“ΒΟΜΒΕΣ”! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! Θα φύγουν νύχτα(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τραγκαςς


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ , ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ , ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ & ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ , ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  2. καλα ας λεει ο,τιθελει ο τραγκας Ειμαστε πανισχυροι πλέον Οποιος παει εναντίον του πρωθυπουργου τελειωσε πολιτικως και όχι μονο…Ο κυριακος ηρθε για να μεινει δεκαετιες Καταλαβετε το και αφηστε τα επαναστατικά

  3. Για τους συνταξιούχους δεν έμεινε φράγκο. ενώ για τους δικαστές υπάρχουν λεφτά και τους ”μπουκώνει” για να τους έχει με το μέρος του.Αναμείνατε στο ακουστικό σας να επέμβει εισαγγελέας για τα πάντα.
    https://www.capital.gr/epikairotita/3517750/anadromika-9-060-000-euro-stous-dikastes-gia-misthologikes-orimanseis-kai-proagoges

  4. Ο Τραγκας ειναι ο μονος δημοσιογραφος εξ οσων γνωριζω που μιλησε ανοικτα στην εκπομπη του για την υποθεση της αποπειρας δολοφονιας του Στεφανου, και για το ποιοι μπορει να κρυβονται πισω(τους ιδιους “ανθρωπους“ υπεδειξε και ο Χιος) εξ αλλου οσα λεει για Μητσοτακη και τον κορονωιο τωρα ειναι ολοσωστα.Και μενα δεν μου αρεσουν καποια πραγματα για τον Τραγκα αλλα κανεις δεν ειναι τελειος.Μακαρι να ναι καλα ο ανθρωπος, αν θα στρεψω τα βελη μου καπου θα τα στρεψω σε καποιον που ειναι ολοκληρωτικα σαπιος και οχι σε καποιον που εχει λιγη σαπιλα στα νυχια των ποδιων του.

  5. καλα περιμενετε τους εισαγγελεις εσεις, αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους 300
    λαε οτι κανεις μονος σου, παρτο αποφαση
    μην πληρωνεις τιποτα μια βδομαδα αποχη απο τις δουλειες ολοι να μην κουνηθει τιποτα
    να δεις τοτε πως θα δικαζονται ενας ενας,πως θα ανοιξουν τα στοματα
    αλλα που; εσυ πληρωνεις και τα 300 για τη μασκα καρναβαλε

  6. μπαρουφες..τα ιδια λεγανε για τον τσιπρα και ολους τους αλλους..τιποτα δεν θα γινει και το σανο θα ειναι παντα φρεσκο και σε αφθονια

  7. Τι λέει μωρε το χαζό;;;; Αν φύγουν νύχτα θα χάσει την δουλειά στα πρωθυπουργικά γραφεία ο γιοκας του…. Για ξεστράβωμα τον αφήνουν να γαβγίζει τον Τράγκα. Για να σας κρατάει στον καναπέ καρφωμένους με την προσοχή σας στραμμένη εκεί που θέλουν οι στοές.

    1. Σωστοοοος,ακριβώς έτσι είναι το κόλπο.Μπιρι-μπιρι σου δείχνει το δέντρο κ λες πω πω ρε φίλε τι ωραία που τα λέει ο illuminati Φράγκας,για το δάσος όμως ούτε κουβέντα.

  8. δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ο εισαγγελέας θα κινηθεί μόνο αν πατήσεις κατά λάθος καμιά γάτα για τέτοια πράγματα δεν κινούνται με τίποτα.

  9. η μπεμπεκα ειχε εξαψειs την ανοιξη και πηρε το ραμολι το πηγε για μπανιο αλλα το ραμολι τοπιασε τσιφνα…
    η μπεμπεκα το πηγε σταs παρισιουs στο κομμωτηριο για να του βαψει τo μαλλι και εγινε σαν κ@λοs το ραμολι…
    η μπεμπεκα ηθελε να κανει και δευτερο γαμο αλλα που;;;γουστα στο αμερικα περικαλω η μπεμπεκα…πλερωνει το ραμολι…
    το πηθικομουρικο ραμολι στο αξιον δεν εμφανιζοτανε με μασκα γαντια και αντισηπτικο;;;
    κουβεντα το ραμολι για το χοντρονουρ…

  10. Ο Θεός να σε έχει καλά κ. Τράγκα. Κάθε βράδύ ακούω τους τσακωμούς στα διαμερισματάκια των ηθαγενών. Έχουν φτάσει στα όρια αλλά δεν σηκώνουν κεφάλι στον αφέντη, τον Γερμανοτσολιά και αποδέκτη της Μιζενς. Πολλοί θα αυτοκτονήσουν. Αυτό θέλουν οι Γερμανοτσολιάδες. Εσείς που βρίζετε τον Τράγκα, είστε τα σκουλίκια της κόλασης. Ο Σατανάς έχει κρατήσει μια καλή θέση για σας.

