Άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Μάγκα: “Είμαι καλά, δεν ντρέπεται ο Μπιμπίλας να λέει αυτά τα πράγματα;”

Κοινοποίηση:
Γιώργος Μάγκας

Την οργή του εξέφρασε ο Γιώργος Μάγκας για την είδηση του θανάτου του, η οποία αποδείχθηκε fake news.
Μάλιστα ο βιρτουόζος του κλαρίνου εξέφρασε την οργή του για τον Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση ζητώντας στη συνέχεια συγγνώμη καθώς ο Γιώργος Μάγκας είναι καλά στην υγεία του, όπως είπε στο DEBATER και δεν γνωρίζει από πού ξεκίνησε όλη αυτή η ψευδής είδηση που έφερε αναστάτωση σε όλο τον κόσμο.

Όπως είπε επίσης στο DEBATER ο ίδιος δεν γνωρίζει προσωπικά τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.
“Παιδιά εν ζωή είμαι. Είμαι μια χαρά. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Δεν έχω τίποτα Αφήστε μας στην ησυχία μας. Όλοι οι συγγενείς μου αναστατώθηκαν. Ντροπή! Δεν την θέλω αυτού του είδους τη δημοσιότητα, ας με έμαθαν και οι νεότεροι από αυτή την ψεύδη είδηση“, είπε αρχικά.
“Τα γράφουν και σε όλο τον πλανήτη. Αυστραλία, Γερμανία, Αμερική. Ήταν ανάγκη να αναστατωθεί όλος ο πλανήτης”, συμπλήρωσε.

“Δεν ντρέπεται λίγο ο Μπιμπίλας με αυτό που έγραψε. Δεν ξέρω ποιος του τα είπε. Δεν με πήρε ένα τηλέφωνο να μου πει “συγγνώμη Γιώργο. Δεν ντρέπεται λίγο. Πρέπει να βγει στην τηλεόραση να το μάθει ο λαός”, κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του την οποία αργότερα κατέβασε ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε “πεθάνει” τον βιρτούοζο του ελληνικού κλαρίνου.

“Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου καιβασιλιάς των πανηγυριών, ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανηγύρι και όταν μπήκαμε όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη”, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: