Στη φόρα τα πρόσωπα των τεσσάρων που έκλεβαν σε Αττική και Βόλο

Κοινοποίηση:
ΡΟΜ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 18-5-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για διάπραξη κλοπών και ληστεία σε περιοχές της Αττικής και του Βόλου. (Σχετικό Δελτίο Τύπου)20-05-2023: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διακεκριμένες κλοπές και ληστεία.

Δείτε τα πρόσωπά τους ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Άχου τα καημένα ανήκουν και σε ευάλωτες ομάδες

  2. Λεσια που αυριο θα ειναι εξω και θα κανουν χειροτερα απο αντιδραση γιατι τους πιασατε

  3. Το 80% των “ημεδαπών” στις φυλακές είναι Ρομά (aka γύφτοι aka ινδοπακιστανοί)! Δεν βλέπουμε πως οι Ρομά όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν τα τελευταία 800 χρόνια αλλά ήταν πάντα με τους τύρανους των Ελλήνων, δηλαδή με τους τουρκαλβανούς; Γιατί ο μαλάκας ο Ρήγας ο Φεραίος ήθελε σώνει και καλά να τους ελληνοποιήσουμε μαζί με σλάβους, εβραίους και αλβανούς και γιατί οι άλλοι οι μαλάκες το έπραξαν αργότερα; Τώρα μαζί με τους γύφτους από Αλβανία, Σκόπια, Ρουμανία και Βουλγαρία που έχουν μαζευτεί όλοι εδω, έχουμε 500.000 γύφτους στο σύνολο, ολόκληρο στρατό και μαζί με τους άλλους λαθρό δεν θα αφήσουν όρθιο ελληνικό ρουθούνι!

  4. Καθημερινα βλέπουμε οτι απασχολούν τις Αρχες Γύφτοι, Αλβανοί Λαθρο ψηφοφοροι του συριζα κιναλπασοκ και νεα δημοκρατια η οποια με νομο οι αλβανοιθα βγαινουν ποιο γρηγορα στη συνταξη (google it)

  5. πολύ μελαμψούς τους βλέπω!!!!!μη με πεις ρε φίλε ότι είναι γύφτοι ,γιατί δεν θα το πιστέψω με τίποτα!!!!!!!!!!

  6. Υπάρχει μόνο ένας και βρίσκεται στην φυλακή,
    Ψηφίστε τον για να βγει έξω, μπας και δούμε άσπρη μέρα.
    Αλλά, με τόση μαυρίλα γύρω μας…

  7. Σε έξι μήνες θα είναι έξω και θα κάνουνε πάλι τα ίδια

  8. GYPSY KINGS…Όλη η παραβατικότητα είναι απο τους γύφτους…Αλήτες πολιτικοί ένας δεν βρίσκεται να τους διώξει απ την χώρα;;;

    1. Να τους διωξει; Διωχνουν ρε τοσους ψηφους; οι σκατογυφτοι δεν ενοχλουν πολιτικους
      γιατι ξερουν οτι μπορει να την πατησουν. Εφοσον λοιπον οι πολιτικοι δεν εχουν θεμα με αυτους στα παπαρια τους για τους υπολοιπους ηλιθιους που μαλιστα τους ψηφιζουν κιολας

Comments are closed.