Τον θεωρεί στούρνο δηλαδή;; “Σφάζει με το γάντι” η Ντενίση τον Αλέξη Γεωργούλη! Τρελή σπόντα που «ξεφτιλίζει» τον ζεν πρεμιε!

Κοινοποίηση:
1

 

 

Πριν λίγες ημέρες, η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή του Τάσος Τρύφωνος και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι περίμενε να βγει ο Αλέξης Γεωργούλης ευρωβουλευτής, αφού γνωρίζει πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Το συγκεκριμένο σχόλιο συζητήθηκε έντονα όλες αυτές τις ημέρες, με την γνωστή ηθοποιό να ξεκαθαρίζει τι πραγματικά ειπώθηκε.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης, η Μιμή Ντενίση με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολίασε: «Αναλύσεις επί αναλύσεων διάβασα αυτή την εβδομάδα για το τι εννοούσα σε σχέση με τον Αλέξη..ερμηνείες κ κυρίως παρερμηνείες για κάτι απλό κ αληθινό που ειπα. Με ρώτησαν αν περίμενα να βγει ο Γεωργούλης..κ είπα ναι. Είναι δημοφιλής έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες σειρές..Όταν υπάρχει ένα όνομα σαν το δικό του σαν το δικό μου κ άλλων συνάδελφων είναι φυσικό ο ψηφοφόρος να το ψηφίσει πρώτο..Και ας είναι πλάι κάποιος με 3 πτυχία.

«Περίμενα να βγει ο Γεωργούλης γιατί ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

.

Μιμή Ντενίση και Αλέξης Γεωγρούλης σε μία από τις κοινές στιγμές τους!


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δε το θεωρεί στούρνο, επειδή δεν έχει διδακτορικά δε σημαίνει πως είναι στούρνος. Απλά λεέι το αυτονόητο η Ντενίση, πως ο Έλληνας έχει γεμίσει τα κοινοβούλια με μοντέλες, ηθοποιούς, αθλητές, τραγουδιάρηδες, παρουσιαστές τηλεόρασης, και λοιπούς άσχετους.

Leave a Response