Το twitter τα “χώνει” στον Μπαλάσκα που έδωσε οδηγίες σε… υποψήφιους δολοφόνους γυναικών (Εικόνα & Βίντεο)

Κοινοποίηση:
balaskas

Ο Σταύρος Μπαλάσκας κατάφερε να συγκεντρώσει την οργή του κόσμου και ειδικότερα του twitter, μετά την ατάκα του ότι ο “Μπάμπης είναι βλάκας. Θα μπορούσε να γλιτώσει με 5-6 χρόνια φυλακή” και ουσιαστικά τις… οδηγίες προς “υποψήφιους δολοφόνων” αναφέροντας τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθούν.

balaskas-twitter balaskas-twitter1 balaskas-twitter2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ε, είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ρε Μπαλάσκα … Δίνεις ιδέες για ελαφρυντικά, προκειμένου να γλυτώνουν οι συζυγοκτόνοι και οι λοιποί εγκληματίες δολοφόνοι, από την τιμωρία που τους αξίζει …
    Της Αστυνομίας είσαι εσύ ρε ή της δικηγορικής κλίκας ;;;

  2. Μπάτσος κ καλός; μια ζωή ρουφιάνος υποραγμενος σε ανώτερους, βολεμενος με το κόμμα του, πουλάει κ μούρη κ βγαίνει κ στα ΜΜΕ, ένα αγράμματο κομματοσκυλο, όνειδος κ ντροπή για τους νεοέλληνες.

  3. Πρακα εχει το ξεσπασμα των αρλουμπολογων……φιλεσπλαχνων Συριζαιων, οι οποιοι εξακολουθουν να πουλουν τρελα και μας θεωρουν ηλιθιους νομιζοντας οτι ξεχασαμε τον νομο Παρασκευοπουλου που εφτιαξαν, με τον οποιο βγηκαν απο την φυλακη δεκαδες εγκληματιες!!!!!!! Και τωρα δηθεν οδειρονται για τα λεγομενα του Μπαλασκα!!!!!! Δεν ξερω τι ειπε ο Μπαλασκας, καθε ενας κρινεται απο αυτα που λεει και κανει, αλλα να διαμαρτυρονται και οι κατσαπλιαδες που δεν αφησαν τιποτα ορθιο, παει πολυ!!!!!

  4. Να ανοίξουν συμβουλευτική γραμμή. Πώς θα μειώνετε τις ποινές σας.

  5. Α! Πρόκειται περί ηλιθιου; Αυτός λέει σκοτώστε έξυπνα..

  6. Αυτό που δεν λένε οι Ζαίοι twitter-αδες είναι πως θα έβγαινε σε 3-4 χρόνια με τον νόμο του Ζαίου Παρασκευόπουλου, οπότε ας το βουλώσουν καλύτερα…

Comments are closed.