ΕΚΤΑΚΤΟ! ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

Κοινοποίηση:
koklonis

Πολυσέλιδο πόρισμα βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη, σύμφωνα με το περιεχόμενο του οποίου ο  Νίκος Κοκλώνης εμφανίζεται ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης που ξεπλένει μαύρο χρήμα προσώπων που πιθανώς προέρχονται από το εξωτερικό. Το πόρισμα έχει συντάξει η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά από μεγάλη έρευνα.

Μάλιστα, έχουν ήδη δεσμευθεί όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Νίκου Κοκλώνη με πάνω από 20 εντολές δέσμευσης. Σε βάρος του παραγωγού και παρουσιαστή ζητείται η άσκηση ποινικής δίωξης για απάτη σε βάρος του δημοσίου, φορολογική απάτη, φοροδιαφυγή, εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος προσώπων αγνώστου ταυτότητας, που κινούνται παράνομα στο εξωτερικό.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμα 7 άτομα μεταξύ των οποίων μία δικηγόρος αλλά και ένας Αλβανός, ο οποίος φέρεται ο στενός συνεργάτης του και είναι ήδη προφυλακισμένος για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Ακόμα, θα ελεγχθούν οι εκπρόσωποι των εταιρειών, τουλάχιστον 15 εταιρειών που είχε συστήσει ο Ν. Κοκλώνης μέσω των οποίων φέρεται να έχει προκληθεί ζημιά στο δημόσιο που αγγίζει τα 30 εκ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι με αφορμή αυτές τις εξελίξεις λαμβάνει διαστάσεις ακόμη μεγαλύτερης πρόκλησης το γεγονός ότι πρόσφατα στον εν λόγω κύριο και συγκεκριμένα σε μονοπρόσωπη εταιρεία με κεφάλαιο 4.000 ευρώ εγκρίθηκε επιδότηση 9 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο οποίο προΐσταται ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος η εν λόγω επιδότηση μπλοκαρίστηκε πριν εκταμιευτούν τα χρήματα με ενέργειες του προέδρου της Αρχής, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

76 Σχόλια

  1. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ …. ΕΣΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑΡΙΑ .
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΟΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑΡΙΑ , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ….. ΑΛΛΗΛΟΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΤΗΝ ΜΙΖΑ, ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ….
    οτι ΚΑποιοι Αντιλαμβάνονται…..
    ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ……….
    ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ- ΠΙΣΤΗΣ -ΠΑΤΡΙΔΑΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

  2. ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!!!ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ……ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ…..ΨΑΞΤΕ ΤΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ;ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ;

  3. Η Λινατσωτη ξεπλένει και βρωμιάρες π@υτσες !!!
    Τι είμαι..??? Θα φωνάζεις κουνιστή κουνιστή και το κοινό θα λέει..η “χαρά” του βαρυποινητη..!!!
    Να της κόψετε και τ’ @@δια παιδιά…!!!…βάλτε τη σε μια γωνιά και κάντε τη “Jukebox”..!!! κι όταν κάνει πολλά χιλιόμετρα.. πετάξτε τη στον υπόνομο…σαν τις “σερβιετες” !!!

  4. Πάντως, όπου γάμος και χαρά, ο λάδωνις πρώτος και χειρότερος, αρκεί να πρόκειται για απάτες, λαθροχειρίες, προδοσίες κ.ά. εξ ίσου ενδιαφέροντα…

  5. Μπορεί ο μπουμπούκος να μην κατάφερε να χρυσώσει επίσημα τον Κοκλώνη αλλά έδωσε εντολή σε χορηγούς του όπως το super market Μασούτης να βάλουν διαφήμιση στο show του Κοκλώνη.Επισης έχει επιβάλει 2 πατσαβουρες του στο Action 24 και την βίζιτα που κατέγραφε συνομιλίες μέσα στο υπουργείο και φωτογράφιζε τα βυζια της την έβαλε στο Open να τσιρίζει τα πρωινά. Φυσικά τον Κοκλώνη τον χορήγησε για να μπει μέσα στο show η τραγούδι άρα Έλενα.

