Αφροδίτη Λατινοπούλου: Βοά το πανελλήνιο για τη «χρηματοδοτούμενη» υποψήφια «μούσα» Πασόκου ολιγάρχη! 

Κοινοποίηση:
αφροδιτη

Στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης, πικρές αλήθειες για να γνωρίζουμε ποιους πρέπει να ψηφίζουμε.

Μην το χάσετε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. τωρα που το μακελειο παιζει 100-0 τον βελοπουλο θυμηθηκε ολως τυχαιως και την λατινοπουλου π ολως τυχαιως ανεβαινει κ παει να μπει ευρωβουλη ως η μονη ανερχομενη στον πατριωτικο χωρο..το αν η λατινοπουλου ειναι συστημικη η μη δειτε που σε εκπομπη παπαδακη της την επεσαν 4 μαζι με προβοκατορικες ερωτησεις.στηριζουμε αφροδιτη λατινοπουλου οσο κ αν ποναει τον βελοπουλο.

    1. ρε δε γ@μιετε και ο βελοπουλος και η λατινοπουλου και ολοι οι ψευδοπατριωτες του λοκου… Σαν τη μελονι εε;;…Ρε κοροιδαρα αν ηταν πατριωτες θα ηταν υπο διωξη σιγα μη σουλατσαριζαν στα καναλια και εκαναν περιοδειες, ξερεις που ζεις; Σας δουλευουν ρε χαιβανια

  2. Μαλιστα σε εκδηλωσεις στους ροταρυ η κυρια… Εμ πως νομιζατε πηρε ωθηση και αδεια πωλησης πατριδα θρησκεια οικογενεια; Αλλιως δεν παιρνεις αδεια ουτε για πλανοδιος να πουλας φυστικια..

  3. Δεν θέλω να δικαιολογήσω την Λατινοπούλου αλλά γιατί σας κάνει εντύπωση; Για να κάνεις δικό σου κόμμα και να κατέβεις σε εκλογές θέλει πολλά λεφτά. Ή πρέπει να είσαι η κόρη του Βαρδινογιάννη ή να έχεις από πίσω χορηγούς με το αζημίωτο βέβαια. Μήπως και η ΝΔ ο σύριζα το πασόκ δεν έχουν από πίσω βιομήχανους και εφοπλιστές που τους πληρώνουν την προεκλογική εκστρατεία περιμένοντας να τους το ξεπληρώσουν μετά τις εκλογές; Και στην Αμερική το ίδιο δεν γίνεται; Είναι έτσι διαμορφωμένο το σύστημα που όποιος κατεβαίνει στις εκλογές και είναι φτωχαδάκι θα πάει στον κουβά.

  4. Η καταντια του τοπου, το καθε αθλιο υποκειμενο, το καθε τιποτα,ο καθε θεατρινος τριτης κατηγοριας,η καθε βιζιτου, ποδισφαιριστες,αθλητες, τραγουδιαρες,καμπαρετζουδες,μπραβοι,δημοσιογραφισκοι της συμφορας, , .μαφιοζοι ,εργολαβοι, ..να κατεβαινει υποψηφιος . Δε θα πατησω το ποδι μου στις ψευτοεκλογες, κι ας απειλουν ολα αυτα τα περιτριμματα του κοινωνικου βοθρου

Leave a Response