τυραννία ???

  12. Θα του άφηνα ένα κονιάκ μπράντι πως το λένε άντε Μεταξά, και κοπριά. Δικής μου παραγωγής….

  13. Να τα βάλεις στο κωλο σου πουστογερε τα παπουτσάκια και τις φακές……

  14. Όσοι έκαναν εμβόλιο ας πρόσεχαν άρχισε η αντίστροφη μέτρηση καλό θα είναι να ξεκινήσουν τις διαθήκες τους και να τακτοποιήσουν τα κληρονομικά τους οι υπόλοιποι να είμαστε καλά να τους θυμόμαστε..

    1. Έτσι είπε ο ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ
      ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ
      ΝΑ ΈΧΕΙ ΈΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΉΚΗ ΤΟΥ.

  15. Όπως δικαίωμα μου είναι να μήν κάνω το εμβόλιο από επιλογή έτσι δικαίωμα μου είναι να διαλέξω και σε ποιο μαγαζί θα πάω… αν θα πάω….
    Ανοίξτε τα μάτια σας η κυβέρνηση δημιουργεί το πρόβλημα των περιορισμών και η μόνη λύση λέει είναι ο εμβολιασμός για να μην έχω περιορισμούς….μην μασάτε… πάντα επιστρατεύονται άτομα από τόν καλήτεχνικό χώρο η διασημότητες για να παίξουν το βρώμικο παιχνίδι τής κυβέρνησης…του συστήματος είναι και αυτοί. ΑΝΟΊΞΤΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΑΣ .. ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΈΞΥΠΝΟΙ .Ο εχθρός μας δεν είναι οι συμπολίτες μας …ο εχθρός είναι οι κυβερνήσεις μας.

  16. Καταρχήν σιχαμερό σαλιάρικο παχύδερμο απέτυχες με το μαγαζάκι σου στον παράδεισο Αμαρουσίου τις καλές εποχές…Τώρα τι θα έλεγες;;; Μπορες να πεις και κάτι παραπάνω;; Γλοιώδης βατράχι που πήρες και θέση… Παρεπιπτόντως τα φαγητά σου πέρα από πανάκριβα ήταν σκέτη αποτυχία… Έμετος…

  17. Με τα λεφτά μου Καραγκιόζη Μαμαλάκη θα πάω όπου γουστάρω, σε λίγο καιρό θα παρακαλάτε για κόσμο.

  18. Δείτε στην Αργεντινή, ανέβηκαν πάνω στη στέγη που ανέβηκε ν’ αποφύγει τον εμβολιασμό, τον βάλανε κάτω και του το κάνανε.Εδώ, άμα τολμήσουν κάτι τέτοιο έχουν μείνει ανάπηροι απο τις κλωτσιές και τις μπουνιές
    https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%b2%ce%af%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%ba/

  19. Καλησπέρα Στέφανε και λοιποί σχολιαστές , είχα αρκετούς μήνες να γραψω σχόλιο εδώ,πρώτα απ’όλα θέλω να πω οτι νιώθω χαρά που ολοι (πέρα απο κάποια τρολλ) οι αναγνώστες του μακελειό εχουν την ιδια άποψη για αυτη την γονιδιακή θεραπεία που καλείται εμβόλιο και δεν τρώνε ο,τι τους σερβίρουν.Στέφανε ξεχωρίζεις εύχομαι να εισαι πάντα καλά διοτι σε σένα βλέπει ο κόσμος ενα νηφάλιο πρόσωπο (επίσης γελάω πολύ με τους τίτλους που δινεις στους χαραμοφαιδες).Δεν ξέρω αν ο ιός υπάρχει πραγματικά ή ειναι κατασκευασμένος (στα αποδυτήρια της αμερικανικής ιατρικής στη Κίνα)ενα θα πω ,οσο εκανα τη πρακτική μου στο μεγαλύτερο νοσοκομείο (και συστημικό) της χώρας ειδα οτι οι προωθητές του covid έπαιρναν bonus , προαγωγή και άλλες δωρεές (κακώς δεν βιντεοσκόπησα οσα συνέβησαν).Το εμβόλιο δεν θα το κάνω , οταν έρθει η ώρα να υποχρεωθώ να το κάνω τότε θα εχω προδώσει το σώμα μου αλλά και το νου μου .Κάποια άτομα αντέχουν την πίεση άλλα οχι , μεταφράζω ηδη το βιογραφικό μου μήπως και δουλέψω εξω σε πιο πολιτισμένο μέρος και οχι γεμάτο νταβάδες καναλάρχες και μπράβους ! Εδω και 1μιση χρονο ακούμε θανάτους που σχετίζονται με τον covid ,που πήγαν οι καρδιολογικοί ασθενείς?που πήγαν οι διαβητικοί , που πηγαν οι καρκινοπαθείς?Θελω να ευχηθώ στην χώρα του φωτός να σωθεί σύντομα απο αυτο το φιάσκο ! οσο εκανα τη πρακτική μου θυμάμαι οσα γεροντάκια ειχαν ΧΑΠ τους έγραφαν covid19 και τρόμαζαν οι παππούδες αλλά και οι οικογένειες και δεν έρχονταν πια να τον βλέπουν (νιώθω θλίψη δεν ξερω τι αλλο να πω Στέφανε).Παιδιά απο οτι βλέπω πλεον δεν ξεχωρίζουμε λαθρομετανάστη και Έλληνα αλλα Έλληνα εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο με λίγα λόγια εχουμε εμφύλιο.Κάτι τελευταίο Στέφανε σε παρακαλώ να ασχοληθείς λιγο με τους νταβατζηδες της ΔΕΗ μας φούσκωσαν τους λογαριασμούς για να στήσουν τα MAD (πορνο) awards να που πήγαν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις !Με τιμή Μ.Α.

  20. Σουβλάκια παντσετες και πιτόγυρο.
    Και ο μαμαλακης τα φαγητά του ας
    Τα βάλει στον πάτο του

  21. Παγκάκι κ πλατεία εμείς αραχτοί αν δεν μας θέλετε…Και περιμένετε τους εμβολιασμένους(γέρους-νοικοκυραίους-οικογενειάρχες-χρεωμένους) να ρεφάρετε τη χασούρα…

  22. Ρε παιδιά τόσοι αντιεμβολιαστες δεν υπάρχει κανένας δικός σας με σουβλατζίδικο να μπορείτε να βγαίνετε κ εσείς; Κρίμα είναι, αποβλητοι κ αποσυναγωγοι της κοινωνίας..ψυχουλα έχετε κ εσείς..

    1. Ακριβώς επειδή δεν έχουμε ανάγκη δεν φτάνουμε στον εμβολιασμό. Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό ε? Εσύ που έχεις ανάγκη το βασικό σου μισθό καλά έκανες και εμβολιαστηκες… Α και για να μην αγχώνεσαι πίστεψε με έχουμε και εμείς… Προνόμια… Εσύ απλά δεν είχες επιλογή…

  23. Παρακολουθώ τα σχόλια κ ομολογώ ότι είσαστε για κλάματα 🤣 κ μιλάω για τους εμβολιασμενους που βγάζουν χολή.Πεστε μας ρε παλληκάρια αντρακλες κ θαταλεοι κ τσαμπουκαδες Χεστηκατε επάνω σας με μια γρίπη πήγατε κάνατε μια ένεση που δε ξέρει ούτε αυτός που την έφτιαξε τι έχει μέσα και είσαστε προστατευμένοι .Γιατί ξεφωνηζετε τον κόσμο που δεν έκανε ένεση? Εσείς τώρα είστε άτρωτοι δεν πρόκειται να κολλήσετε ούτε να πεθάνετε έτσι δε σας λένε τι φοβάστε λοιπόν ? Η μήπως πήρατε χαμπάρι ότι αυτά που σας λένε είναι παραμύθια κ τώρα πρέπει κάπου να ξεσπασετε? Αν πρέπει να ξεσπασετε κάπου είναι στο Μαξίμου κ σ αυτούς που σας έπιασαν κορόιδα. Προς το παρόν ετοιμάστηκε για τις επόμενες δόσεις γιατί αυτές δε σας έπιασαν

  24. Έχω εκστασιαστεί με τους ανε… Γκεφαλους και όχι αν εμβολιαστους@ είμαστε και εμείς οι ανεμβολιαστοι που χαλάμε ένα 500 ευρώ για φαΐ και άλλα τόσα για μοχιτο,που είναι δύσκολο να μας ρίξουν πόρτα… Αλλά και να μου ρίξουν προσωπικά.. Και μπαρ έχουμε και τραπέζι οπότε θέλουμεε κάνουμε με ότι φαγητό γουσταρουμε.. Δεν είμαστε ξεληγωμενοι για σουβλάκια…. ? Εμείς απλά θα βλέπουμε την πτώση των κουνουπιών…………..κανονικά θα έπρεπε να σας είχε και δωρεάν φαΐ και ποτό.. Δεν θα σας ζητήσουν συγνώμη για αυτά που θα πάθετε οργανικά… οπότε ας το ευχαριστηθείτε… Αλλά να έχετε και κάνα προνόμιο παραπάνω… Κρίμα είναι… Και με μασκουλα μέσα… Δε λέει.. Κρίμα @καλο Σκ :*

  25. Νομιζεις οτι θα μας ερθει ορεξη για τις αηδιες σου απο τα μεταλλαγμενα χερια σου ή οτι εχουμε καμια διαθεση να παρευρεθουμε σε ενα χωρο με αρρωστοφοβικους μεταλλαγμενους; Δεν ασχολουμαστε ουτε με τα μπολια σας ουτε με τα τεστς σας. Πολυ πονος ομως και κομπλεξ απο τα ζομπι τον τελευταιο καιρο. Εχουν αρχισει τα φτωχα τους μυαλουδακια, να δουλευουν λιγο, χωρις βεβαια λογω εγωισμου να εχουν το θαρρος να παραδεχτουν, οτι για ακομα μια φορα το κρατος-μπαταχτσης τους κοροιδεψε!!!χαχαχαχα και επειδη αυτες οι διχαστικες μαλακιες πανε περιπατο, το μοναδικο προνομιο τους θα ειναι σε δυο τρεις μηνες μια σειρα προτεραιοτητας σε ενα νεο μπολι. Αντε καλο καλοκαιρι και σεις αρρωστοφοβικα ανθρωπακια να εχετε κατα νου τις επομενες δοσουλες να δουμε πως θα παει, ουτως ή αλλως αμπολιαστοι θα θεωρειστε κι εσεις!!

  26. Άμα δεν πάμε να φάμε στου Μαμαλάκη μας βλέπω να πεθαίνουμε της πείνας!

