ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κοινοποίηση:
Screenshot_78

Πριν λίγες μέρες δημοσίευσα τη φωτογραφία μου με τον Γεράσιμο. Είναι ένα παιδί με απεριόριστες δυνατότητες στον τομέα της Πληροφορικής. Είναι όμως παρορμητικός. Τον πνίγει το δίκαιο αλλά εκφράζεται δημόσια με απαράδεκτο τρόπο.

Περιήλθαν σε γνώση μου κάποιες δημόσιες αναρτήσεις του και σχόλια, έστω και αν αυτά κατά ένα μέρος απευθύνονταν σε παρακρατικά σκουπίδια, το περιεχόμενο των οποίων όχι απλά με βρίσκει αντίθετο, αλλά προσβάλλει βαρύτατα τις αρχές μου. Έχω φτύσει αίμα τρία χρόνια πολεμώντας όλο κυριολεκτικά το σύστημα, ποτέ όμως δεν ξεπέρασα τα όρια που παραβιάστηκαν με τις αναρτήσεις και τα σχόλια αυτά. Για αυτό και στάθηκα και εξακολουθώ να στέκομαι όρθιος.

Κατάρες με αποδέκτη παιδιά ή απειλές για καταγγελία κακουργηματικών πράξεων υπό προϋποθέσεις, είναι καταδικαστέες και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από εμένα.

Είναι γεγονός ότι στις αμέτρητες συνεργασίες μου αυτά τα τρία χρόνια της μάχης με το θηρίο, δεν είναι δυνατόν να είναι όλα πάντα σύμφωνα με τις δικές μου αρχές και αξίες, ούτε φυσικά οφείλω να απολογούμαι για συμπεριφορές που είναι αντίθετες προς αυτές.

Οφείλω όμως απέναντι σε ακραίες συμπεριφορές να παίρνω θέση. Αλλιώς είναι σαν να τις επικροτώ δια της ανοχής μου.

Κατά συνέπεια, γνωστοποιώ με τη δημοσίευση αυτή το τέλος της συνεργασίας μου με τον Γεράσιμο. Η ζυγαριά σε μία συνεργασία πρέπει πάντα να γέρνει προς την πλευρά της ηθικής και των αδιαπραγμάτευτων αρχών και αξιών.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: