Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκαλύπτει για τον Σταύρο Νιάρχο: «Μου έστελνε τις λίρες σε σπιρτόκουτα» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ζωή των δισεκατομμυριούχων της εποχής, έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας.

Η σταρ του ελληνικού θεάματος προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, ξετυλίγοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί της.

«Ο μπαμπάς Ωνάσης έφερνε 20 άτομα από το Παρίσι. Μου μιλούσε όλο για την Κάλλας», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Για να προσθέσει: «Ο μικρός ήρθε σε ένα κέντρο στην Πεταλούδα, με μια παρέα 10 άτομα. Κάθισε στην πρώτη καρεκλά με κάλεσε στο τραπέζι, μου άνοιξε μια σαμπάνια. Μου είπε να φάμε μαζί την άλλη μέρα μαζί, του λέω ναι. Πηγαίναμε τρώγαμε τα ψάρια. Τον έβλεπα ότι είναι ερωτευμένος… Δεν ήθελε να ακούει για την Κάλλας, μιλούσε μόνο για τη μητέρα του».

Μάλιστα η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Μου έστελνε γράμματα, μου έλεγε ότι μόνο εγώ ήμουν καλύτερη. Συναντηθήκαμε άλλες τρεις φορές, αλλά δεν έγινε τίποτε».

Παράλληλα, Ζωζώ Σαπουντζάκη παραδέχτηκε ότι ο Σταύρος Νιάρχος τής έστελνε λίρες μέσα σε ένα κουτί από σπίρτα και της ζητούσε να πει τα τραγούδια που ήθελε. Μάλιστα, είπε πως δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους ο Αριστοτέλης Ωνάσης με το Σταύρο Νιάρχο. «Ο Ωνάσης ήταν γλυκός, πολύ απλός. Ο Νιάρχος ήταν μόνος σε ένα τραπέζι….», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον έρωτα του Αλέξανδρου Ωνάση:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Παιδιά δεν έκανε τίποτε η κοπέλα . Μόνο πίπα έκανε . Το αιδοίο της ήταν πάντα πρησμένο και πονούσε από άλλους που είχε περάσει όλη την μέρα . Μου το είπε εμπιστευτικά ο Σταύρος που ήταν φίλος μου . Η πλάκα είναι ότι νομίζει ότι είναι κάποια . Τώρα είμαι ξαπλωμένος και περιμένω να έρθει σαν αέρας στο κατάρτι μου για να πλεύσω σε πελάγη ηδονής .

  2. Μωρή κολογρια τραβα κρυψου τέτοιες μέρες. 100 χρόνων θέλεις και δημοσιότητα χούφταλο.

  3. Ρε σε πήραν όλοι.Για τον πρόεδρο της Πειραϊκής πατραϊκής δε μας είπες.πως του έκλεισες το εργοστάσιο;

  4. Χάσου μωρη ονειροπΑρμενη visita των εποχών.. έχει κατάλαβει το ερηπειο πως είναι ιμη τη γκόμενα θα πουλά

Leave a Response