Ακούστε τι συζητούσαν στον “αέρα”! Έρχεται δακτύλιος στην έξοδο των πολιτων; “Να βγαίνουμε έξω με μόνα ζυγά ανάλογα με τον αριθμό της ταυτότητας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΓΩΓΟς

Πετάνε την κάθε τρελαμάρα και οι δημοσιογράφοι σιγοντάρουν!

Ο απόλυτος παραλογισμός, η κυβέρνηση που υποσχέθηκε ότι θα πάμε σε μίνι lockdown για τρεις εβδομάδες και φτάσαμε να κρατήσει ως τωρα τρεις μήνες, αντί να ανακοινώσει την άρση των sms, ψάχνει τρόπους για να τα κάνει όλα πιο δύσκολα.


Μαλιστα έπεσε στο τραπέζι πρόταση από τον κύριο Γώγο, οι πολίτες να κυκλοφορουν έξω πέρα από την χρήση του sms και το σύστημα των μονών ζυγών με βάση τον αριθμό της ταυτότητας τους.

Μιλάμε για αστειότητες και προχειρότητες.

Υ.Γ. Η συγκεκριμένη πρόταση κυκλοφορούσε ως αστείο στο διαδίκτυο εδώ και καιρό. Τελικά οι λοιμωξιολογοι εκτός από το να βγαίνουν καθημερινά στα κανάλια, περνούν και αρκετή ώρα στο διαδίκτυο για να κλέβουν ιδέες.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΕΙΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ , ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ .

  2. Το επόμενο μέτρο θα είναι να μας βάλουν πινακίδες κυκλοφορίας και φλάς για να προειδοποιούμε όταν στρίβουμε.

  3. PE TOYΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ;;; ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ….ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ…

  4. Επι τρισμεγιστου Νικολαε Τσαουσεσκου,σ’ολη τη Ρουμανια κυκλοφορουσαν τα αυτοκινητα τη μια τα μονα,την αλλη τα ζυγα,οσα βεβαια καταφερναν να βρουν βενζινη που δινοταν με το δελτιο (40lt/μηνα) και με αναμονη σε τεραστιες ουρες.Ωραιες εποχες!

  5. Βρε μ@λακα ΚΟΥΛΗ ξερεις ποσες πινακίδεςθα κατατεθουν αυτό το χρονο ; ρε ηλιθιε κυβερνήτη του κολου ξερεις ποσες ασφάλειες αυτοκινητων θα ακυρωθούν ; ξερεις ποσα συνεργεία θα κλεισουν για τις μ@λακιες τις δικες σου και αυτων των λοιμασμενων επιστημόνων σου δινουν ψευδη νουμερα θα διαλυσουν την ΗΔΗ διαλυμενη ρε μ@λακα οικονομία ; ξερεις ρε βλακα ποσα λιτρα βενζινης ΔΕΝ θα καταναλωθουν ; ξερεις ρε χαμενε πόσοι φουκαράδες έχουν αυτοκτονησει ; νοιωθεις ρε ηλιθιε οτι διέλυσες μια χωρα με την ασχετοσυνη σου ; στο διαλο και ποιοπερα να πατε και οι 301, ( μακελειό μου εχεις κοψει πολλα αν κοψεις ΚΑΙ αυτο να πας να@γ@μηθεις )

  6. Το τερματίσατε ή όχι ακόμη?? Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα απορώ

  7. να υπακούνε τα προβατα στους πατέρες της βλακείας και της γελοιότητας σουζα προβατακιαααααααααααααααα

  8. εγώ προτείνω να μας τις μετρήσουνε, και, αναλόγως με τους πόντους (πάντα μονά / ζυγά έτσι;), να κυκλοφορούμε !!!!
    Πως δεν το πρότεινε ακόμα κανένας υπουργός ή δημοσιογράφος;

  9. Μόνο οι τράπεζες σπέρματος να παραμείνουν ανοιχτές όλο το 24ωρο γιατί παίζει απίστευτη μαλακια στην Ελλάδα .

  10. χαχαχαχαχα θα σας βαλουν και αριθμους κυκλοφορίας χεστιδες ελληναραδες. μονο για μπριζόλες και γλεντια ειστε. Ν υπερασπιστείτε την υπόληψη και την τιμη σας βαρδα ζορι χαμουρες. μητσοτακη πηδα τους τους αρεσει

  11. ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ….ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ…ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!!!

Comments are closed.