  6. Αμα δε μπει φυλακή τοτε ειναι επίσημα ο Μακαρος Ν2….Οταν μπηκε εκεινος φυλακη δε το πιστευα! Την αποτριχωμένη μεχρι κ στην Ινδια την καταζητούσαν τοσο καιρο…ξυπνησε το κρατος τωρα χαιρω πολυ

  7. Το χω ξαναπεί …η μόνη ρεαλιστική λύση ,είναι να γίνουμε αποικία …..ούτε σεντ ,από τα κρατικά ταμεία χωρίς έγκριση απ’ τον κάθε αρμόδιο παράγοντα της ΕΕ…Δυστυχώς ,φτάσαμε να το λέμε κ αυτό….Όλοι και είναι αποδεδειγμένο ,αιώνες τώρα σ,αυτό τον τόπο ,οι κυβερνήσεις απλά αρπάζουν δημόσιο χρήμα,και ο λαός παραμένει ο ίδιος μαλακας για όλα αυτά τα χρόνια.Μπρρρρρρρττττττττ,αβαντι μαέστρο….πάουερ πας,μάρκετ πας,επίδομα πας,Μίζα pass,Σκάνδαλα pass,mafia pass,arpachtes pass,μποχα πας,rajapass,Γιάννινα πας,στην Καλαμάτα ,σαν…πας,σαλονπας,γυρεύοντας πας,θεε μου που pass,και όλο στο διάολο πας.Αγαμοι Θύται όλοι ρε.

  8. Την ξεπατωσαν την χωρα τα λαμογια.

    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  9. Ποιος ειναι αυτός ο μλκ εκτός από αυτό που βλέπω και καταλαβαίνω;

  10. 22.000.000 χρωσταει η κουνιστρα και ειναι εξω ενω ο Λιακος δεν εχει φαει μια και ειναι μεσα στιν χουντα Κουλη Μιτσοτακη

  11. ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ …… ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥΣ Ο Π@ΥΣΤΑΡΑΣ…. ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΒΡΩΜ@ΠΟΥΣΤΑΣ !!!!!!!!!!

  12. Εχει ακριβώς τα προσόντα για να γίνει πρωτοκλασσάτος υπουργός ή ακόνη καλύτερα πρωθυπουργός της μπουρδελοελλάδος.
    Θα συναγωνίζεται τον Μητσοτάκη στην βρωμιά.

  13. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ!!!

  14. Άντε και πολύ το άργησαν!!! Αυτό το σιχαμα πρέπει επιτέλους να το βάλει κάποιος στη θέση του! Απορώ γιατί δεν τον έχουν μπουζουριασει εδώ και χρόνια;; Ελεεινά μηδενικά αυτός και όλη η σοουμπιζ…💩🤑🤮🤡

  15. Τώρα ξυπνήσαμε κυριοι;Την AirfastTickets την ξεχασατε;Την Dealber που δεχόταν μόνο εμβάσματα με την υπόσχεση αγοράς των διαφόρων συσκευών στη μισή τιμή την ξεχασαμε;Ένας απατεώνας που τον καλύπτει το σύστημα…από προσωπική εμπειρία 489 ευρώ έδωσα για ένα Samsung S8 και ποτέ δεν το παρέλαβα.Βαλτε τον κλέφτη μέσα και αναψηλαφιστε τις δύο υποθέσεις που ανέφερα

