Και τώρα πως θα κάνουν σκι τα Καγιέν των φραγκάτων του “μαύρου ρευστού” κ’ τα Φιατάκια των ζηλιάρηδων μικροαστών, στο ρημαδιό του Παρνασσού; Τσίπρας- Κούλης, σημειώσατε 1 (ΒΙΝΤΕΟ κηδείας)

Κοινοποίηση:
ferrari-xioni

Τα ακριβά πέδιλα των φραμπαλιάρηδων μεγαλο- κλεφτών μετά των κυριών του μαύρου χρήματος, σαν αυτούς- ες που τους σούφρωσαν τις θυρίδες, δεν βγήκαν φέτος απ’ τα μπαούλα. Ωϊμέ. Η καταστροφή και το ανάθεμα στους Μητσοτάκηδες, είναι βαριά κατάρα για την “Αγία Οικογένεια”, αυτοί όμως με μια γρήγορη απόδραση με ελικόπτερο στον Ψηλορείτη, θα τον πάρουν τον αέρα τους.

Αλίμονο στα Πορσικά με τις δυο βαριές εξατμίσεις, Καγιέν ή Φεράρι, που δεν θα έχουν την δυνατότητα οι μουσαφιραίοι τους να τα φρεσκοπλύνουν με αντισηπτικό αντικορωνοϊό, να τα αστραπογυαλίσουν και να πάρουν το δρόμο για το χιονοδρομικό. “Γκαντέμη, Κούλη”, φωνάζουν και τον καταριούνται χαϊδεύοντας τα πεντακοσάρικα στην τσέπη της ακριβής αντιανεμικής φόρμας. 

Το 2020 θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς και η σπασίκλα του έκλυτου βίου των “Μοϊκανών” των ΒΠ, που δεν ξέρουν τώρα πια που να ξοδέψουν τα λεφτά τους, μιας και η Aegean του Βασιλάκη, βγήκε ρεφενέ για τα 120 εκατ. Χιονοδρομικά κέντρα κλειστά, εστίαση κλειστή και τα χειμερινά καταλύματα τουλάχιστον για φέτος δεν προβλέπεται να φιλοξενήσουν επισκέπτες. Το μόνο κακό , οι επιχειρηματίες που κλαίνε με πράσινο δάκρυ. Αυτούς να τους συμπαρασταθείς. Αλλά τους άλλους, είναι άξιο να τους λυπηθείς; Η καλύτερη του Τσίπρα και του Φίλη, που χαιρέκακα μειδιούν, ψιθυρίζοντας: “Καλά να πάθουν τα καπιταλιστικά γουρούνια που παρασιτούν και γλεντάνε σε βάρος της εργατικής τάξης σαν κι εμάς”, ειδικά με τον Τσίπρα να καπνίζει το πούρο του στη βίλα του Σουνίου.

Η ομάδα Up Stories βρέθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στο γειτονικό Λιβάδι όπου βρίσκονται τα περισσότερα σαλέ της περιοχής καθώς και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια καθώς και στη διάσημη Αράχωβα.

Τα πάντα κλειστά και η εικόνα, νέκρα. Μα πριν από δυο βδομάδες δεν ήταν τίγκα το κορφοβούνι, για να μαζέψουν τις ελιές;

Τα πλάνα, στο βίντεο, πικάντικη σαλάτα στην ακριβή σως των πρώην και νυν ανιστόρητων πρωθυπουργών

Λυπούμαστε, ειλικρινά, λυπούμαστε. Και ας μην έχουμε κάνει σκι ποτέ στη ζωή μας. Και συμπαριστάμεθα και στον πόνο των Πορσάκηδων και των Φιατάκηδων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κριμα παιδια…Να το σκεφτουν οι φτωχοι που ψηφισαν Βοθριδη, Κουλη και λοιπά μεγαλοαστοτικα απατεωνακια

Comments are closed.