“ΣΕΙΣΜΟΣ” στην Κρήτη με τον Ηλία Κασιδιάρη! ΔΕΙΤΕ τι έγινε! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κοινοποίηση:
p3

“Δυναμικό παρόν από εκατοντάδες Κρήτες Εθνικιστές δόθηκε σήμερα στην Χερσόνησο Ηρακλείου στην εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Αφορμή για το σημερινό κάλεσμα η παρουσίαση του βιβλίου “Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής”. Το μνημονιακό καθεστώς απαγορεύει παράνομα στον εκλεγμένο βουλευτή τoυ κόμματος να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, προς το παρόν όμως δεν του απαγορεύει να… γράφει βιβλία.

Η συμμετοχή των Εθνικιστών της Κρήτης και κυρίως της νεολαίας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και το κλίμα ήταν πανηγυρικό.  Η εκδήλωση έκλεισε με όλους τους συγκεντρωμένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο” αναφέρει μεταξύ άλλων η Χρυσή Αυγή.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 

p0

p1p2p3p4p5p6p7p8

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. ΣΕΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ. ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ.

    1. Ουρανία ηρέμησε, θα σου πούμε πότε θα φάει σουτ ο πατέρας σου από την καρέκλα του

  2. Μόνο ο Λιάκος και ο Παντελίδης πουλάνε σήμερα. Και οι δύο τοξότες στο ζώδιο! Αιώνιοι έφηβοι και αγαπησιάρηδες, λατρεμένοι από τον κόσμο.

  3. Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Ηλία Κασιδιάρη! Κανένας! Μόνο εσύ υπάρχεις, όλοι οι άλλοι είναι μηδενικά αγορίνα μου!

  4. Δείτε με τι κακία τον κοιτάει τον Ηλία η γυναίκα του Παππά στη φωτογραφία. Σκέτο δηλητήριο! Θα τον δηλητηριάσουν αυτοί ρε, για την καρέκλα ρε γαμ@το! Να τον αφήσουν ήσυχο, είναι ο μόνος που αξίζει στη Χρυσή Αυγή.
    Γιώργος

  5. Αυτό τωρα το λεμε “σεισμο”? Μαλιστα..
    Παντως βλεπω εδώ μεσα σαν να μην περασε ουτε μερα.
    Καλη συνεχεια.

  6. Μεγάλε Ηλία, πάρε τα ηνία του κόμματος να πάμε τρένο για πρώτο κόμμα και κυβέρνηση

  7. Μόνο με τον Ηλία Κασιδιάρη πρωθυπουργό θα πάει καλά η Ελλάδα

  8. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΣ…….Ο ΓΥΦΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΦΥΤΡΩΣΕΣ ΕΣΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΛΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΓΔΩΣΕΙΣ ΜΠΑΤΗΡΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ.Ο ΓΥΦΤΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 500000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ?

  9. ΚΡΗΤΙΚΕ!!!!!!ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΡΕ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΤΑΛΙ

  10. γυρίζει ο γύφτος ολη την Ελλάδα μήπως και καταφέρει να πουλήσει κανένα αντίτυπο αλλα όπου και να πάει τον περνουν με τις ντοματες

  11. ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΤΟΣΑ ΠΑΚΙ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΚΥΒΕΙΣ? ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΚΙ?

  12. Αχ το θελω κι εγω το βιβλιο. Ελπιζω να τα λεει όλα εκει μεσα.
    Και για τοτε που εσκυβε να πιανει το σαπουνι.

    1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ;ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΑΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ;ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΚΙ ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗΣ. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

      1. Βέβαια ρε παλιό μ@@λ#$%κα αφού τρως από τους σκουπιδοτενεκέδες πάει να πει ότι κάτι ξέρεις.

  14. Τη γυναίκα του Παππά ως τι την στείλανε στην Κρήτη; Της μύρισαν εκλογές και αφού δεν της έκατσε η έδρα στη Μυτιλήνη, τώρα θέλει να βγει βουλευτής στην Κρήτη; Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Μόνο η οικογένεια του Παππά υπάρχει στο κόμμα και πρέπει να γίνουν και οι δύο βουλευτές; Πόσο αχόρταγοι είναι πια! Από τη μία ο Παππάς με τη γυναίκα του από την άλλη ο Μιχαλολιάκος με τη γυναίκα, την κόρη και τον μέλλοντα γαμπρό του, γι΄αυτό φεύγουν οι ψηφοφόροι από τη Χρυσή Αυγή, γιατί τους έχουν σιχαθεί. Δεν χορταίνει με τίποτα ο Μιχαλολιάκος και οι κουμπάροι του το βουλευτικό χρήμα, ενώ οι φτωχοί οπαδοί του κόμματος πένονται στην κυριολεξία. Ντροπή πια κ. Μιχαλολιάκο και κ. Παππά, αηδία καταντήσατε!
    Σοκ.

  15. Μπράβο Λιάκο αγόρι μου! Χίλια μπράβο! Είσαι ο καλύτερος όλων, ο καλύτερος πολιτικός. Εύχομαι για τον τόπο μας να κυβερνήσεις εσύ την Ελλάδα, έτσι θα μπορέσει η Ελλάδα να σωθεί. Μαζί σου και με τη βοήθεια όλων μας
    Φ. Μαρίνος

  16. ΧΑΜΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ!! ΛΙΑΚΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!

  17. Ολοι οι αναρχο-σταλινο-κκεδες βγηκαν στο σαιτ του μακελειο να προπαγανδιστουν , αντε λοιπον στηρηξετε τα εξαδερφακια σας τους σφυριζο-νεοδημοκρατες και τα αδερφια σας τους λαθροεισβολεις που σας αρεσουν ρε ουστ απο κει τενεκεδες ξεγανωτοι

  18. Πέστα φίλε Κοσμά, η οικογενειοκρατία στο κόμμα του Μιχαλολιάκου δεν έχει προηγούμενο. Δεν τον αφήνουν τον Ηλία να ανασάνει η οικογένεια του Μιχαλολιάκου και οι κουμπάροι του οι Παππάδες. Ελεος πια! Με αυτά που κάνουν καταστρέφουν το κόμμα για να κρατήσει ο Μιχαλολιάκος την αρχηγία. Μόνο η καρέκλα του τον ενδιαφέρει με οποιοδήποτε κόστος. Να σηκωθεί να φύγει και να αναλάβει ο Ηλίας την αρχηγία του κόμματος, αλλιώς προκοπή η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να δει. Ολοι ξέρουμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έβαλε στη Βουλή το κόμμα και την περίοδο των διώξεων αν δεν ήταν αυτό το 2013 -14 έξω να οργανώνει το κόμμα στις εκλογές θα είχε βγει η Χρυσή Αυγή εκτός βουλής. Ο Ηλίας πήρε 16-17% στο Δήμο της Αθήνας, κανένας χρυσαυγίτης δεν ξεχνά πόσο σημαντικός είναι για το κόμμα ο Ηλίας Κασιδιάρης, τον θέλουμε για αρχηγό
    Μανώλης Σαμαρτζίδης

  19. ΗΛΙΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ
    ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΣΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΑ?ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ?

  20. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΠΕΡΜΑΤΑ

  21. Η κουμπάρα του Μιχαλολιάκου η Δημοπούλου σύζυγος Παππά γιατί πήγε κοντά, για να ελέγχει τον Ηλία και να του δημιουργήσει προβλήματα; Τι θα γίνει με αυτήν, δεν φθάνει που πήρε την εκπομπή του Κασιδιάρη και από τότε δεν βλέπει κανείς την εκπομπή, δεν φθάνει που ήθελε να φάει τη θέση όσων συναγωνιστών αγωνιζόντουσαν χρόνια στη Λέσβο για το κόμμα, γιατί νόμιζαν ότι θα πάρουν μια έδρα στο νησί και την είχαν βάλει σφήνα την κυρά για να γίνει κι αυτή βουλευτίνα, δεν τους έφθανε ο μισθός του άντρας της του Χρήστου Παππά σαν βουλευτού επικρατείας, όχι εκλεγμένου, ήθελε κι εκείνη βουλευτικό μισθό, τώρα έχει γίνει ταγάρι στον Ηλία Κασιδιάρη για να τον ελέγχει γιατί ο κόσμος τον αγαπάει και τον θέλει αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

