Τους πληρώνουμε και αυτοί…μας κοροιδεύουν!! Μας περνάτε για ηλίθιους εκεί στην ΕΡΤ;; Δείτε πως προσπαθούν να μας εξαπατήσουν… (βίντεο)

Κοινοποίηση:
ert-deltio

Δείτε βίντεο από τα “κατορθώματα” της κρατικής τηλεόρασης και θα καταλάβετε…

Δείτε τις παρουσιάστριες να καλημερίζουν “ζωντανά” ρεπόρτερ που εκείνη την ώρα δεν βρίσκονται στον αέρα! Παγκόσμια πρωτοτυπία! ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ:

«Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου άρχισε το καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, παρουσιαστές, θεματολογία κλπ. Η σημαντικότερη ίσως από αυτές τις αλλαγές είναι η προβολή ενός ωριαίου δελτίου ειδήσεων – το πρώτο σε όλη την ελληνική τηλεόραση – στις 6 το πρωί. Πρέπει δε να σημειωθεί ότι τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του συγκεκριμένου δελτίου, το καθιστούν ως ένα από τα πλέον επιτυχή και ελκυστικά ενημερωτικά προϊόντα της ΕΡΤ», έγραφε μεταξύ άλλων μια ανακοίνωση της ΕΡΤ στα τέλη Ιανουαρίου.

Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, ορισμένα “ολοζώντανα” αποσπάσματα από το “ελκυστικό ενημερωτικό προϊόν” της δημόσιας τηλεόρασης.

Στο πρωινό δελτίο της 26ης Ιανουαρίου, η Μαριάννα Πετράκη μας πληροφορεί πως “Ο Γιάννης Φασουλάς θα μας δώσει το ρεπορτάζ από το κυβερνητικό στρατόπεδο”. Αφού παρακολουθούμε τον δημοσιογράφο με την μπορντό του γραβάτα από την αίθουσα σύνταξης, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια δίνει πάσα στον Γιάννη Τρουπή για να μας μεταφέρει τηλεφωνικά τα νέα από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης.

Όλο αυτό, κάτι μας θύμιζε… Γυρίσαμε στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 25ης Ιανουαρίου με τον Πάνο Χαρίτο. Ο παρουσιαστής καλησπερίζει τον Γιάννη Φασουλά -με την ίδια μπορντό γραβάτα- και στη συνέχεια βγάζει τηλεφωνικά τον Γιάννη Τρουπή. Τι σύμπτωση! Και οι δύο δημοσιογράφοι λένε ακριβώς τα ίδια λόγια! Αντιγραφή – επικόλληση…

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 21ης Φεβρουαρίου, η Ευριδίκη Χάτζιου καλησπερίζει τον Γιάννη Φασουλά, ο οποίος ξεκινά με την ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με την εκπροσώπηση των αγροτών και συνεχίζει με το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση στους αγρότες.

Το επόμενο πρωί, η Αλεξάνδρα Δουβαρά προλογίζει το ίδιο θέμα, δίνει πάσα στον Γιάννη Φασουλά λέγοντας το όνομά του “Γιάννη” και δείτε ατυχία… Επειδή ο σκηνοθέτης δεν περίμενε την πάσα της παρουσιάστριας, την κόβει και βγάζει στον “αέρα” τον Γιάννη Φασουλά, ο οποίος κάνει ακριβώς τα ίδια σαρδάμ, στα ίδια σημεία με το προηγούμενο βράδυ! Βέβαια, με τη βοήθεια του μοντάζ της ΕΡΤ, αντιστρέφεται η σειρά των όσων λέει. Έτσι, ακούμε πρώτα για το μήνυμα της κυβέρνησης και μετά για την ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη. Φυσικά, στο τέλος, η Αλεξάνδρα Δουβαρά ευχαριστεί τον Γιάννη Φασουλά, ο οποίος πιο πιθανό ήταν εκείνη την ώρα, αξημέρωτα, να κοιμόταν στο κρεβάτι του…

Το ίδιο βράδυ, στις 22 Φεβρουαρίου, ο Πάνος Χαρίτος καλησπερίζει από την αίθουσα σύνταξης τον Γιώργο Γεραφέντη για το θέμα της Πόλας Ρούπα.

Το επόμενο πρωί, η Αλεξάνδρα Δουβαρά καλημερίζει τον Γιώργο Γεραφέντη για το ίδιο ρεπορτάζ. Ο …αγενής δημοσιογράφος δεν ανταποδίδει τον χαιρετισμό και μπαίνει κάπως …απότομα στο θέμα. Στο σούπερ τονίζεται η λέξη “ΤΩΡΑ”, ένδειξη ότι πρόκειται για ζωντανή σύνδεση. Δύο λεπτά μετά, κι ενώ ο Γιώργος Γεραφέντης μεταφέρει -πάντα “ζωντανά”- το ρεπορτάζ, συμβαίνει κάτι παράξενο… Ακούγεται ένα “μάλιστα” από τον Πάνο Χαρίτο! Όχι, δεν περνούσε τυχαία ο παρουσιαστής από εκεί, είναι το ίδιο “μάλιστα” που ακούσαμε στο ίδιο σημείο το προηγούμενο βράδυ! Παρόλα αυτά, η Αλεξάνδρα Δουβαρά κλείνει το θέμα λέγοντας “ευχαριστούμε Γιώργο”! Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε έναν ακόμα ρεπόρτερ που εκείνη την ώρα ήταν στο κρεβάτι του, αλλά χάρη στα μαγικά της ΕΡΤ κατόρθωσε να βρίσκεται και “ζωντανά” στο δελτίο.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι, η εικόνα μιλά από μόνη της. Αυτή είναι η ΕΡΤ του 2016…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ. Ξεσκεπάστε τους να το μάθουν όλοι.

  2. Καθαρό δούλεμα ώστε να φαίνεται ότι τους κυνηγάνε ενώ τους χαρτζιλικονουνε δείχνοντας πως κυνηγούν μόνο αυτούς ενώ οι λάθρομεταναστες δεν είναι εγκληματικά στοιχεία. Όλοι αυτοί οι κομμουνιστες είναι ήδη κλινικά νεκροί με το που θα αναλάβει Χριστιανός το τιμόνι της χώρας. Επίσης, μεγάλη προπαγάνδα έκανε ο αστρολογος Λεφακης την Κυριακή, μέσω του star system, λέγοντας πως η χώρα θα βγει το 2024 από την κρίση, και το 18 θα αναλάβει ο στρατός τα νησιά. Δηλαδή θα περιμένει να μειωθεί ο πληθυσμός πρώτα?
    Ο Λεφακης που ζει στην Καστελα και σαβούριαζει αστακους, πάντα προβλέπει τα άστρα φορώντας τον μανδύα του μυημενου στα αρχαία Ελληνικά μυστήρια. Επίσης θυματοποιησε τον Τσιπρα λεγοντας πως δεν τον θέλουν Κινέζοι, Ρωσσοι. Τουλάχιστον μία φορά τον μήνα ο Λεφακης κάνει την προπαγάνδα των Γερμανών μεσω τηςσυγκεκριμενης εκπομπης ώστε να απελπιστεί ο Έλληνας τελείως, και να του περάσει ότι σε δύο χρόνια δεν μπορεί να παράγει και να ανέβει ξανά για να του διαλυσει την θέλησή που τον διακρίνει. Έλληνες, όλα είναι πλαστά και εικονικά! Τσακιστε τους έχουμε πολύ δύναμη.

Comments are closed.