Κτηνωδία στη Μυτιλήνη: Τρεις ανήλικοι γυφτοι ξεκοίλιασαν γάτα για να δουν αν έχει μωρά (Σκληρές εικόνες)

Κοινοποίηση:
1

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του άτυχου ζώου -Επέζησε της δύσκλοης επέμβασης, κρίσιμες οι επόμενες μέρες
Ένα απίστευτο περιστατικό κτηνωδίας σε βάρος μιας γάτας που συνέβη χτες Πέμπτη 14 Νοεμβρίου έρχεται να καταγγείλει η φιλοζωική οργάνωση ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης ο κ. Δημήτρης, από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης και ενεργός φιλόζωος, βρισκόταν στο πάρκιγν του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης όταν άκουσε τρεις ανήλικους Ρομά να λένε μεταξύ τους: «Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά». Προφανώς θορυβήθηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου και αντιλήφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν πιάσει ένα γατάκι και πραγματικά το είχαν… ξεκοιλιάσει.

Με την άμεση παρέμβασή του οι τρεις επίδοξοι δολοφόνοι τράπηκαν σε φυγή. Ο κ.Δημήτρης μάζεψε το ζώο που αιμορραγούσε με τα έντερά του κυριολεκτικά χυμένα, και το μετέφερε στο κτηνιατρείο των κ.κ. Παλαιολόγου – Πέρρου όπου επιβλήθηκε σε επέμβαση. Το μικρό αποδείχθηκε μαχητής και άντεξε την επέμβαση αλλά προφανώς οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Όλα τα έξοδα του χειρουργείου και θεραπείας του άτυχου ζώου θα τα αναλάβει η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης και το πρωί κατατέθηκε μήνυση στο ΑΤ Μυτιλήνης με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες στα πλαίσια του αυτόφωρου και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του άτυχου ζώου

 

Gata_Sok
Gata_Sok1
Gata_Sok3

Πηγή: stοnisi

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ολοι οι τουρκογυφτοι στήν κάμερα τών αερίων.Δέν ειναι άνθρωποι.Είναι απάνθρωπα κτήνη.
    Κάποτε στή Γερμανία ξέραν νά τούς “περιποιηθούν”.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ-ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΑΣΗΚΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ.Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ.

Leave a Response