  22. δεν θεωρειται πολ.εκδηλωση της ΧΑ.γι’αυτο μπορει και παει.παντως δεν θα ηταν κακη ιδεα να ιδρυσει νεο κομμα και να κανει ανετα εκδηλωσεις

  23. Απ ότι λενε οι χρισαβγιτες του εχει απαγορευτεί να συμμετεχει σε πολιτικες εκδηλώσεις.
    Μπορει κανεις να εξηγησει πως βρεθηκε στην Κρητη?

    1. Για αυτό το ονομάζουν “παρουσίαση βιβλίου”, για να μην τους πιάνει ο νόμος. Παραθυράκι. Από όταν βγήκε από την φυλακή όπου συμμετείχε το ονόμαζαν “παρουσίαση βιβλίου” αλλιώς θα τον τσιμπούσαν οι εισαγγελείς και η αστυνομία για παραβίαση όρων.

      1. Το οτι Ο Κασιδιαρης
        πηγε αδικα στην φυλακη δεν σε πειραζει ;;;; το οτι πολλοι εγκληματιες εχουν αποφυλακιστει προωρα ,και πολλοι απο αυτους ξαναεγκληματισαν δεν σε πειραζει;;Το οτι αυτοι που κατεστρεψαν την Ελλαδα ,και αυτοι που εξακολουθουν να την καταστρεφουν ,κυκλοφορουν ελευθεροι δεν σε πειραζει;;; Σε πειραζει ομως η χρυση αυγη ,ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ……………….

    2. κανει παρουσιαση το βιβλιο του………

  24. ΧΑΧΑΧΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΡΕ. ΝΥΧΤΑ ΗΡΘΕ, ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΕ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.

    1. Tι λες ρε ξεφτιλισμενε καραγκιοζακο που εδω και 40 χρονια βγαζετε τους φασιστες που μας κυβερνησαν…γελοιο σκουπιδι…

    2. Τους φασίστες τους σφάζετε στο γόνατο και τους Πασοκο-συριζαίους τους ψηφίζετε, για να κατεβαίνετε μετά στα μπλόκα και να τους βρίζετε; Αντί να αυτομουντζώνεστε; Έχετε καταστρέψει την Ελλάδα με τις ψήφους σας 40 χρόνια και μιλάτε.

    3. Χαντακωσατε το εθνος ψηφιζοντας πασοκ τοσα χρονια και εχετε το θρασος και μιλατε,
      Γιατι δε φωναζεις για τις επιδοτησεις που τις κανατε νισαν ναβαρα και πουτανες

    4. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΤΕΚΝΕ,ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ,ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ…ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ “ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”….ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΠΟΥ ΤΑ ΣΦΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΛΕ…ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΟΜΠΙ…ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΚΤΛ…ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ…ΥΣ: ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥΣ “ΣΦΑΖΕΤΕ”….ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ Η ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ….ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ,ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ …Σ Ε Ι Σ Μ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Σ Σ Σ Σ Σ Σ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΜΟΥ¨”

    5. Αφου τους φασιστες τους σφαζετε,κρατειστε τους Πακιστανοαλβανουυς στα χωραφια και τα ξενοδοχεια σας ννα σας μαρκαλευουν οικογενειακως,γαμω τα στρινγκακια σας

    6. Σιγά μη σκίσεις κανα καλτσόν χαχαχα αν δεν ήταν η παλιά Ελλάδα ακόμα γιουσουφακια θα ήσασταν

    7. κι ο ηλιας πως σας ξεφυγε ρε πατριωτη που ? ντρεπομαι που ειμαιστε και συντοπιτες

    8. ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

    9. ΠΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ,Η ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ;

Comments are closed.