ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ! Σύριος τρομοκράτης του ISIS συνελήφθη από τις αρχές. Ήταν στη χώρα μας από το 2018! Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Κοινοποίηση:
astynomia_peripoliko

Να φέρουμε μερικούς ακόμα μετανάστες στην Ελλάδα κ. Μητσοτάκη. Όπως βλέπετε, δεν είναι όλοι κατατρεγμένοι και πονεμένοι, αλλά και τρομοκράτες. Όπως ο Σύριος που εντόπισαν επι ελληνικού εδάφους οι αρχές, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στον ISIS.

Η σχετική ανακοίνωση:

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) πρώτες πρωινές ώρες της 19-11-2020 συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DA’ESH, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία, με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, ο οποίος εισήλθε στη χώρα μας την 28-03-2018, εξεταζόμενος σχετικά αποδέχτηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά τη διενέργεια έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών, όπου διέμενε, ανευρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια  για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΑ 5 ΛΑΘΡΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΑΝΑΤΙ.

  2. Πριν λιγες ημερες συνελληφθη τζιχαντιστης στην Τριπολη, τωρα δευτερος αλλου, γεμισαν την Ελλαδα με τζιχαντιστες οι Εθνομηδενιστες του Συριζα και επι ΝΔουλας το ιδιο εργο συνεχιζεται και αυτοι μειραζουν αφειδως ασυλα και ιθαγενειες σε καθε καρυδιας καρυδι!!!!!! Δεν εχουν χτυπησει ακομα την Ελλαδα αυτοι οι φανατικοι για να μπορουν να πηγαινοερχονται ανενοχλητοι!!!!!!!! Ενας θεος ξερει ποσοι αθωοι θα την πληρωσουν καποια στιγμη!!!!!! Και οι πολιτικαντηδες μιλουν ακομα για ” κατατρεγμενους προσφυγες” και …πρασινα αλογα οι ξευτιλισμενοι!!!!!!!

  3. Έχω πολλές φορές επικρίνει το Μακελειό γιά τις τοποθετήσεις του, αλλά τώρα δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι σ’ αυτό το θέμα έχει πάρα πολύ δίκιο. Η ζωή δεν είναι μία μονόπλευρη αποδοχή των πάντων, ούτε απόρριψή τους. Κι έτσι, όλη τη δεκαετία που μας πέρασε, όπως και τη δεκαετία του 1990-2000 μπήκαν στη χώρα μας όλοι οι ποινικοί και οι δολοφόνοι από την Αλβανία και τη Νοτιοσλαβία που διαλυόταν, έτσι και σ’ αυτή, μπήκαν τα αποβράσματα του πολέμου στη Συρία. Το μεγάλο πρόβλημα υπήρξε την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ όπου οι έλεγχοι ατόνησαν. Δεν πέρασε πολύς καιρός που στη χώρα μας σκοτώνονταν μεταξύ τους συμμορίες Νοτιοσλάβων που είναι όλοι τους πιστολάδες όπως εκείνοι στην Άγρια Δύση ή ακόμα χειρότερα που εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου. Να είστε σίγουροι ότι και μ’ αυτά τα ισλαμικά απολιθώματα θα γίνει το ίδιο. Αυτοί έχουν μάθει να ζούν με πολλά χρήματα, κάτι που τους το επέτρεψε η Ισλαμική δήθεν επανάσταση.

  4. Γνωρίζαμε ότι η Αργεντινή ήταν καταφύγιο ναζιστών Γερμανών εγκληματιών πολέμου κατηγορούμενων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Με τις ανοχές και τις ευλογίες της κας και άλλων εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουμε να γίνουμε καταφύγιο εγκληματιών πολέμου. Άραγε που είναι τώρα όλοι αυτοί με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων?

Comments are closed.