ΠΟΙΟ ΜEGA;- ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!!! (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)

Κοινοποίηση:
44

Μετά την μεταβίβαση των μετοχών του Φίλιππου Βρυώνη στον Ιβάν Σαββίδη και την αγορά του «Ε» από τον τελευταίο, ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον του Μένιου Φουρθιώτη. Ο άνθρωπος ο οποίος μέχρι πρότινος έλυνε και έδενε στο κανάλι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, την εκπομπή του στο «Ε» και στη συνέχεια θα απομακρυνθεί απ’ το κανάλι.

Τα «Αποκαλυπτικά» επιστρέφουν το ερχόμενο Σάββατο και όπως είναι ήδη γνωστό το τρέιλερ της εκπομπής με το πλάνο από τους «Δυο Ξένους» προκάλεσε την αντίδραση τόσο της Ντίνας Κώνστα, όσο και της Χρυσούλας Διαβάτη. Αμφότερες πρωταγωνιστούν παρά τη θέλησή τους στο τρέιλερ της εκπομπής, γεγονός που προκάλεσε το δικαιολογημένο ξέσπασμά τους. Και ενώ τα «Αποκαλυπτικά» επιστρέφουν (έχοντας ημερομηνία λήξης, καθώς από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα αλλάζει) οι φήμες για το μέλλον του Μένιου Φουρθιώτη δίνουν και παίρνουν. Γράφτηκε ότι ο παρουσιαστής των «Αποκαλυπτικών» έχει δεχτεί πρόταση από την πλευρά Μαρινάκη, για να συνεχίσει την εκπομπή του στο Mega. Κάτι τέτοιο ασφαλώς δεν ισχύει… Αν και το «Ε» και η (προηγούμενη) ιδιοκτησία του διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις με τον όμιλο των Παραπολιτικών, συμφερόντων Μαρινάκη, θέμα πρότασης ποτέ δεν υπήρξε. Ο Μένιος Φουρθιώτης άλλωστε γνωρίζει από τώρα τον επόμενο σταθμό της τηλεοπτικής του καριέρας και αυτός δεν είναι το Mega.

Οι έγκυρες πληροφορίες του DailyMedia αναφέρουν ότι τόσο ο ίδιος όσο και πολλά άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα του «Ε» θα συνεχίσουν στο Extra, (ιδιοκτησίας Βρυώνη) το οποίο θα διεκδικήσει μια θεματική άδεια όταν αυτές προκηρυχθούν από την κυβέρνηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μιχάλης Κοντογιάννης ο οποίος είχε την παραγωγή της πλειονότητας των εκπομπών του «Ε», μετά την απομάκρυνση του από το κανάλι, βάζει πλώρη για το Extra, προκειμένου να ετοιμάσει το έδαφος, ώστε να υποδεχτει και τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα τον ακολουθήσουν από 1η Ιανουαρίου! Με πρώτο τον Μένιο Φουρθιώτη…

Με πληροφορίες από dailymedia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΑΡΧΙΛΟΥΓΚΡΑ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!
    ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ!
    ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Σ Ο Β Α Ρ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Εγώ αυτό που ξερω είναι ότι ο Φουρθιωτης/Βωθριώτης είναι ενας σταρ. Γιατι οπου παει θα μαζεψει κόσμο οπότε το Ε θα πάρει την κατω βόλτα και το ΕΧΤΡΑ θα γίνει το νεο Ε και ο Ιβαν θα βάλει τα κλάματα χαχα. Χαιρε Φουρθιωτη-Βωθριώτη μεγα Πουστριώτη μεγάλη η χάρη σου.

  3. Η σειρά που σκηνοθετούσε gay, πρωταγωνιστούσε gay, γενικώς έπαιζαν gay και “έτυχε” και είχε πάρει… ρολάκι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος, με χαρακτηριστικό ψιλοκάβαλο παντελόνι (σχεδόν του έμπαινε στην σχισμή).

    Ποιος να τον πέρασε casting άραγε;…

  4. Αναμενόμενο.ΧΥΤΑ το έχουν κάνει το Περιστέρι τόσα σκουπιδοκαναλα που ειχαν και έχουν μαζευτεί εκει:Alter,E,Extra

Leave a Response