Από το Άγιο Όρος μέχρι την Αργεντινή αναζητούν τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής…

Κοινοποίηση:
xristos-pappas

Τις πληροφορίες που θέλουν τον Χρήστο Παππά, ο οποίος αναζητείται μετά την καταδίκη του για συμμετοχή στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής, να έχει διαφύγει σε μοναστήρι στη Σερβία, ερευνούν οι αστυνομικοί.

Ο Χρήστος Παππάς, από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, κατάφερε και βγήκε κρυφά από την Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί έψαξαν ακόμη και σε δύο μοναστήρια στο Άγιο Όρος, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Προέκυψαν πληροφορίες ότι ο Χρήστος Παππάς έφυγε από την Ελλάδα και μέσω των Σκοπίων πήγε στη Σερβία, όπου δεν αποκλείεται να ζει ως μοναχός.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται σε κάποια μοναστήρια στη Σερβία αλλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί επεκτείνουν το δίκτυο πληροφοριών και σε άλλες χώρες όπως στη Νότια Αφρική, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Αργεντινή.

Πρόσφατα, μάλιστα, εκδόθηκε και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΥΓΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΣ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ……………ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΡΕΞΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝΑΙ…….ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ………………………………………

  2. Και πολύ καλά έκανε, μια χαρά ξηγήθηκε… ας μην τον βρούνε ποτέ… Η δημοκρατία νίκησε και μλκς… Είδαμε τι σόι κοπρίτες και προδότες είναι οι δήθεν δημοκράτες..

  3. ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ……
    ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΤ΄ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ‘Η ΛΑΪΚΙΣΤΙ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΑΝΤΑΜ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ…..

Comments are closed.