  27. Eγώ θα πήγαινα.
    Σε μαγαζιά με ανεμβολίαστους σίγουρα ΔΕΝ θα πήγαινα….

    1. και πολυ καλα κανεις μπολιαρη να μην μας κολλήσετε κορονοιο που φυτέψατε μεσα σας

    2. Αφού πλέον ξέρεις ότι σε κοροϊδέψανε και το εμβόλιο δεν σε προστατεύει,καλά κάνεις.

  28. Τον εκτιμούσα παλιά αλλά με αυτό που είπε τώρα θα του έριχνα κατάμουτρα ένα γιαουρτάκι στραγγιστό ! Γέρασε και αυτός και λέει μαλακίες ντροπή σου γέρο !

  29. Φυσικά και θα πήγαινα μόνο σε μαγαζιά για εμβολιασμένους. Εσείς μάλλον θα τη βγάζετε πλατεία σε λίγο γιατί δεν θα μπαίνετε πουθενά και θα είστε και λιγότεροι (αν δεν έχει αναλάβει ο κοβιτ).
    Φεύγω αέρα με το καραβάκι διακοπές χωρίς να πληρώνω τεστ η να στήνομαι σαν τον κακομοίρη τζαμπατζη σε ουρές. Φιλάκια πολλά

    1. Hello, δεν έμαθες ότι θα πρέπει κι εσύ να κάνεις μοριακό για να μπεις σε πλοίο. Από Δευτέρα στην Κύπρο εφαρμόζεται.
      Εξάλλου δεν έμαθες ότι ούτε με αεροπλάνο μπορείς να πας κάπου καθόσον υπάρχει περίπτωση στα 10000 πόδια να βραχυκυκλωσεις με θρόμβωση;
      Που ζεις; Συνέχισε κ φυλαξου. Ζήτα έλεος από τον Θεό να τη βγάλεις καθαρή.
      Σε λυπάμαι όταν θεωρείς ότι η έλλειψη της χρυσοπληρωμενης κουζίνας του κ. Μαμαλάκη είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή μας.
      Hello, η ζωή είναι αλλού. Η ζωή χωρίς Χριστό δεν αντέχεται όχι χωρίς τον κ. Μαμαλάκη.
      Εύχομαι να δεις το Φώς το Αληθινό.
      Καλό Παράδεισο να έχουμε όλοι μας!

    2. ναι είμαστε λιγότεροι πάντοτε στην ιστορία οι μαλάκες ήταν περισσότεροι για αυτό και είμαστε σε αυτά τα χάλια
      πάνε να πάρεις μισθό 600ε κανε και 10 μέρες διακοπές το χρόνο και μείνε ευχαριστημένος

    3. Είστε η μειοψηφία με το ζόρι 30% (οι περισσότεροι συνταξιούχοι) και όχι τα ψεύτικα στατιστικά εμβολίων. Αν μπορέσετε να κρατήσετε την οικονομία καλή τύχη, φιλάκια τα λέμε στα παγκάκια.

    4. σε καταλαβαίνω αδελφέ πόσο πολύ μίσος σου έχουν καλλιεργήσει όλα τα πληρωμένα βοθροκάναλα, για συνανθρώπους σου Σου εύχομαι να περάσεις καλά στις διακοπές σου

    5. …..κανε προσευχες απο τωρα φιλε γιατι σε 2 με 5 χρονια μαξιμουμ μπορει να δεις περιεργα πραγματα πανω σου….ο θεος μαζι σου!!!…κι ασε εμας και στην πλατεια να γουσταρουμε!!…καλα ειναι και εκει!!!

    6. το μπολι τον εκανε απο κακιασμενο απλα μετα ΤΕΡΑς

  30. ΕΥΓΕ ΜΑΛΑΛΑΚΑΡΕ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠ ΕΞΩ AΠ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΖΩΑ

    1. ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΖΩΟ?

  31. Στα @!#$#%# μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΥ…

  32. o ιπποπόταμος να μαζευτεί γιατι ειναι που ειναι αντιπαθείς μην το τερματίζει

  33. Μάθαμε και το ίνφλουενσερ τώρα. Λες και δεν υπάρχουν λέξεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα. Συγχαρητήρια!

  34. Χαλαρά θα πάω και σε όποιον αρέσει.

  35. Όταν όλοι έχουν αγανακτήσει με τους εκβιασμούς, βγαίνει ο μαμαλάκης και συνεχίζει τον διχασμό που επέβαλαν τα μασωνάκια της μπιλντεμπεργκ. Μην πατήσει κανένας. Μποικοτάζ σε εστιατόρια και επιχειρήσεις που θέλουν μόνο μπολιασμένους της νέας τάξης πραγμάτων.

  36. Εγω τους φοβαμε τους εμβολιασμενους.κανω παρεα μονο με ανεμβολιαστους. Στο Μαμαλακη κ βεβαια ΟΧΙ.

    1. μη φοβάσαι αδελφέ κανένα συνάνθρωπό σου Επίθετα εμβολιασμένος και ανεμβολίαστος τα σπείρανε για να δημιουργήσουν διχόνοια και μίσος Έτσι μια άθλια ελίτ μπορεί να κυβερνήσει, καθώς είναι δύσκολο να κουμαντάρει έναν μονοιασμένο και ενωμένο λαό Όλοι ας σκεφτούμε ότι και αυτός που έκανε το εμβόλιο και αυτός που δεν το έκανε άνετα μπορεί να είναι ένας υγιής ΑΝΘΡΩΠΟΣ Στη παρέα μου είμαστε μισοί μισοί και περνάμε υπέροχα (γράφοντας Μαμαλάκιδες και Πρωτοσάλτιδες κανονικά)

  37. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΣΑΠΙΟΒΑΡΕΛΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΝΑ ΤΟΥ ΚΆΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΡΕΕΕΕ

  38. Σωστά τα λέει ο κύριος Μαμαλάκης με ποιο δικαίωμα να έρχεται ο ανεβολιαστος στο μαγαζί καλύτερα να κάτσει στο σπίτακι τιυ

    1. Και άλλη μασονικη φιλοκουλα, έχει βγάλει το Μαξίμου τα σκυλάκια του βόλτα φαινετε

  39. τόσες κατάρες και ακόμη δεν ψόφησε ο σαπιοκοιλιάς?