  16. Η καθημερινή επικαιρότητα στο ελλαδιστάν.
    Κλέφτες και μιζαδόροι Μητσοτάκηδες κλέφτες δημοσιογράφοι απατεώνες και μαφιόζοι τηλεπαρουσιαστές και μια κλεπτοκρατική οικονομική ελίτ κρατικοδίαιτοι που δεν δίνει φράγκο για την Ελλάδα.
    Και οι κατσαπλιάδες νεοελληναράδες ψηφίζουν τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα το διορισμό και το πλιάτσικο.
    Μετά παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.
    Ο Καρατζαφέρης ως λαγός των Μητσοτάκηδων δήλωσε να τα βρούμε με την Τουρκία γιατί κανένας δεν θέλει να χάσει τα παιδιά του σε πόλεμο ούτε και ο ίδιος.
    Οπότε έχουμε μια συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες που σας έλεγαν νεοελληναράδες πως οι κουμουνιστές θα σας πάρουν τα σπίτια αλλά τελικά σας τα παίρνουν οι Πάτσηδες της ΝΔ.
    Σσς έλεγε ο Μητσοτάκης πως με τα επιδόματα ανακυκλώνετε η φτώχεια και τώρα σας δίνουν επιδόματα και pass για σούπερ μάρκετ, καύσιμα και ρεύμα.
    Σας έλεγαν οι πατριδοκάπηλοι ψευτοδεξιοί της ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες πως οι αριστεροί και οι κουμουνιστές είναι προδότες και πως οι ίδιοι τους είναι πατριώτες για αυτό τώρα βρίσκονται σε συνομιλίες οι πατριδοκάπηλοι ψευτοδεξιοί για συνεκμετάλευση με την Τουρκία.
    Το ελλαδιστάν είναι ένα παρακράτος μια τριτοκοσμική χώρα και μειωμένης κυριαρχίας με την ψήφο των νεοελληναράδων που η ιδεολογία τους είναι το ρουσφέτι το βόλεμα και ο διορισμός άσχετα αν δεν το παραδέχονται.
    Το ελλαδιστάν σάπισε αλλά για τα κομματόσκυλα του Μητσοτάκη και της ΝΔ μοσχοβολάει λεβάντα.
    Το ελλαδιστάν δεν έχει μέλλον η νέα γενιά θα συνεχίσει να φεύγει όσοι μένουν θα φυτοζωούν και σε 40 με 50 χρόνια ο πληθυσμός θα είναι μερικά εκατομμύρια όπου οι μισοί θα είναι τρίτης ηλικίας.
    Συνεχίστε νεοελληναράδες να ψηφίζετε τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες μέχρι την πλήρη εξαφάνιση σας.
    Σας λεηλατούν σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν και μυαλό δεν βάλατε τους ψηφίζετε ακόμα για το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.
    Τόσο πατριώτες είστε.
    Μόνο η πάρτη σας και ας καεί η Ελλάδα.
    Στο τέλος στο ελλαδιστάν θα επιβιώσουν μόνο τα κομματόσκυλα της ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες.

  17. κουλη μεγαλη βρωμα καταντησες τη χωρα.ολοι ειστε μπλεγμενοι σε πολλα σκανδαλα.ολοι οι ποθστηδες σε ενα απεραντο μπουρδελ@.ΗΛΙΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΡΕ @ΛΗΤΑΡΑΔΕΣ…….ΗΛΙΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ

  18. Βουλιάξανε τη χώρα όλοι αυτοί οι απατεώνες και καταλήστεψαν ότι δημόσιο περουσιακό στοιχείο υπήρχε στη χώρα! Κόμματα πολιτικοί και λαμόγια που αντέγραψαν όλους τους πολιτικούς απατεώνες. Δουλέψαμε εμείς τα κορόιδα 40 χρόνια υπηρετώντας τη πατρίδα, μας έφαγαν υπερωρίες και δεδουλευμένα για αστείους λόγους, προσφύγαμε στους δικαστές να πάρουμε τα χρήματα που δουλέψαμε και δίκιο δεν βρήκαμε, τους μουτζώσαμε και φύγαμε από αυτό το τόπο που τον έχει καταραστεί ο Θεός!!! Λυπούμαστε γιατί καθημερινά βγαίνουν νέα σκάνδαλα
    Αν και τώρα ξαναψηφίσουν τους ίδιους ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ> Στέφανε άνοιξε καθημερινά το μικρόφωνο σε πολίτες να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα για τους αλητοβιους πολιτικούς μπας και ξεκουμπιστούν να ξεβρωμίσει ο τόπος

  19. Γι αυτο η πο…στρα η παχουλη πεταει απο την κοννομα ….εννοηται πως δεν τα μασσα μονος του εννοειται θα τρωει και κανενας φαταουλας ανθελληνας πολιτικος

  20. τι εκανε καλε τοιουτοs νεαροs?επικεφαληs εγκληματικηs οργανωσηs???ξεπλυμα βρωμικου χρηματοs???

