Όλα όσα δεν ξέρετε για το σύμβολο της ειρήνης – Απλά θα το πετάξετε

Κοινοποίηση:
peace

 

Τι μήνυμα κρύβεται πίσω από το σύμβολο της ειρήνης; Το σήμα πράγματι ξεκίνησε ως ένα σύμβολο της σατανικής ευλογίας κατά τη διάρκεια τελετουργιών. Έχει χρησιμοποιηθεί από ηγέτες και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, αλλά λίγοι γνωρίζουν τι συμβολίσει πραγματικά.

Το σημάδι “V” έχει μια συναρπαστική ιστορία. “V” είναι το σημάδι για τον ρωμαϊκό αριθμό πέντε και ο Adam Weishaupt (ιδρυτής των Ιλλουμινάτι ) το χρησιμοποίησε για να συμβολίσει τους «πέντε νόμους».

Στην Kabala: Το νόημα για το Εβραϊκό γράμμα V (Van) είναι «καρφί ». Τώρα, «Το Καρφί» είναι ένα από τα κρυφούς τίτλους του Σατανά στην Αδελφότητα του Σατανισμού. Άλλωστε χαρακτηριστικό σήμα του είναι το πεντάκτινο αστέρι.

Η προέλευση του συμβόλου στην ιστορία αποδεικνύει τον μυστικιστικό χαρακτήρα για το «Aum». Αυτό είναι η ιερή λέξη με τους Ινδουιστές που παρέχει την ειρήνη στους πιστούς. Ο αποκρυφιστής Albert Pike επισημαίνει, επίσης, αυτό το σύμβολο ως μυστικιστικό στο βιβλίο του Μοral και Dogma.

Το σύμβολο της ειρήνης (που ονομάζεται επίσης «σπασμένο σταυρό», «πόδι της χήνας», «πόδι της μάγισσας», «Σταυρός του Νέρωνα », και σύμβολο της «αντι-Χριστού») είναι στην πραγματικότητα ένα σταυρός με σπασμένα τα χέρια. Δηλώνει, επίσης, την «χειρονομία απελπισίας» και τον «θάνατο του ανθρώπου».

Με τα χέρια του σταυρού σε στάση προς τα πάνω , που είναι το Πυθαγόρεια έμβλημα της πορείας της ζωής, με τη μορφή ενός ανοδικού δρόμου με δυο κατευθύνσεις για να δηλώσει το Καλό και το Κακό. Αλλά με τα χέρια προς τα κάτω, προσδιορίζει το κακό και το θάνατο. Και τοποθετημένο μέσα σε έναν κύκλο συμβολίζει τον θάνατο όλων των ανθρώπων.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η ομοιότητά του με τον τευτονικό ρούνο για το R, ένας ρούνος με παράξενες και μυστηριώδεις ιδιότητες. Μέχρι και σήμερα είναι γνωστό στην Γερμανία ως “todersrune” ή «ρούνος του Θανάτου» και χρησιμοποιήθηκε από τα SS στις ανακοινώσεις που αφορούσαν τις εκτελέσεις κατά διαταγή του ίδιου του Χίτλερ, επισημαίνοντας και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ειδωλολατρικό ναζιστικό μυστικισμό.

Ο Anton LaVey, ο ιδρυτής της Εκκλησίας του Σατανά, χρησιμοποιεί το σύμβολο της ειρήνης, ως σκηνικό για βωμό του.

Ένας πρώην μάγος κάνει την εξής παρατήρηση για το σύμβολο της ειρήνης: «Είναι ένα αρχαίο και ισχυρό σύμβολο του Αντιχρίστου. Χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους σατανιστές κατά την είσοδο ενός νέου μέλους στις τάξεις τους. Το μέλος οφείλει αφού σχεδιάσει τον μαγικό κύκλο να σηκώσει τον σταυρό, να τον αναποδογυρίσει, και να αποκηρύξει τον Χριστό, και στις τρείς διαστάσεις του χρόνου (παρελθόν, παρόν και μέλλον) και να σπάσει τα οριζόντια μέρη του. Αυτό είναι ένας σύντομος συμβολισμός της βλασφημίας κατά του αγίου Πνεύματος. Οι συμβολισμοί μην ξεχνάτε, είναι μια γλώσσα με εικόνες, και μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις».

Ένα άλλο σήμα της ειρήνης που γίνεται με το χέρι είναι το Vulcan. Υποτίθεται ότι σημαίνει «Live Long and Prosper ” και το έχουμε δει στο Star Trek. Ο Vulcan από όπου πήρε το όνομα ο πλανήτης στην σειρά Star Trek ,ήταν μια θεότητα που συνδέθηκε με τη φωτιά, τους κεραυνούς, και το φως. Το φεστιβάλ προς τιμήν του ονομάστηκε η Vulcanalia στο οποίο προσφέρονταν ανθρώπινες θυσίες.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι o Vulcan λατρεύτηκε από τη Μασονία με το όνομα Tubal Cain. Σε βιβλίο με Τεκτονικά Quiz τίθεται το ερώτημα: Ποιος ήταν ο Tubal Cain; Η απάντηση είναι: Αυτός είναι ο Vulcan.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: