Αυτά είναι προβλήματα: Ως «Mr και Mrs Jones» επέστρεψε στη χώρα του το πριγκιπικό ζεύγος για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα

Κοινοποίηση:
ouliliam-keit3

Με το ψευδώνυμο «Mr και Mrs Jones» αποφάσισαν να ταξιδέψουν με την αεροπορική εταιρεία Qantas, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισσα του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον, κατά την επιστροφή τους από το Σίδνεϊ στη Μεγάλη Βρετανία!

Συγκεκριμένα, μετά από την επίσημη επίσκεψή τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, η οποία κράτησε τρεις εβδομάδες και τους συνόδευε και ο μικρός γιος τους, πρίγκιπας Γεώργιος, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θέλησαν να ταξιδέψουν ινκόγκνιτο πίσω στη χώρα τους και χρησιμοποίησαν ως ψευδώνυμο ένα πολύ συνηθισμένο βρετανικό επίθετο.

Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, το διάσημο ζευγάρι δεν πέρασε απαρατήρητο στο check in του αεροδρομίου στο Σίδνεϊ, καθώς συνοδεύοταν και από 90 συνολικά βαλίτσες, αλλά και επειδή είχαν κλείσει για λογαριασμό τους ολόκληρη την πρώτη θέση του αεροπλάνου!

Το ζευγάρι και στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει ψευδώνυμο για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Το 2009 ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ταξίδεψαν στην Κορνουάλη με το ψευδώνυμο «Mr και Mrs Smith», προκειμένου να γιορτάσουν τα 27α γενέθλια του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Όπως έγινε γνωστό το πριγκιπικό ζεύγος επέστρεψε στη χώρα του με πολύ περισσότερες αποσκευές από αυτές που είχε κατά την αναχώρησή του από τη Βρετανία, αφού ο πρίγκιπας Γεώργιος δέχθηκε πολλά δώρα κατά το ταξίδι που πραγματοποίησε με τους διάσημους γονείς του στην Αυστραλία.

Πάντως, είναι συχνό το φαινόμενο διασημότητες να ταξιδεύουν με ψευδώνυμα για να αποφύγουν την δημοσιότητα. Κάποιοι από αυτούς εμπνέονται από χαρακτήρες του Disney,όπως η ηθοποιός Lyndsay Lohan που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Bella Lovelace ή η Paris Hilton που ταξιδεύει με το όνομα Tinkerbell!

ouliliam-keit ouliliam-keit1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: