“Έχω παιδικό δωμάτιο χωρίς να έχω το παιδί”: Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Καραμίχος για την κόρη του

Κοινοποίηση:
giorgos_karamixos__1_

Σπάνια αναφορά στην κόρη του, Ρεγγίνα, έκανε ο Γιώργος Καραμίχος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Η σύλληψη έγινε σε μία παραλία στη Νάξο, είδα κάποια σύμβολα, κάποια ζώα που ήρθαν και πέταξαν. Ήμουν 23 στο Εθνικό φοιτητής, είχα τελειώσει το Ιστορικό στην Κέρκυρα. Δεν είχα πάει ακόμα στρατό και τελείωσα μετά το Εθνικό» είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Ήταν πολύ δύσκολο

«Ήρθαν δυσκολίες μετά, δεν ήμασταν μαζί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυναμικές. Το πώς θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς να είμαστε μαζί, εγώ να φύγω στρατό… Όταν γύρισα από τον στρατό ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε: «Σε πολλά διαστήματα υπήρχαν αποστάσεις. Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί. Να περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να χαρείς τίποτα στη ζωή σου. Όσο και αν δούλευα, δεν ήταν εύκολο. Όσοι γονείς στερούνται το παιδί τους, το ξέρουν και οι νόμοι στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολοι. Όλα είναι υπέρ της μητέρας, για έναν πατέρα που θέλει να είναι παρών, όλα είναι κατά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕ!!!! άκου “η σύλληψη έγινε σε μια παραλία στη Νάξο”!! και μετά αλλού ο ένας αλλού ο άλλος, σαν τα ζώα, έτσι και αυτά όταν ζευγαρώνουν, μετά χάνονται, δεν γνωρίζονται….

  2. Το να μην τα μπαμπακωνες όλα μέσα φυσικά δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό έτσι; Όπως και οι περισσότεροι τελικά, για αυτό χωρίζουν τα ζευγάρια εν ριπή οφθαλμού δεν παντρεύονται από έρωτα αλλά λόγο εγκυμοσύνης και σε δύο χρόνια διαζύγιο

    1. Και τι με αυτό; Ο πατέρας δηλαδή δεν έχει δικαίωμα να βλέπει το παιδί του; Ανοητοι, με την γυναικα σου η τον άντρα σου χωρίζεις, όχι με το παιδί σου. Όσο ένας πατέρας θέλει να βλέπει το παιδί του, κανένας δεν έχει δικαίωμα να του το στερήσει, εκτός και αν για κάποιο λόγο είναι επικινδυνος για το παιδί. Αλλιώς ένα παιδί χρειάζεται και την μάνα και τον πατέρα και έτσι πρέπει να σκέφτονται όλες οι κλωσσες που για να εκδικηθούν τον άντρα τους, δεν βλέπουν και δεν νοιάζονται για το καλο του παιδιού τους. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα, ακόμα και από την ζωή μας. Τι δεν καταλαβαίνεται; Εδώ με δυο γονεις, σε μια υγιή οικογένεια και πάλι μπορεί να σου ..ξεφύγει..το παιδί, ποσό μάλλον χωρίς έναν άντρα δίπλα του. Ηλίθιες κλωσσες οι περισσοτερες και αυτό το λεει μια γυναίκα.

      1. Σιγά μωρή εσύ πήρες φόρα και έμαθες και την λέξη κλώσσα… παντοφλιάζεις τον άντρα σου με τέτοιο στόμα που έχεις Κι αυτό το λέει επίσης μια γυναίκα

Leave a Response