Στις 12 Ιουνίου 2014 αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου και το βλέμμα όλων των φιλάθλων του κόσμου είναι στραμμένο στη Βραζιλία, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται μεταξύ της Βραζιλίας και της Κροατίας.
Για το λόγο αυτό στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» θα υπάρχει αθλητική στήλη που θα παρουσιάζει προβλέψεις των αγώνων καθώς και όλα τα ενδιαφέροντα και σημαντικά στιγμιότυπα από την πορεία της διεξαγωγής του παγκοσμίου κυπέλλου.
Προκειμένου να κατατοπιστούν οι αναγνώστες της στήλης για τη σημασία των προβλέψεων καθώς και τον τρόπο παρουσίασης των αγώνων, θα αρχίσουμε με την παρουσίαση κάποιων εισαγωγικών στοιχείων για τους αγώνες, πριν την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου, που πιστεύουμε ότι θα φανούν χρήσιμα και ενδιαφέροντα.
Ως συνηθως, δε θα πιασει ουτε τη τυφλα του…