  21. Απατεωνες λαμογια εις βαρος ολων μας . ο κοσμος ζει με ελεημοσυνη pass και χουμε τον καθε κουνιστουλη να τον τρωμε στην μαμα καθε σαββατοκυριακο σαν το μεγα παρουσιαστη πλαισιομενο απο καλλιτεχνες στα τελευταια της καριερας τους , και καλα ως εδω δικαιωμα τους , και επιλογη του καθενος αν θα τους δει .Αλλα να ανεχεται το κρατος να υπαρχουν τετοιοι τυχαρπαστοι να ιδρύουν εταιρειες με αρχικο κεφαλαιο 4,000 ,ρε νυχαδικο να ανοιξεις τα διπλα θες , και να παιρνουν δανεια απο τραπεζες εκατομμύρια .Την ιδια στιγμη που οι περισσοτεροι τρωνε ακυρο απο κοτσωβολο κτλ για αγορα κουζινας 300ε με δοσεις …Σας σιχαθηκαμε ρε λαμογια ….κανονικες κατσαριδες του υπονομου ειστε ολοι οι κυβερνοντες .Τα λεμε στην καλπη .

  22. Καθαρή θα τη βγάλει, κρατάει πολλούς από τα κάκκαλα… φροντίζουν πάντα να ΄χουν βοήθειες από το πολιτικό κατεστημένο τέτοια άτομα. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΡΕ, επειδή ο Λιάκος δεν έφαγε ούτε μισό ευρώ.

  23. Οχι ρε πουστη μου και τον ειχα σε εκτιμηση. Αν τον δειτε μεσα γραψτε μου.

  24. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΎΓΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΑ.Η ΦΎΓΕΤΕ Η ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  25. Μπλε συριζαίοι, τι δουλειά είχατε να στείλετε την μπάντα του Ναυτικού να παίξει στην εκπομπή του την Πρωτοχρονιά; Ξεφτιλίσατε τα ιερά και τα όσια του Έθνους ανθελληνικά ανθρωπάκια. Δεν έχουν ξυπνήσει όλοι αλλά έχουν ξυπνήσει πολύ ανθελληνικά λαθρολάγνα ανθρωπάκια και αρχίζω να πιστεύω ότι θα τιμωρηθείτε για όσα κάνατε.

  26. Όταν το κόμμα του καταθέσει την αίτηση συμμετοχής στις εκλογές, θα βρεθούν πολίτες να τεκμηριώσουν, με βάση αυτή και ανάλογες υποθέσεις, ότι βρίσκει εφαρμογή η πρόσφατα ψηφισμένη διάταξη;
    Διαφωνώ με τη διάταξη, προφανώς δεν αναμένω να έχει τύχη μια τέτοια κίνηση, αλλά από μόνη της μια τέτοια κίνηση έχει την αξία της.

  27. Και μόνο που μοστράρει στο σόου του,το στήθος του που είναι σαν γυαλισμένο παρκέ,εμένα προσωπικά μου προκαλεί αποστροφή,αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Επίσης,μάλλον είχε δίκιο τελικά ο Λιάγκας που αναρωτιόταν πώς μπορεί να συνεχίζει να κάνει το J2us ο Κοκλώνης ενώ “μπαίνει μέσα” κατά 100.000€ σε κάθε επεισόδιο.

  28. Κλειστε το πουστρ@κι σε ενα δωματιο και φωναξτε με να ερθω

  29. Η λουγκρα που εφαγε εκατομμυρια απο την airfast tickets, τον κυνηγουσε το FBI και IRS, ηρθε στην ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ (ξερω γιατι γραφω για αυτον), εκανε αλλη μια απατη με την εταιρια DEALBER πως λεγοταν, και ξαφνικα εγινε μεγαλυτερος ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ και απο τον Βαρδινογιαννη, Μαρινακη και Κυριακου μαζι!!!!!!!!!! ΠΩΣ????? Απο μαυρο χρημα και απο αερα. Μονο ο Αδωνις του εχει δωσει αρκετα εκατομμυρια με τον αναπτυξιακο νομο. Πως να μην αγαπανε τον Αδωνι μετα και να τον εχουν συνεχεια καλεσμενο; Μερος της συμφωνιας

