ΩΡΑ 00:05! Τραμπ: Νέες ανοιχτές απειλές στον Ερντογάν! «Μην τολμήσετε…»

Κοινοποίηση:
TRAMP

«Εγώ δεν είμαι με κανέναν στην Συρία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε ένα ανεπανάληπτο κρεσέντο φρικτής γεωπολιτικής τακτικής, έχει κάνει τον κόσμο όλο άνω – κάτω!

Αφού πρώτα έδωσε το «πράσινο φως» στον Ερντογάν να «μπει» στην Συρία…
Αφού κατάλαβε στην συνέχεια πως τα έκανε… σαλάτα και έστρεψε απέναντί του ακόμη και «δικούς» του…
Αφού προσπάθησε να τα φέρει όλα… τούμπα συνειδητοποιώντας (;) την κακή τακτική του και απείλησε ανοιχτά την Τουρκία με οικονομικό αφανισμό…
Αφού τελικά ο Ερντογάν «πάτησε το κουμπί» με αεροπορική επιδρομή εναντίον Κούρδων κοντά στα σύνορα με την Συρία…

Σύμφωνα με το Sputnik, ο Πλανητάρχης δήλωσε πως οι ΗΠΑ έχουν περίπου 50 στρατιώτες κοντά στα βορειοανατολικά σύνορα της Συρίας και προειδοποίησε την Τουρκία για τυχόν… παράπλευρες «αμερικανικές» απώλειες κατά την διάρκεια της επιχείρησής της.

«Η Συρία υποτίθεται ήταν ένα βραχυπρόθεσμο χτύπημα… Έχουμε μόνο 50 ανθρώπους σε αυτή την περιοχή, είναι ένας μικρός χώρος, δεν θέλω αυτοί οι 50 άνθρωποι να τραυματιστούν ή να σκοτωθούν ή οτιδήποτε τέτοιο. Δεν θέλω τίποτα κακό να συμβεί στους ανθρώπους μας και το είπα αυτό και στον Πρόεδρο Ερντογάν», είπε ο Τραμπ.

Για να συνεχίσει: «Είπα στην Τουρκία ότι αν κάνουν οτιδήποτε εκτός αυτών που θεωρούμε ανθρώπινα… Θα νιώσουν την οργή μιας εξαιρετικά αποδεκατισμένης οικονομίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ & ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,

Comments are closed.