Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Νέες φωτογραφίες από τον ρομαντικό γάμο τους στις Σπέτσες!

Κοινοποίηση:
κεφαλογιαννη-ματσας

Νέες φωτογραφίες από την ημέρα, που η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν στις Σπέτσες φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το περιοδικό HELLO!.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο μουσικοσυνθέτης ένωσαν τις ζωές τους τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, στις 3 Μαΐου, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά τους. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση που έκανε η βουλευτής στο Instagram της, και λίγες ημέρες μετά εξομολογήθηκε ότι είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βλέπω τα κόβεις τα σχόλια για τα Εβραιόπουλα….. Τους τρέμετε έτσι;;;;; Ντροπή σας ραγιάδες!!!!

  2. Οτι παντρεύτηκε 2η φορά δεν ξενίζει κανέναν γιατί έτσι κι αλλιώς ο γάμος έγινε της πλάκας στις μέρες μας. Το ότι είναι γκαστρωμενη τώρα στα γεράματα – 46χρ – όμως είναι γελοίο. Για σκεφτείτε – όσοι διαθέτετε σοβαρότητα και εγκέφαλο – στα 56 της η εν λόγω μαγκούφα, θα έχει 10χρ παιδιά, δλδ στην 4η δημοτικού. Θα πηγαίνει στο σχολείο και θα τους λένε οι υπόλοιποι συμμαθητές τους, “ήρθε η γιαγιά σας παιδιά”..
    Δεν λέω ότι είναι γριά καποια στα 45 + είναι όμως γριά για να γίνει γονιός.
    Δυστυχώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων έφερε συν τοις άλλοις και την νοοτροπία να γεννούν οι γριές.

  3. Άλλο τα πιο ελαφριά θέματα που και μπορούν να έχουν τη θέση τους στις ειδήσεις… Αλλά αυτά με Κεφαλογ. … Πριν τρεις μέρες ήταν πάλι στην δημοσιότ.

Comments are closed.