  40. Ο λεχρίτης Μαμαλαξ τι πιστεύει για αυτούς που έχουν ήδη αντισώματα χωρίς εμβόλιο; Αυτούς τους θέλει; Η πρέπει να κάνουν το εμβόλιο με το ζόρι παρόλο που έχουν αντισώματα;

  41. Θα κλασω αν περασω απ’εξω για να βαλει αρωματικα στα φαγητα του ο σεφ .

  42. Γιατι βρε Ηλια μηπως και παταει κανεις στο μαγαζι που εχεις στην Κηφισιας στο υψος του Παραδεισου Αμαρουσιου;;;;;;;;;;;

  43. ξεφτιλίστηκε ο μαμαλάκας για λίγα ψίχουλα που του έδωσε πεσκέσι ο μητσοτάκης. ούτε και από έξω περνάμε.

  44. Σιγά τον “σέφ”! Άλλος ένας γελοίος άχρηστος που τον έκανε φίρμα ο Μητσικώστας. Να βάλει το εμβόλιο στον κώλο του ο “σέφ”.

  45. Χοντρέ,τί φοβάσαι από τους ανεμβολίαστους?Μην σε κολλήσουν?Άρα μούφα το εμβόλιο ε?

  46. ΜΠΛΙΑΧ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗ ΖΑΡΟΠΡΟΒΕΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ
    ΣΙΧΑΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Κ Ο ΓΟΜΑΡΟΜΠΕΜΠΕΣ Ο ΨΕΥΔΟΣ ΜΕ ΤΑΤΟΟ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙ
    ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΜΠΟΛΗΔΕΣ ΨΕΚΕΣ

  47. Τραγικό. Ο ένας δέχεται μόνο εμβολιασμένους, ο άλλος μόνο ανεμβολίαστους και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Αφορμή για διχασμό ψάχνουμε μια ζωή. Έλεος. Κι εμείς που μας υποχρέωσαν λόγω επαγγέλματος να το κάνουμε το εμβόλιο τι δηλαδή ; Να μας πυροβολήσετε κι από πάνω;

      1. Λίγοι μόνο 70%, back to basics. Γιατί ποιος σοβαρός θα έκανε πειραματικό εμβόλιο mRNA για μια γριπουλα που το επιβάλει ένας γουρλοματης γερμανοπροσκυνημενος νεοταξιτης υποστηρικτής του Great Reset. Ευτυχώς τα πρόβατα είναι λίγα αυτοί τη φορά οπότε οι ψεκασμενοι εμβολιασμένοι ας κάνουν παρέα μεταξύ τους.

  48. Τι θα τού άφηνα έξω σπό το μαγαζί τού;;Ένα λουκάνικο με φλέβες καί δύο κεφτεδάκια.Αυτό!

  49. Εγώ θεωρώ εξαιρετικό προσβλητικό και ταπεινωτικό για κάποιον ανεμβολίαστο να προσκομίζει συνεχώς αποτελέσματα test για να ταξιδέψει ή να φάει και να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας λες και οι εμβολιασμένοι δε μεταδίδουν τον ιο. Καψόνια της κούλας είναι αυτά για να αναγκάσει τον κόσμο να τρυπηθεί. Καλύτερα να μη μπούμε σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι και να μην πάμε σε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι. Ας κρατήσουμε τα λεφτά μας. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από την κυβέρνηση όπου ζήτησαν από γνωστούς έλληνες να προωθήσουν τα εμβόλια. Αμέσως βγήκαν καλλιτέχνες, Influencers, ένας γελοίος επίσκοπος κτλ για προπαγάνδα.

  50. Μπράβο στο Μαμαλάκη!! Φοράει παντελόνια! Εγώ θα πάω!!!

    1. Αs7 Εις τα καλαμπαλικια μας.Ασε που αμα σε γυρισω αναποδα απο τις τσεπες σου δεν θα πεσει ουτε σεντς

  51. Καλά θα κάνει ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ να μαζέψει πρώτα τους τραμπουκοϋπαλλήλους του γνωστούς και σαν κολλητάρια του Μπακογιαννέϊκου και να αφήσει στα αζήτητα της τηλεοράσεως το κάθε φάντασμα που κάποτε έκανε εκπομπές….
    Όσο για τον ταβερνιάρη Ηλία Μαμαλάκη, που αναζήτησε ξανά τα πέντε λεπτά δημοσιότητα του λέω πως ο χρόνος της αυτοπροβολής του τελείωσε και τελείωσε άσχημα, μια που ο κυρ Ηλίας αποφάσισε ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τόσα χρόνια του αφήνουν τον οβολό τους και τα ωραία τους ευρώ στο μαγαζί του, σε “κανονικούς” και “λεπρούς !
    Και για να ξέρει ο κοντόχοντρος ταβερνιάρης, χέστ@κα για το αν μπορώ να μπω στο κατάστημά του, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  52. Ψεκασμενος κατσαρόλας ειναι, πεινασμένος του δώσανε μερικές διαφημίσεις τσάμπα και κάνει τούμπες το αρκουδάκι!😄

  53. Ούτε πριν πηγαίναμε. Όποτε τώρα σίγουρα όχι. Αλλα σιγα να μην πήγαινα στον μαμαλακη.

