ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΣΚΥΛΙ” ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Κοινοποίηση:
kourtakis-ΦΩΤΟ

Λέγεται Γιάννης Κουρτάκης,  δηλώνει δημοσιογράφος, είναι το πιστό “σκυλί” του αφεντικού και είναι ο άνθρωπος που ως αφανής επικεφαλής ενός καταχρεωμένου πρακτορείου διανομής εφημερίδων, κατέστρεψε και καταβύθισε τις πωλήσεις των έντυπων φύλλων, καταστρατηγώντας κάθε έννοια θεμιτού ανταγωνισμού, πλουραλισμού και ελευθεροτυπίας. Ειδικά στην ερημωμένη και ποδηγετούμενη από ενημέρωση, Ελληνική Περιφέρεια, εκεί που κάποτε μοιράζονταν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πουλούσε χιλιάδες φύλλα και τώρα το έχουν κάπου παραπεταμένο, πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες αναγνωστών μας. 

Ουσιαστικά εκπονεί εκ του παρασκηνίου, σε συνεννόηση με το Μαξίμου, πως θα φιμωθούν όλες οι ελεύθερες φωνές , αφού δυστυχώς για την ελεύθερη ενημέρωση, αυτός και τα αφεντικά του, έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι και το καρπούζι. Αυτός ο περίεργος τύπος που συντρώει και συνπίνει με κακοποιούς του οργανωμένου εγκλήματος, με τον συμμορίτη Μητσοτάκη και την εγκληματική του ομάδα, επιδιώκει να κλείσει την εφημερίδα μας και 2- 3 άλλες που ακόμα αντέχουν και ασκούν κριτική στην κυβέρνηση. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλη στο είδος της σαν τη δικιά μας. Με καμία εξουσία και όλοι “χτύπημα” στο δόξα πατρί. 

koyrtakis-mpratakos

Κάναμε μεγάλη υπομονή με αυτόν τον κύριο, που εξακολουθεί να αποτελεί τον καλύτερο φίλο του πρωθυπουργικού ανηψιού, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος κατονομάζεται στη ΓΑΔΑ, σε μηνυτήρια αναφορά μας, ως ο ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας του Στέφανου Χίου που παλεύει για το δίκιο των λαικών συμφερόντων και δεν κάνει κολλεγιές με το Μαξίμου. Άνθρωπος της Ντόρας Μπακογιάννη, ξέρει να ελίσσεται σαν σκιά.

Στενός κορσές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, απομειώνει οικονομικά μία κερδοφόρα εταιρεία, όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ  αυτός και κάποια δήθεν επιτελικά στελέχη του μονοπωλιακού Άργους, ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Μαρινάκη. Αυτοί που ναυάγησαν τις εφημερίδες στην Ελλάδα. Αυτοί που κληθούν να καταθέσουν και ως μάρτυρες στην απόπειρα δολοφονίας του Χίου.

kourtakis-voridis

Η εταιρείας μας, θιγόμενη οικονομικά και βάναυσα από τις ραγδαίες κυκλοφοριακές πτώσεις συγκεκριμένων εφημερίδων, επωμιζόμενη δυσανάλογα έξοδα μεταφοράς και προμήθειας, σε ένα καθημαγμένο περιφερειακό δίκτυο, στρέφεται νομικά εναντίον του με αγωγή και μήνυση διεκδικώντας τεράστιες οικονομικές απώλειες.

Κάναμε μεγάλη υπομονή. Αλλά όταν τρώς δημόσια και συνωμοτείς, με τα τσιράκια του Μητσοτάκη, πως θα τσακίσει η ΝΔ κάθε αντίθετη φωνή, αυτό δεν είναι παρά μία ακόμα μορφή “πολέμου”. Και έχουμε κερδίσει πολλούς από αυτούς. Ειδικά εμείς εδώ που ένας δικός μας άνθρωπος για λίγο να πληρώσει με τη ζωή του, τα σχέδια Μαξίμου- Μητσοτάκη- Δημητριάδη και Γκραμπόφσκι. Δηλαδή όλων των φίλων του κυρίου Κουρτάκη. 

