Πολυτεχνείο: Φοιτητές της ΔΑΠ δέχθηκαν επίθεση από 20 μέλη των ΕΑΑΚ – Δύο τραυματίες

Κοινοποίηση:
1

Η επίθεση σημειώθηκε στο κτήριο της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου
Άγρια επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων δέχθηκαν φοιτητές στο κτήριο της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο εξ αυτών.

Κατά τη διεξαγωγή συγκεκριμένα της συνέλευσης του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής, μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δέχθηκαν την επίθεση από άλλους φοιτητές της παράταξης της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, των ΕΑΑΚ, που δεν ανήκαν στη σχολή και είχαν εισχωρήσει στο αμφιθέατρο όπου γινόταν η συνέλευση για να προκαλέσουν και να τρομοκρατήσουν.

Οι επιτιθέμενοι, οι οποίοι στη συνέχεια χτύπησαν με βάναυσο τρόπο τον ένα φοιτητή, απαιτούσαν να αποσυρθεί η μήνυση άλλου φοιτητή, μέλους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ο οποίος δέχθηκε επίσης πολύ σκληρή επίθεση στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του από φοιτητή που ανήκει στην παράταξη ΕΑΑΚ.

Από τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ καταγγέλλονται «οι συνεχείς αναταραχές εντός των Πανεπιστημίων και τα φαινόμενα ωμής βίας, όπως το προαναφερθέν, τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητη απόδειξη της ορθής κατάργησης του ασύλου της ανομίας και της υπεράσπισης έναντι αυτού της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Μια άκρως δημοκρατική διαδικασία διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, όπως αυτή της φοιτητικής συνέλευσης, οφείλει εν έτει 2019 να διαφυλάσσεται και να μη γίνεται «πεδίο βολής» για κάθε πολέμιο της δημοκρατίας καθώς και αντικείμενο εκμετάλλευσης από μειοψηφίες, που αγνοούν παντελώς την έννοια του πολιτικού πολιτισμού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. ΩΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ???? ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΜ@ΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!

 2. Ο αριστερός φασισμός σε όλο του το μεγαλείο. Και απ όσο περιγράφεται στο άρθρο και στα σχόλια παρακάτω….
  Αριστεροί, μην απορείτε που ο κόσμος σας συχαίνεται. Τραμπουκίζετε και βασανίζετε τον κόσμο σε κάθε ευκαιρία και ότι δεν σας αρέσει θέλετε να θανατωθεί- εξαφανισθεί. Διαλακτικότης μηδέν.
  Είστε η πληγή και η αιτία των κακών του τόπου. Όταν το συνειδητοποιήσετε, θα ανασάνει η Πατρίδα μας.
  Όσον αφορά τα Πανεπιστήμια, μακάρι να απαγορεύονταν τα κόμματα και οι πολιτικές οργανώσεις εντός τους. Τα παιδιά πάνε εκεί να φοιτήσουν και όχι να εντρυφήσουν στην πολιτική.
  Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να χάνονται μαθήματα και να εμποδίζεται η λειτουργία των σχολών από πολιτικές δραστηριότητες από όπου και αν προέρχοντο.
  Άθλιοι πολιτικοί ελευθερώστε επιτέλους τα εκπαιδευτικά ιδρύματα από τα νύχια σας. Πάψτε να τα μετατρέπετε σε εκκολαπτήρια κηφήνων και αυριανών ψηφοφόρων σας.
  Γι αυτό τα ξένα πανεπιστήμια υποβαθμίζουν τα δικά μας πτυχία και μετά χάνονται δις σε μεταπτυχιακά στο εξωτερικό.
  Νισάφι πια!

 3. ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΝΕΟΣΣΟΙ ΝΟΥΔΟΥΔΕΣ…….. Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ….

 4. Οι διαχρονικά τραμπούκοι της ΔΑΠ ας βγάλουν το σκασμό, αλλιώς θα φύγουν με φορείο την επόμενη φορά που θα εμφανιστούν οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Leave a Response