  54. Κάποιος να του πει να πάρει λουκέτο θα το χρειαστεί γρήγορα.

  55. Και να με πληρωσει δεν παταω στο μαγαζι του (και σε ολα τα αντιστοιχα ρατσιστικα μαγαζια)…

  56. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ ΜΕ ΤΑΤΟΟ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΝΟΥΣΕΣ. ΜΠΛΙΑ.
    ΤΩΡΑ Κ ΜΠΟΛΗΣ ΨΕΚΑΣ
    ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ

  57. Απλα θα εξακολουθει να σκοτωνει μυγες στο μαγαζακι του αφου κανενας δεν πατουσε ετσι κι αλλιως Οτι μπορει κανει μπας και αρπαξει κανενα κακομοιρη πελατη Καταντια αξιολυπητος

  58. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

  59. Σε μια εποχή που οι επιχειρηματίες “κυνηγάνε” του πελάτες με το “τουφέκι” για να μπουν στα μαγαζιά τους, έρχονται κάτι “φρούτα” τύπου Μαμαλάκη, για να μας πουν ότι οι πελάτες που τους αφήνουν πραγματικό χρήμα -και άρα εξαρτιούνται από αυτούς-, διαχωρίζονται σε επιθυμητούς και ανεπιθύμητους, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, σε υπεύθυνους και ανεύθυνους.
    Ρε “Μαμαλάκηδες”, δεν καταλαβαίνετε κάτι πολύ απλό, εσείς μας έχετε ανάγκη και όχι εμείς εσάς.
    Δεν είστε η “κότα” με τα “χρυσά αυγά”.
    Είστε το πάτημα το κάθε φασίστα που ονειρεύεται να μας υποδουλώσει.
    Που νομίζουν ότι απευθύνονται σε “πρόβατα”.
    Τελειώσατε, όχι μόνο φράγκο δεν θα δείτε, αλλά ως ανθρωπάκια που είστε, χάνεται τον όποιον σεβασμό είχατε.

  60. Γυμνοσαλιαγκας ….ούτε με σφαίρες δεν θα πάω .Στην Νέα Ερυθραία είμαι με την οικογένειά μου συχνοί πελάτες στο μαγαζί του ..μετά από αυτή τη δήλωση δεν ξανσπαταμε ….έκανε την επιλογή του ….και είναι Κρητικός….κρίμα ……

  61. Αστε τον να λεει .Δεν βλεπεται πωs εγινε . Ουτε αυτοs δεν τα τρωει αυτα που φτιαχνει .

  62. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ CLARICID 500 ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ(AΛΛΩΣΤΕ ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΘ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ)

    1. Κλαρισίτ, σεκλόρ, ογκμεντίν, όλες οι αντιβιώσεις που προστατεύουν από πνευμονίες σε περίπτωσει γριπωδών καταστάσεων (δέστε το βίντεο του κ Γάκη, πρωην διευθυντή του ΑΧΕΠΑ και εξαιρετικού γιατρού) εξαφανίστηκαν από τα Φαρμακεία λίγο πριν covit Τυχαίο;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

  63. Θα γελάσει και ο και κάθε πικραμένος με αυτά τα μαγαζιά εμβολιασμενων που δε θα τηρείται στο κανένα μέτρο και θα είναι εστίες υπερμετάδοσης..

  64. Μας πρυξατε με τους τρυπιους
    Τρυπιος ισον εμβολιασμενος

  65. Αν ειχα λεφτα φυσικα δεν θα πηγαινα. Εμεις τη βγαζουμε με πιτογυρο στο σπιτι.

  66. Εγω θα του αφηνα μια σκατια κολλημενη στην εισοδο

  67. Θα του άφηνα κόλλυβα έξω από το μαγαζί μαζί με την συνταγή της γιαγιάς μου

  68. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι θα έλεγα εγώ. Βαράει μύγες και σου λέει , πες μερικές παπαριές για τα πρόβατα . Λίγη τζάμπα διαφήμιση δεν βλάπτει αλλά και πάλι μύγες θα βαράει και μάλιστα μόνο από τις ψεκασμένες.

  69. αυτος δε ηταν που ελεγε οτι ειναι αντιθετος μαυτα ??? κωλοτουμπας

  70. Πάει ακόμη κόσμος κ πληρώνει το Μαμαλάκη που δεν υπήρξε ποτέ μάγειρας;

  71. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ. ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.

  72. Μια κουράδα. Από τις αηδίες που φτιάχνει πιο νόστιμη θα είναι.

  73. καβαλίνες και ροχαλες νομίζω ταιριάζουν στην περ[ιπτωση….αλλος ένας που μπήκε στην μαύρη λίστα…

  74. Ο Μαμαλάκης ήταν αναμενόμενο. Όσοι τον γνωρίζουν κάπως πιο καλά, ρωτήστε τους να σας πουν για το ποιόν του….

  75. Προτιμώ να τηγανίσω αβγά και πατάτες στο σπίτι μου

  76. Όχι ποτέ σε κανένα από αυτούς
    και συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ.
    Μπράβο να τους βγάζετε όλους
    Τέλος ποια στην ανοχή και στην
    Κοροϊδία.

    1. χαχαχαχαχα!!! Το καλύτερο σχόλιο εδω μεσα

  77. Αφήστε μας στη φτώχεια μας και στην κακομοιριά μας άθλια, εβραϊκα ανδρεικελα.

  78. ας κατσει μονος του στο μαγαζι με τους μπολιασμενους στεναχωρια μας για δαυτο το κομοδινο οι ταρατσες μας και οι αυλες μας να ειναι καλα ρε μαμαλακη με στεναχωρησες τωρα που δεν θα μπορω να ερθω στο κοτετσι σου αει σιχτιρ απο εδω ο καθε ηλιθιος . αλλα γιατι κοπτονται ολοι τους για το μπολι τοσο πολυ μας αγαπανε? οχι φυσικα αλλο σκοπο εχουν μην λεμε τα ιδια και τα ιδια

    1. Ρε καημενε … για να βγούμε από αυτό πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Μπολι κάνουμε στα δέντρα. Εσυ θα κανεις το εμβόλιο και θα πεις και ενα τραγούδι. Μήπως φοβάσαι το 5g? Όταν δε τρυπουσαν στον στρατό και όταν ήσουν μηνών μπέμπης τοτε δεν ήταν “μπολι” ? Pfizer κανε …

      1. βαλτα στον πατο σου και μην λες πολλα μασονικο προβατο

  79. Ούτε απ’ έξω δεν θα περνούσα και από το μαγαζί του και από των ομοίων του και χαμένος δεν θα έβγαινα εγώ……. Αλλά μην βιάζονται στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός, για όλους, μάχαιρα έδωσαν μάχαιρα θα λάβουν…..

  80. Ντροπή σου, μοιράζεις τους συνανθρώπους σου.!

  81. Ο Χ Ι….. Και μαλιστα προτεινω ο κοσμος να παρει απο ενα κλαδι πουρναρι και να του τοποθετησουν στην εισοδο…. “πουλημενη μπρασκα”…..

  82. Πριν λίγο καιρό Στέφανε ήμουνα και εγώ αντιεμβολιαστης μετά όμως αφού κόλλησαν γνωστοί φίλοι κλπ που δεν είχαν εμβολιαστεί με αυτόν τον ιό αναθεώρησα . Προφανώς και αν κάνεις εμβόλιο δεν σημαίνει ότι θα είσαι άτρωτος από τον ιό αλλά τουλάχιστον δεν θα τον περάσεις τόσο βαριά οπότε δυστυχώς αλλά ο Μαμαλάκης έχει δίκιο και εγώ το ίδιο θα έκανα

    1. ότι είσαι πληρωμένος σχολιαστής, είναι κλασική συνταγή να βάζεις κάποιον να παριστάνει ότι άλλαξε γνώμη επειδή τρόμαξε ενώ πριν το θεωρούσε αστείο, είναι τα ίδια που λέγανε να πας σε μια ΜΕΘ Covid να δεις, αλλά εκεί δεν αφήνουν κανέναν να μπει διότι σκοτώνουν ανθρώπους και τους καταγράφουν Covid, όταν πήγε και τους ξεβράκωσε ο Αντωνιάδης τότε σταμάτησαν να το λένε και αυτό…

      1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    2. Από την στιγμή που ο εμβολιασμένος και κολλάει και μεταδίδει ποιος ο λόγος του διαχωρισμού?
      Από την στιγμή που ο εμβολιασμένος θωρακίζει τον εαυτό του γιατί φοβάται τον ανεμβολίαστο και δεν τον θέλει στο μαγαζί?
      Αν έχεις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη σου.

      1. Όσο εγώ εμβολιαζομαι κ εσύ όχι αυξάνεται η πιθανότητα τα παιδιά μας στην παιδική χαρά να κολλησουν.μπορει να μη σε ενδιαφέρει για τα δικά σου.ενδιαφερομαι για τα δικά μου.οσο εγώ εμβολιαζομαι κ εσύ όχι αυξάνουν οι πιθανότητες να γίνει νέα μετάλλαξη που δεν θα καλύπτει το εμβόλιο, όπως η λάμδα. Μπορεί να μη σε ενδιαφέρει, εμένα όμως ναι. Όλα θα ήταν καλύτερα αν αποφασιζες να μείνεις στα βουνά.δεν το κάνεις όμως.κ αυτό κάνει τη ζωή μου δυσκολη. γιατί θες κ αντιεμβολιαστης να είσαι κ να απολαμβάνεις τα οφέλη της κοινωνικής συνύπαρξης. Από την άλλη δεν μπορεί να επιβληθεί η υποχρεωτικοτητα κατανοητό.μπορει όμως να γίνει κ για σένα λίγο δύσκολη η ζωή, ώστε να αντιληφθείς το αντίτιμο της επιλογής σου που θίγει τη δημόσια υγεία.

        1. Καί άτι ακόμα, τή μετάλλαξη Δ, τά εμβόλια τήν προκάλεσαν κι όχι οι ανεμβολίαστοι. Ρώτα καί κανέναν επιστήμονα. Απόδειξη, ότι όλο τό 2020 που ήμασταν όλοι ανεμβολίαστοι, είδες νά εμφανιστή καμμιά μετάλλαξη;;;;

        2. Μαύρη η νύχτα στα βουνά…μαύρη σαν καλιακούδα πάρε τα τριάκοντα και τράβα αλλού Ιούδα.

