“Κατασκευασμένη υπόθεση. Στόχος τους η ηθική μου εξόντωση” αναφέρει στο υπόμνημά του ο Δημήτρης Λιγνάδης!

Κοινοποίηση:
5251598

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε το απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος απαντά για όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται και δηλώνει αθώος για όλα. Με απολογητικό υπόμνημα 27 σελίδων επιχειρεί να αντικρούσει την βαρύτατη κατηγορία του βιασμού κατά συρροή ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο σκηνοθέτης-ηθοποιός όχι μόνο δηλώνει αθώος από όσα του καταλογίζονται αλλά τονίζει κιόλας ότι «Ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό-σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική-σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς τη συναίνεσή του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία».

Ακόμα, όπως φέρεται να τονίζει στο απολογητικό του υπόμνημα «η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεσή μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΔΣ για τον τρόπο που διαχειρίζονται την Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον Πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση”.

Διαβάστε το υπόμνημα του Λιγνάδη εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κούγιας ο νάνος. Ακολουθεί γνωστές τακτικές. Προκαταβάλλει με δηλώσεις την κοινή γνώμη ότι εφόσον ανάλαβε άρα ο Λιγδιάρης είναι αθώος. Μετά έβαλε στην δραματοποίηση και τον γιό του. Κατόπιν θα το ρίξει σε δολοπλοκίες. Μετά θα λασπώσει την δικαιοσύνη, θα λασπώσει τα θύματα, θα λασπώσει τους μάρτυρες, μόνο τους διαιτητές δεν θα λασπώσει. Δεν είναι δικηγόρος είναι ασπόνδυλος που υπηρετεί ότι πιο σιχαμερό υπάρχει στην κοινωνία μας. Το σίχαμα της δικηγορίας. Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος για να το εκστομίσεις. Η διαδρομή αυτού του δικολάβου είναι γνωστή και η ναρκισσιστική παρουσία του σου δίνει την άνεση να τον χαρακτηρίσεις με άνεση. Αναδύει μόνος του μπόχα!!! Μπορεί οι δικηγόροι να είναι σίχαμα επάγγελμα αλλά ο Κούγιας είναι σίχαμα στο τετράγωνο. Να τον χαίρεται ο γιός του. Και μπορεί να μην υπάρχει (θεωρητικά) η οικογενειακή ευθύνη αλλά όταν ανακατεύεσαι και υπερασπίζεσαι τον πατέρα σου (για επαγγελματικά θέματα που δεν γνωρίζεις) τότε αναλαμβάνεις να φέρνεις οικογενειακή ευθύνη αυτοβούλως. Μήπως θα γίνει και εκείνος δικηγόρος;;;;; Θα γελάσουμε….

Leave a Response