  30. αν νδ κ πασοκ επιστρεψουν τα κλεμενα θα γινουμε ντουμπαι

  31. Άκουσα θα είναι υποψήφιος με ΝΔ κι αυτός. Τι φάση; Όλη η διαφθορά εκεί μαζεμένη;

  32. και φυσικα εκει στη Ν.Δ θα ισχυριστούν πως δεν τον γνώριζαν, ούτε καν ακουστά τον ειχαν … ούτε ποιος έδωσε την αδεια στην παντα του Π.Ν να παρευρεθεί σε ενα πανήγυρι, *αληθεια στα ποσα πολιτικα εγκληματικά αμαρτήματα η Ν.Δ δε τεθεί εκτός εκλογών ; *επισης στο τηλεοπτικο εργολαβικο Μ.Μ.Ε δεν θα υπάρξει καμια ερευνα ;; αν όμως ήταν ο κουλουράς της γειτονιάς … και τι δεν θα ειχαμε ακούσει απο τα Τζουκ Μποξ που πουλούν ‘μαιμου’ ηθική κλπ.!!

  33. WTF
    Για Κολόμπο τον κόβω,για το άλλο συμφωνώ απόλυτα.

  34. Ρε αφήστε τον άνθρωπο να ξεπλυνει μίζες πολιτικών, τον ματιασατε

  35. Μαρεσει. που διαφημίζουν τα εγκαίνια της εκπομπής του. Λογικά θα το φάει η μαρμάγκα
    Φασουλής Βανδή και λοιποί τι λένε για όλα αυτα;

    1. Σιγα τις προσωπικοτητες, αν κρινουμε απο Λιγναδη, Φιλιππιδη, Κιμουλη
      Ναρκισσοι

      1. Το κακό είναι ακη ότι όλοι οι νάρκισσοι, οι τεμπέληδες, οι αεριτζηδες, οι δήθεν κάνουν τη μπάζα τους αν τους πιάσουν ή μπαίνουν λίγο φυλακή ή κυκλοφορούν ελεύθεροι γιατί δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία και συνεχίζουν να κάνουν ζωαρα. Είδες ο Φιλιππίδης που βγήκε και από πάνω. Πραγματική τιμωρία δεν υπάρχει, αν υπήρχε δεν θα τολμούσε κανείς να κάνει παρανομίες θα ήξερε τι τον περιμένει.

  36. Στοιχηματίζω ο Άδωνης δεν ήξερε τίποτα. Τον ξεγέλασε κι αυτόν τον ταλαίπωρο η υποκριτική ικανότητα του Κοκλώ , όπως και την Μενδώνη η υποκριτική ικανότητα του Λιγνάδη. Αυτή η κυβερνησάρα πάντως πάντα με τη γκέι κοινότητα συναλλάσσεται και πάντα της την φέρνουν… Τυχαίο θα ναι κι αυτό μάλλον…

  37. Για την Κα’ι’λή είχαν πει, ήταν άτυχη που δεν την έπιασαν στην Ελλάδα.. τυχερός ο υπερπαραγωγος

  38. Τον είχαν συλλάβει και στο αεροδρόμιο παλαιότερα λόγω μεγάλου ποσού που είχε μαζί του. Ο τύπος έφτιαξε εταιρία με κεφαλαίο 4 χιλιάρικα και πήγε να πάρει επιδότηση 9 εκατομμύρια με τις ευλογίες της κυβέρνησης!

  39. Καιρός ήταν. παραγωγός, χλιδα και δεν συμμαζευεται από πού; Από το πανυγήρι της τηλεόρασης; Κορδωνοταν κιόλας ότι στο γραφείο του έχει βάλει κωδικό σεκιούριτι. Φάντασου τι κρύβει εκεί μέσα. Ε ρε γλέντια….