          1. …κ η μπάλα στην εξέδρα ύστερα από ένα ατσαλο κοντρόλ του Rosko που μπάλα δεν ξέρει οδό ξέρει να γράφει στιχάκια..

    3. Α ρε τρολιάρα φασιστοκούλα!!!!
      Τσίμπα…0.60€.

    4. Και τι έπαθαν οι γνωστοί σου κ φίλοι που κόλλησαν;; Πέθαναν;; Γιατί εμενα από τους 100 που ξέρω ότι κόλλησαν, ούτε ένας δεν πήγε νοσοκομείο! Κ ποιος σου είπε ότι με το εμβόλιο δεν θα το περάσεις βαριά;; Η Παγωνη κ ο Χαρδαλιας;; Αντε από εδώ που μπήκες στο μακελειό να κάνεις προπαγάνδα. Αν όχι, κ είσαι απλά θύμα, μάθε ότι σε πιασαν κορόιδο κ κανε κάθε μέρα τον σταυρό σου γιατί Κύριος οιδε τι σκατα σου έβαλαν στον οργανισμό σου κ πως θα αντιδράσει. Κ στην τελική αν είναι να πάω από τον ιο(το ποσοστό θνητότητα 0,5 τοις 100)ετσι θα θέλει ο Θεός. Όλοι από κάτι θα πάμε! Αλλά δεν θα πεθάνω όταν θέλουν αυτοί από τα παλιό εμβόλια τους!

    5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ..”ΛΟΓΙΚΗ” ΣΑΣ!!! ΤΙ,ΑΡΑΓΕ,ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΕ? Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΤΟΥΚΟΡΟΝΟ’Ι’ΟΥ Η’ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑΝΑΤΩΝ???

    6. Φουκαρά μου Βολιώτη οι φίλοι σου αρρώστησαν και περαστικά τους, όπως συμβαίνει με τον άνθρωπο εις τα βάθη των αιώνων, και τους είπαν από/με κόβιντ με το μούφα τεστ pcr. Πιέστε κάνα τσιπουράκι και αφήστε τα παραμύθια “ήταν αντιεμβολιαστής και τον έφαγε μπαμπέσικα ο ‘αορατος εχθρός’ “, “ήμουν αρνητής και αρρώστησαν οι φίλοι μου” και λοιπά γραφικά

    7. Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος.
      Το εμβόλιο η σου δίνει ανοσία ή δεν σου δίνει.
      Όλα τα άλλα είναι απλά μάρκετινγκ.
      Placebo είναι το εμβόλιο και μάλιστα θανατηφόρο.
      Σε λίγο καιρό κανείς δεν ξέρει τι προβλήματα θα βγάλει.
      Είναι ένα αχρείαστο ρίσκο για την υγεία και αυτοί που πειραματίζονται με τα πειραματικά, θα μάθουν από πρώτο χέρι, ότι με αυτά δεν παίζεις.
      Ειδικότερα όταν αυτά προωθούνται από ανθρώπους που αποδεδειγμένα σε έχουν προδώσει.
      Σε αυτήν την περίπτωση, η άγνοια του τι συμβαίνει γύρω μας θα πληρωθεί από τους ίδιους τους αδαείς και δεν θα την πληρώσουν οι άλλοι εξαιτίας τους, όπως έγινε με τα μνημόνια.

  83. Μαμαλακ@ είσαι άθλιος όπως και τα φαγητά σου.

  84. Όχι, όχι Μαμαλάκη μη μου το κάνεις αυτό!! Πώς θα αντέξω τώρα εγώ αν δεν έρθω στο μαγαζί σου? Πάει, θα πάθω κατάθλιψη, δεν θα το αντέξω, δεν θα ζήσω!!!!!

  85. να κοιταξει το δικο του.. μαγαζι και να αφησει τα μαγαζια των αλλων να κανουν αυτο που γουσταρουν

  86. Εννοείται πως όχι.. Και αυτός όργανο του συστήματος είναι.. Δεν έκανε μια εκπομπή παλιά στο τρισκατάρατο Μέγκα του Λαμπράκη; Oλοι αυτό ίδιοι είναι.. Οι ίδιοι και οι ίδιοι να προωθούν τις θέσεις του συστήματος..Tότε ήταν το Μέγκα που μπαινόβγαιναν οι Εκσυγχρονιστές Σημιτικοί και τώρα είναι ο Σκάι με τους ίδιους που έχουν γίνει ο κύκλος του Μητροστάκη.. ΟΥΣΤ!@

    1. ΕΝΩ,ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ 2, ΚΥΡΙΑΚΟΥ 1,ΣΑΒΙΔΗ 1,ΜΑΡΙΝΑΚΗ 1,??? Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ???

  87. μονο σε ψεκασμενα μαγαζια με σημα το αεροζολ
    να ναι γεματα κορωνα και θα τραβαω βαθιες εισπνοες

  88. Προσωπικά ποτέ δεν μου ήρθε η επιθυμία να πάω να φάω στου Μαμαλάκη.Παράλληλα καθότι πριν από λίγο αφόδευσα θα του άφηνα έξω από το ταβερνείο του το προϊόν της αφόδευσης μου.

  89. Ο Μαμαλάκης εν είχε πει,πώς αυτά τα μέτρα και οι διαχωρισμοί είναι άσχημα για την Πατρίδα μας και πως δεν είναι υπέρ τίς αστυνόμευσης στα μαγαζιά εστίασης?
    Η κάνω λάθος..?
    Τώρα τι, έπεσε χαρτζιλίκι από τούς δορυφόρους?
    Επιλογή του…?
    Χαιβανια…που θα μας κάνει ο Μαμαλάκης επιρροή…
    Ρε Ουστ απ’εδώ όπως λεει κ ο Χίος !

