Μια φορά Κατίνα…πάντα Κατίνα! THN EKANE ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ! Στέλνουν κατάρες στη ΛΑΜΠΙΡΗ!! 4 Δημοσιογράφοι πήραν πόδι από το «Ε». Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Κοινοποίηση:
LAMPIRI MENIOS

Σα βόμβα έπεσε στο κανάλι Έψιλον οι απολύσεις 4 δημοσιογράφων.
Το ρεπορτάζ μας είναι καρατσεκαρισμένο από δυο πλευρές!

Όχι ο Ιβαν Σαββίδης δεν έχει καμία σχέση με αυτό… αλλά η “γλυκειά” Χριστίνα Λαμπίρη που ζήτησε για ακόμη μια φορά να απολυθεί ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα της. Η παρουσιάστρια όλη την προηγουμένη σεζόν χρέωνε τους συνεργάτες της για την παταγώδη αποτυχία της τηλεκατινιάς της. Ήταν χαρακτηριστικό το περιστατικό που η κυρια Λαμπίρη είχε φωνάξει τον Μένιο Φουρθιώτη και του ζητούσε επιτακτικά να απαλλαγεί από όλους τους “άχρηστους” δημοσιογράφους.
Φυσικά η απάντηση τότε του Αγαπημένιου στις αλλεπάλληλες απαιτήσεις για απολύσεις ήταν ένα βροντερό ΟΧΙ. Προς το τέλος της σεζόν μερικοί εξ αυτών μετακινήθηκαν σε άλλες εκπομπές, όπως και η στενότερη συνεργάτιδα της για χρονιά και εγκυμονούσα Έλενα Πολυκάρπου που πλέον είναι στην ομάδα των Αποκαλυπτικών. Στην λίστα που δόθηκε από τα χέρια της κυρίας Λαμπίρη ήταν και 4 άτομα που απολύθηκαν πριν λίγες ώρες αιφνιδίως από το σταθμό.
Μια φορά Κατίνα… για πάντα Κατίνα όλη συμπεριφορά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτή η καντεμω η φοραδοφοραδαρα με το που παντρεύτηκε το γέρο δημαρχεσο τον έστειλε στο σπιτάκι του για διακοπές .Πριν πολλά χρόνια αυτο το καβαλημενο καλάμι που τις εκπομπές της τις βλέπει μόνο αυτή και κανένας άλλος είχε απαιτήσει την απόλυση μιας κοπέλας που δούλευε σεκιουριτι σε κάποιο στούντιο γιατί η κοπέλα έχοντας λάβει εντολή από τους υπεύθυνους θέλοντας να κάνουν πλάκα στο κήτος να έκανε ότι δεν την γνώριζε και να μην της επέτρεπε την είσοδο. Η φάλαινα τα πήρε με την κοπέλα που δεν γνώρισε την σκατοφατσα της και απαιτούσε σε εξαλη κατάσταση την απόλυση της μέχρι που την έβαλε στην θέση της ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή. Λαμπιρω σκατανθρωπε άντε τώρα στο χρονοντούλαπο της τηλεορασης εκεί που θα πάνε και τα άλλα γριηδια Μενεγω,Στέφω,τόπο στα νιάτα χορεύτρια του κώλου ούτε τον κ@ σου που είναι 800 κιλά δεν μπορείς να κουνησεις,το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεστε γελοία.

Comments are closed.