  40. ‘Αδωνις έδωσε δάνειο ε; Mάλιστα ωραία.

  41. Μόνο το στοιχείο ότι τα τελευταία χρόνια έχουνε ανεβεί η καταθέσεις στης τράπεζες κάτι λέει….. ξαφνικά δεν
    γίναμε δουλευταράδες!.
    θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά πράγματα τα επόμενα χρόνια για την περίοδο που κυβέρνησε ο μητσοτακης.

  42. Μόλις διάβασα αλλού για “παρουσιαστή” και “ξέπλυμα” το μυαλό μου πήγε στον Κοκλώνη. Ψάξτε για AirFastTickets και θα καταλάβετε.
    Μακάρι να μπει φυλακή η τζαζλή.

  43. ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤ@ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ INFLUENCER… ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ

  44. μία δικηγόρος και, ένας Αλβανός
    Για “μονοπρόσωπη εταιρεία με κεφάλαιο 4.000 ευρώ εγκρίθηκε επιδότηση 9 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων “.
    Τι ναι τουτοι ρε;
    Μας ρημαξαν στα εμβολια το κλειδωμα και την απαγορευση,
    Μας ρημαξαν το ηλεκτρικο τα τροφιμα τα καυσιμα,
    Μας ρημαξαν στους φορους στα κουπονια και τα δελτια,
    κι απ την αλλη,
    ξεχειλίζουν τα εκατομυρια,
    σαν τα σκουπιδια στους καδους,
    της παρακμιακης πρωτευουσας.

  45. A new Φουρθιωτης was born! Ελλας το μεγαλειο σου με το λουγκρισταν!

  46. λέω και ‘γώ! Οι κολομπίνες μόνο όταν δίνουν κ@λο βγάζουν χρήματα! Αλλιώς με τίποτα γιατί δεν έχουν μυαλό…

  47. αυτή η πούστρα φέσωνε το δημόσιο απο τότε που έριξε πιστόλι λογω χρεών σε υπαλλήλους και δημόσιο στην πρώην εταιρεία του airfast tickets. κατα τ’ άλλα το παίζει άρχοντας της σοου μπιζ εδω και χρόνια και ανεβάζει όποιον θέλει. άσε και πολιτικά πρόσωπα έχει στο χέρι του. μια χαρά καθαρή θα την βγάλει και πάλι και πάμε παρακάτω

  48. Δικαστηριο σε 3 χρονια και μετα αθωος στο εφετειο,κλασικα πραματα

  49. Τις μουφα κληρώσεις που τάχα μοιράζει αυτοκίνητα ,μετρητά ,ακριβά κινητά θα τις ψάξει κανας εισαγγελέας ?

    1. το τραγικό είναι ότι τα δίνει. το θέμα είναι που τα βρίσκει και τα δίνει… βάζει και ονομαστικές κάρτες μέσα στα δώρα με ευχαριστώ

  50. ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!!!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΎΡΓΗΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ;;;; ΨΕΜΑ!!! ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ!!!!….ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΏΝΑ!!!! ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΟ!!!…ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΕΕΕ;;;

  51. να δούμε πόσες γαλάζιες ακρίδες της ΝΔ θα πάρει μαζί του…

  52. Μια φορά λαμόγιο άπαξ λαμόγιο!!!Να πάρει θέση στο θέμα ο Παναγιωτόπουλος που έστειλε την μπάντα του Ναυτικού στην εκπομπή του συγκεκριμένου!!

  53. Θα βγουν όλα τα ορφανά και θα κλαίνε επειδή θα χάσουν την Μύκονο το καλοκαίρι. Σίγουρα θα τα ρίξει σε κάναν καρμίρη αλλά έχω μια μικρή πιθανότητα να δούμε κάνα θαύμα και βγει ένοχος. Αφού είναι εγκληματική οργάνωση θα πρέπει να πάει φυλακή όπως η Χ.Α και να πανηγυρίσουμε στους δρόμους εκτός αν για αυτούς δεν ισχύουν οι νόμοι.

  54. Βρώμα καί δυσωδία παντού.
    Και ο κοσμακης ζεί με επιδόματα.

Comments are closed.