    1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ, ΩΣ “ΑΝΗΘΙΚΗ”!!!

  90. Αυτό πού δεν έχουν καταλάβει είναι ότι τους έχουμε γραμμένους στ’αρχιδια μας τους κάθε μαμαλακηδες και τους κάθε κιαμους. Δεν πα να σκουζουν όσο θέλουν. Θα βάλω τώρα το σκύλο μου να κλαίει που δε με θέλει ο μαμαλακας στο μαγαζί του. Πελάτες χάνει εμάς στ’αρχιδια μας.

  91. Νομιζω πως πλεον δε θα μιλαμε για εμβολιασμενους και μη…αλλα για Νεοδημοκρατες και ολους τους αλλους.
    Εκει παει η δουλεια.

    1. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Ν.Δ.,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ,ΚΚΕ,ΜΕΡΑ 25,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!!! ΕΚΤΟΣ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!!

  92. Εγώ δε θα πήγαινα ούτως ή άλλως.
    Θυμάμαι πως μιλούσε κ έφτυνε ο σιχαμένος κ ξερνάω!

  93. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΦΟΒΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΣΑΣ

    1. πιο στοκος απο εσενα δεν υπαρχει τι στοκος τσιμεντο ταχειας πηξεως εισαι τι σχεση εχει αυτο που λες με αυτο που λεει το αρθρο αλλα δεν εχεις αλλα επιχειρηματα μια ιδεα εχεις στο μυαλο σου και την αναμασας σαν το κατσικι καμαρωνε τον γιο του δοσιλογου και αποστατη και βουλοστο

    2. Στα κάτεργα θα πάτε όλοι οι νουδούληδες. Υπομονή.

    3. Ενώ εσύ αριστερό κομματοσκυλο μην ξεχάσεις να πας στην Θράκη να διαμαρτυρηθεις μαζί με όλους τους τουρκοσπορους και τους αριστερούς προδοτες αυτής της χώρας

    4. ΠΩΣ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ??? ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ??? 65%,ΤΩΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ??? ΑΓΑΛΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΗ Η Χ.ΑΥΓΗ !!!!!!!!!

    5. Ο Αντώνης και ο Vrasidas σου έδωσαν την σωστή απάντηση.
      Εγώ θα προσθέσω ότι όλοι οι αριστεροί είναι μισαλλόδοξοι και μισάνθρωποι.
      Αυτοί στον Μεσαίωνα θα ήταν οι ηλίθιοι που πήγαιναν στην πυρά όποιον δεν συμφωνούσε με αυτούς και τις ιδέες τους.
      Αν είσαι νεοδημοκράτης θα πω απλά ότι είσαι μπλε αριστερός. Την σημερινή εποχή η αριστερά και δεξιά ιδεολογία είναι οι 2 πλευρές του ίδιου νομίσματος.

  94. Προφανώς χρωστάει λεφτά στο κράτος και αυτός ο κακομοίρης και του ταξανε χάρισμα οπω; στους δημοσιογράφους…

  95. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΦΟΒΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΣΑΣ

  96. Εννοείται πως δεν θα πάω ποτέ. Όμως αναρωτιέμαι προχθές σε κάποιες δηλώσεις του αλλα δεν έλεγε; Κατάλαβα λάθος; Πάντως καλό θα ήταν να γνωρίζουν όσοι προσπαθούν να μας διχασουν ότι οι όποιες καριέρες έχουν χτίσει έχουν τελειώσει.

  97. Τα λεφτά μας δεν τα δίνουμε σε ,,γευσιγνώστες βλάχους .

  98. Επρεπε Θεόφιλε να βάλει ο Θράσος να σε καθαρίσουν στο νοσοκομείο μια και καλή. (Οσι έβλεπαν ”Μαύρα Μεσάνυχτα” ξέρουν τί εννοώ.)

  99. Βρεεε ουυυυστ ξεφτίλα μαλακα..που θα μας κάνεις και υποδείξεις

  100. Όλη η Ελίτ κ οι σελεμπριτυ στην Ελλάδα είναι μασωνοσκυλα οι μάσκες πέφτουν καθημερινά υπάλληλοι των στοών κ έχουν πιάσει τον παπά από τα φρύδια τώρα όμως αλλάζουμε τα πράματα έχουν κάτσει στον άξονα όλοι τους.

  101. Άποψη του ρε Νανά..αν δεν θες μην πας. Δικό του είναι το μαγαζί, εσένα θα ρωτήσει? με το να τον βρίζεις κ να τον αποκαλείς έτσι απλώς δικαιολογείς όσους λένε ότι είστε σαλεμενοι.

    1. ΠΛΑΝΑΣΑΙ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ,ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ??? ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΙΜΟ,ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

      1. ΦΕΚ τεύχος Β’ 2879/02 Απριλίου 2021.Ενημερωσου υπεύθυνα.

      2. καλα κοκκινελια

  102. Και ο Χάρης Ρώμας σε μια επίθεση μίσους και ρατσισμού αποκλείει όσους ανθρώπους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Είπε πως στο θέατρο του μόνο όσοι έχουν δεχτεί παρέμβαση στο dna τους.

  103. Να τα φάει μόνος του, αυτά που μαγειρεύει ο σαπιοκοιλιάς, ας ασχοληθεί με τους πελάτες του.

Comments are closed.