  11. Πηγαινε ρε Panmon να κανεις μια βουτια στην θαλασσα μηπως και συνελθεις, ανεγκεφαλε, αναρχοαπλυτε!!!!!! Οι Συριζαιοι που ξεπουλησαν την Μακεδονια και μας γεμισαν λαθροισλαμιστες κλπ κλπ, δεν σε πειραξαν, ξεμωραμενε;;;;;;;;

    1. Η κουλα που τηρησε και σεβαστηκε τις υπογραφες των συριζαιων για τη Μακεδονια εσενα δεν σε πειραξε? Ντροπη δεν εχετε ρε ξεφτιλισμενοι?

    2. Καλέ που απευθύνεσαι ???
      Έχω κάνει εγώ κανένα σχόλιο ?????????
      Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!

  12. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ , ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ & ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΜΠΑΣ & ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ , ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ 6-1-2021 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!

  13. Ειδαμε τους εισγγελεις και τους δικαστες σε πολλες σοβαρες υποθεσεις, πχ στην αποπειρα Δολοφονιας Δημοσιογραφου??? , στην μεταφορα τοννων Ηρωινης και θανατο ολων των μαρτυρων σε αποπειρες δολοφονιας διαιτητων ποδοσφαιρου και να μην μιλησουμε για την ληστεια Δημοσιου χρηματος.
    Κατα τα λοιπα ζουμε σε Δημοκρατια!!!!!!!!!!!!

  14. Σιγα τους ειδαμε τοσα χρονια τους εισαγγελειε στην ελλαδα.Αστο γνωστο το εργο χιλιοπαιγμενο

  15. O ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΣΕΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ …ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,87 cm….ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 m !!!! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ…!!!!…Ο ΑΝΕΝΤΗΜΟΣ ….ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ !!!

  16. Εδω και χρονια φευγουν νυχτα……και ακομη εδω ειναι κια θα ειναι

  17. μακαρι απο το στομα σου και στου θεου τα αυτι αλλα νομιζω οτι οι εισαγγελεις που ειναι σε ψηλα ποστα ειναι αγορασμενοι κοινως πιονια των παγκοσμιοποιητων μακαρι να λεω μαλακιες

    1. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΟΥΣΤΕ.

  18. Εάν έρθει ο εισαγγελέας θα έρθει να βρεί τον φίλο σού τόν Καμμένο να μας πεί τι έκανε τα λεφτά πού έπαιρνε από τήν Ευρώπη γιά να ταίζει τούς λαθρομετανάστες στά νησιά με κατεψυγμένο ρύζι από catering τής Κορίνθου λαμόγιο.

  19. ΝΑΙ!!!!! Ερχεται θα πάρουν παλι καθυστερούμενα…έχουμε χάσει τι μέτρημα..
    έτσι γίνονται οι προίκες και τα εξοχικά….

  20. πως θα γίνει ρε παιδιά να γίνει μια τηλεοπτική ή μια ιντερνετική εκπομπή με ανταλλαγή απόψεων και με σχολιασμό της επικαιρότητας με τα φλέγοντα θέματα που μας απασχολούν και είναι ζωής και θανάτου μόνο με δυο ανθρώπους, Στέφανο Χίο και Γιώργο Τράγκα, πραγματικά είστε οι Μοναδικοί που ασκείτε δημοσιογραφία και που ακούμε και δυο πράγματα χρήσιμα για το τι γίνεται κάτω από την μύτη μας, να σας έχει ο Θεούλης καλά και του δύο…

    1. Τι εισαγγελέας και κολοκύθια στο πατερο…..
      Όλο για αυτά λένε λέτε λέμε και τίποτα δεν κουνιέται….
      Και δεν αναφέρομαι στον κορόνα που εντάξει είναι ας πούμε παγκόσμιος….
      Εδώ πέρασαν αλλα κι άλλα , χρόνια και χρόνια ……
      Στην Ελλάδα οι καταστροφεις ήταν η Χούντα,ο Τσοχατζόπουλος και η Χρυσαυγή……

  21. Μακάρι! Αρκεί να ξυπνήσει η επίγεια δικαιοσύνη και να υπηρετήσει την θεία!

  22. Ποιος Εισαγγελέας ρε Τραγκα υπάρχει αυτό το επάγγελμα στιν Ελλαδα;

Comments are closed.