ΝΕΟ ΣΟΚ από επίθεση σκύλων! Αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε φύλακα στη Λαμία – Πώς σώθηκε

Κοινοποίηση:
1

Ακόμη μια επίθεση αδέσποτων σκύλων στη Λαμία κατέληξε στο Νοσοκομείο…


Περιπέτεια για εργαζόμενο στο Hot spot Θερμοπυλών με έναν 58χρονο φύλακα να οδηγείται στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά από επίθεση που δέχτηκε από 10-15 σκυλιά που γυρίζουν ανεξέλεγκτα και σε αγέλη στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lamiareport.gr, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (12/10) ο 58χρονος που εργάζεται με σύμβαση ορισμένου χρόνου ως φύλακας στις εγκαταστάσεις των προσφύγων δέχθηκε εντός του Hot spot επίθεση από αδέσποτα που περιφέρονται στο χώρο.

Κάποια εξ αυτών τον άρπαξαν από το παντελόνι σκίζοντάς το, ενώ του κατάφεραν και δάγκωμα στην αριστερή του γάμπα.

Ο άνθρωπος κατέληξε στο Νοσοκομείο όπου και του συστήθηκε ειδική αγωγή προκειμένου να μην μολυνθεί η πληγή του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος, το πλέον επικίνδυνο στην υπόθεση είναι ότι κάποιος πρόσφυγας επιμένει να τα ταΐζει με ωμό κρέας και τα σκυλιά έχουν γίνει εξαιρετικά επικίνδυνα. Φοβάται μάλιστα και για την ασφάλεια πολλών προσφυγόπουλων που συνηθίζουν να παίζουν περιμετρικά του Hot spot και είναι εύκολος στόχος για τα σκυλιά που από ένστικτο προστατεύουν την περιοχή τους.

Θυμίζουμε ότι μόλις στις αρχές της εβδομάδας συγκροτήθηκε η Επιτροπή Παρακολούθησης και εφαρμογής του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Λαμιέων και έπιασε αμέσως δουλειά καθώς αναγνωρίζουν ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και ανακυκλώνεται. Χρειάζεται η βοήθεια όλων προκειμένου να σταματήσει να αυξάνεται ο αριθμός τους ώστε στη συνέχεια να ελεγχθεί και η συμπεριφορά τους και οι χώροι όπου θα συνεχίσουν να ζουν χωρίς να είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους.

Πηγή: lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και που βρίσκει το ωμό κρέας ο λάθρο ?
    Και αφού τον ξέρουν γιατί δεν τον συμμαζεύουν ?

Comments are closed.