Εντός των ημερών, θα έρθουν και τα νομικά χειρότερα για τους παραπάνω κυρίους. Ο καθένας πρέπει μέσω της Δικαιοσύνης -και ότι απέμεινε από αυτή- να κάθεται στο σκαμνί για τα ανομήματά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Κυρα Ντορα, μια και εισαι υπερ της υιοθεσίας απο τα ομόφυλα ζευγάρια, στο Μητσοτακεικο εχετε πολλλα εγγόνια και δισέγγονα, θα σου πρότεινα να δώσετε ενα για να υιοθετηθεί απο τον Στεφανο και τον Ταυλερ να βλεπει πως γαργαλιούνται ο Πατερας Α και ο Πατερας Β…. Οσο με εσας θα τα πουμε στις ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ και με επιστολική ψηφο και οπως αλλιώς θέλετε …..

  2. Πάντως ο καραμαλης μας έβαλε και απο εμπρός και από πίσω στην ευρωπαϊκή Ένωση.
    Από αυτόν μάθαμε το φακελάκι .

  3. Κουρτάκη πουστράκι φάε πατατάκι!!
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

  4. Πως ειναι δυνατον αυτο το ερπετο να λεγεται δημοσιογραφος να (υποτιθεται) εκδοτης και να εχει ενα σωρο καταδικαστικες αποφασεις για συκοφαντικες δυσφημησεις κλπ.Ουτε στην Κολομβια

  5. Το μεγαλύτερο λιβανιστήρι του Μητσοτάκη.
    Ένα μηδενικό που έγινε δημοσιογράφος του κώλου.

  6. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Όλοι αυτοί οι δικτατορίσκοι να δω που θα βρουν τρύπα.
    Ο ΚΑΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΤΑΤΟΣ.

  7. Και ο Μανώλης Κονταρος δεν πάει πισω άλλος κι αυτός πιστός σκύλος την Ντορουλας
    Όταν ήταν τα εμβόλια έβγαινε στης τοπικές εφημερίδες και σε ένα κρητικό κανάλι και έλεγε για τα εμβόλια κ ότι αυτός τα έχει κάνει αλλά ξέρω από πρώτο χέρι ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα. …… το ξέρω καλά τι σας λέω γιατί το είπε ο ίδιος σε ένα δικό μου πρόσωπο κοροϊδία στο φουλ

    1. καριολας Κρητικος και αυτος γλυφει την Ντορακλα γιατι σε ενα σοβαρο ατυχημα πουχε στο παρελθον με την πολυτελεστατη Mersenda του η Ντορα μεσολαβησαι για χειρουργια στο εξωτερικο κατι του εμεινε αλλα μια χαρα ειναι

  8. Πλακωστε το στις μπουνιες το αρχιδι μεχρι να γινει η μουρη του Πλακε σαν τους Κινεζους . Ρε παμε να τα γαμησουμε ολα αυτα τα μουνοπανα . 50.000 μπατσους εχει το Μπουρδελο τους κ ειμαστε εκατομμυρια !!! 50.000 αδερφες που μονο ΕΝΑΣ ρε ακουτε ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!!!!!!!! Αυτες τις αδερφαρες φαβαστε ;;;;;

    1. Κατάλαβες τώρα γιατί από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε στη ζωή είναι το ” η ισχύς εν τη ενώσει”; στη δική μου γενιά το μαθαίναμε ήδη από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού με πολλά παραδείγματα, κείμενα, κ.λ.π. τώρα αμφιβάλλω αν το έχετε καν ακούσει αλλά, όπως και να έχει, αυτά θέλουν ΟΡΓΑΝΩΣΗ και το πλήθος, η μάζα, η αγέλη που ανήκετε έχετε αυτό το πρόβλημα: δεν οργανώνεται. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βγάλετε από τη μέση αυτά που έχουν βάλει οι εχθροί σας για να σας χωρίζουν εφόσον συμφωνήσετε όλοι σε ένα στόχο. Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει μια αγέλη/μάζα, με ένα στόχο κάθε φορά. Βάζετε ΟΛΑ στην άκρη και προχωράτε με ένα στόχο προς έναν κοινό εχθρό. Μετά όταν πετύχει αυτό, ξαναμαζεύεστε και ορίζεται τον επόμενο στόχο και σιγά σιγά αυτά που σας ενώνουν θα είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν!

    2. άρα, άσε ποιοι είναι “αδελφάρες”, “δεξιοί”, “αριστεροί”, “θρήσκοι”, “άθρησκοι”, κ.λ.π. και ξεκίνα με το εξής: ποιοι είναι αυτοί που συμφωνούν στο τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα και ποιος φταίει, ποιος δηλαδή είναι ο κοινός εχθρός όλων. Μόνο πάνω σε αυτό συζητάτε γιατί οτιδήποτε άλλο θα σας χωρίζει πάντα. Και αφού πετύχετε να ενωθείτε με ένα κοινό σκοπό (πρώτος στόχος), μετά προχωράτε στο επόμενο στόχο που είναι “τι κάνουμε”; αυτός είναι πιο δύσκολος στόχος αν πετύχετε και αυτό και συμφωνήσετε όλοι είναι σπουδαίο! Και δεν συζητάτε τίποτα από ότι σας χωρίζει, ΜΟΝΟ ότι σας ενώνει.

    3. Ουστ ρε δίποδα άμυαλα ορτίκια του 41%….. ΗΛΊΘΙΟΙ……Να ψωφήσετε όλοι σας να ζήσουμε εμείς οι λίγοι….

  9. αυτος ο Κονταρος ολα τα μπουμπουκια μαζευει διπλα του..

    1. παμπλουτος ολους τους γαμους των τουρκοκρητικων αυτος τους διασκεδαζει με το αζημειωτο ε……..

  10. Κουρτακης….απατεώνας, αληταρας, σκουπίδι.

  11. ΑΞΙΟΣ ΒΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΒΟΣΚΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΠΟ ΓΙΔΙΑ

  12. ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΚΛΑΣΕΩΣ

  13. Τα ινδικά χοιρίδια διασκεδάζουν. Ελεος πιά. Σε λίγο τρώμε βραδυνό κι’όχι πατσές και ποδαράκια.

  14. Ο Κουρτάκης έφθασε στην Αθήνα για να γίνει δημοσιογράφος αντί μείνει στο χωριό του και να βόσκει πρόβατα και να καλλιεργεί χαρουπιές.
    Δίδυμο με τον Χρήστο Ράπτη στον αμαρτωλό δημοτικό σταθμό 9,84.
    Τώρα στα Παραπολιτικά και στον σταθμό παραπολιτικά, πρώην 902FM του ΚΚΕ. Επανέκδοση της Απογευματινής.
    Από πίσω Μαρινάκης…

  15. Έχει δίκιο ο Έλληνας. Τα γονίδια του έλληνα διατηρούνται μέχρι τετάρτης γενεάς. Όσο για τον κοντοστούπη, το μυγόχεσμα τον Κουρτάκη πήρε στο λαιμό του και τον Τζένο.

  16. Ελλας Ελληνων Χριστιανων! Αν νομιζετε Μητσοτακη και παρατρεχαμενοι οτι θα αφανισετε τον Ελληνισμο ειστε γελασμενοι! Ο ψευτης και ο κλεφτης επιδοματακια Λουλη την πρωτη μερα χαιρονται! Νομιζεις οτι εχεις σπουδασει τη ψυχολογια του νεοελληνα αλλα και παλι εισαι γελασμενος γιατι τα γονιδια δεν αλλαζουνε παρα τα μπολια και τα wifi του αμερικλανικου τροπου!

    1. Δυστηχος μπασταρδεψαμαι πατριωτη το πετυχαναι αυτο τη γονιδια και ιστοριες με τοσο λαθροεποικισμο και αλβανιλα οπποτε ο ραγιας παραμενει ραγιας νεοελληνακος φιλοτομαριστης και οικογενεια Μητσοτακη μεχρι το τελος του κοσμου

  17. Καπποτε επαιζε και ενας Ντζενος σε τεττοιες στιγμες χαλαρωσης των καταραμενων που μας κυβερναναι και των φερεφωνων τους αλλα ευτηχος μας τελειωσαι γλυτωσες Μακελειε ενας λιγοτερος απο την συμμορια ΜΑΡΙΝΑΚΗ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που ελεγνχει τον τυπο

  18. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΒΟΡΓΙΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑ Η ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…..ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΑΙΡΝΑΝΑΙ ΜΠΕΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΗΔΕΣ ΕΝΤΥΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΣΤΙΓΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ

  19. Κ να καθίσουν στο σκαμνί, ποιός θα τους δικάσει ρε παιδιά εκεί στο Μακελειό.
    Οι δικαστικοί είναι όλοι ‘διορισμένοι’.
    Μόνη -πιθανή- λύση είναι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Comments are closed.