ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ…! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Τι συνέβη μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη – Στα «κάγκελα» η προεδρική φρουρά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
40408287-600x297

Ένα απίστευτο θέαμα είδαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην Βουλή και μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Σύμφωνα με το eyedoll.biz η “Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό”, έστησε…τραπεζάκι μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Αυτό έγινε με αφορμή τη διεθνή ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού, του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας που είναι στις 18 Μαρτίου.

Οι άνδρες της Προεδρικής Φρουράς τους ζήτησαν βέβαια να μετακινηθούν αλλά μάταια όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε ο Marios Lolos.

Δείτε τις παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Καταγραφή22Καταγραφή33Καταγραφή66 Καταγραφή77 Καταγραφή44 Καταγραφή55

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Επρεπε πρωτα οι τσολιάδες να χωσουν ξιφολονχη στον κωλο των λαθρολαγνων αντιεθνιστων σταλινικών πρακτόρων και μετα να τους παραδωσουν στους ελληνες που υπηρχαν στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη για να περιποιηθουν αναλογος τους ελληνοφωνους αντιλαϊκούς κοκκινους φασιστες. Η ελλαδα ανηκει στους ελληνες

  2. Καλά κάνουν. Φασίστες, ξυδάκι.

    1. ΕΛΗΝΟΦΩΝΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑΒΑΝΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΛΥΤΟ ΣΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΜΙΝΑΡΕ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΡΣΚΟΣΠΟΡΕ.

  3. Πακετο αμεσως και απελαση στο πακισταν οπου ανηκουν.

  4. EINAI ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ Η Χ.Α. ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

    1. ειναι σαν λεμε οτι αντι για καροτο εβαλες μανγκο στον πρωκτο σου.

  5. ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΠΟΔΕΣ…ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ.

    ΕΛΛΗΝΑΣ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ: 0-1

  6. Αυτοί είναι οι Αριστεροί θαυμάστε τους… έτσι έχουν τα πράγματα αυτός είναι άκρο αριστερός κύριε Στέφανε Χιο μιας και σας αρέσουν τα άκρα τα αριστερά καλέστε τον στην εκπομπή σας και ρωτήστε τον τι θέλει να πει απελάστε το ρατσισμό. Απο την Μία ο Κατρούγκαλος λέει τους Έλληνες Ινδιάνους απο την άλλη έχει αυτόν να λέει απελάστε τους διώξτε τους δηλαδή αυτή είναι η αριστερά τι νομίζετε ότι είναι ; Αυτός είναι ο σκοπός τους να προκαλούν αυτό το πράγμα αυτή είναι η αρρώστια σε αυτή τη χώρα η Αριστερά πάντα κατέστρεφε ποτέ δεν έκανε κάτι καλό η αριστερά γιατί είναι κάτι άτομα σαν και αυτόν τον έχετε για καλό άνθρωπο ; για αυτό φοράει τα γυαλιά. Τον έχετε για καλό; όχι μα θα πεις τον έφτιαξε η φύση. Η Φύση τον έφτιαξε κάπου αλλού και άλλοι τον έφεραν εδώ δεν είναι στο φυσικό του περιβάλλον για αυτό και δημιουργεί προβλήματα. ψάξτε το.

    1. Σε γιατρό έχεις κοιταχτεί, ναζιστόβλακα; Ό,τι γράφεις δε βγάζει κανένα νόημα.

  7. Εδώ αφηνουν χρισαβγιτες να κανουν καταθεση στεφανου

    1. ΣΙΓΑ ρε σύντροφε
      Εδώ αφηνουν συριζαβγιτες να κανουν καταθεση στεφανου

    2. Σιγα ρε λακαμα, εδω αφησανε την μανα σου και τον πατερα σου να φτιαξουν αυτο το εκτρωμα της φυσεως. εγκλημα κατα της ανθρωποτητας.

  8. Οξύμωρον σχήμα !!! Οι ρατσιστές, φασίστες και βαθύπλουτοι Πέτρος Κωνσταντίνου και Αθανάσιος Κούρκουλας, στέλνουν μήνυμα κατά του ρατισμού, του φασισμού και της φτώχειας … Μιλάμε, γελάνε και τα τσιμέντα με αυτά τα αποβράσματα που, ως φασίστες που είναι, εκδηλώνουν τον ρατσισμό τους έναντι των Ελλήνων, πλουτίζοντας και θησαυρίζοντας με τις δεκάδες ΜΚΟ που διευθύνουν …
    ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του Σόρος και της Ν.Τ.Π. !!!
    Ο ρατσισμός, ο φασισμός, ο πλούτος, στα πρόσωπά σας αντικατοπτρίζονται, ρε ανθελληνικά σκουπίδια …
    —————-
    «Οι άνδρες της Προεδρικής Φρουράς τους ζήτησαν βέβαια να μετακινηθούν αλλά μάταια…» Αστυνομία, διμοιρίες των ΜΑΤ δεν υπάρχουν να τους διώξουν με κλωτσιές, μπουνιές, δακρυγόνα κλπ ;;; Μόνον στους γέροντες συνταξιούχους και στις άλλες, ειρηνικά διαμαρτυρόμενες, κοινωνικές ομάδες, ξέρουν να ασκούν βία ;;; Μία μόνον λέξη : Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. !!!

  9. Αδερφές, λεσβίες, λάθρο,jihad και άπλυτοι ανθελληνες μία αγκαλιά

  10. Παντε πλακωστε τους στις μαπες …να τελειωνουμε!

  11. ΜΕ ΤΗΝ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ….ΟΥΣΤ

  12. Kαι τι εγινε? Μηπωs ενοχληθηκε ο αγνωστοs στρατιωτηs?

    1. κόψε τα ναρκωτικά σύντροφε Ανώνυμος…

      δεν φτάνουν για όλους!!!

  13. Ο/Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΤΙΠΟΤΑ λέει:

    O άλλος δίπλα ειναι ο Θανάσης κούρκουλας?Ποσες λαθροΜκο, εχει με τον λαθροκων/νου?Οι εφιαλτες ηταν παντα εντος των τοιχων..

  14. ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!…Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»!

  15. Κίνηση: απελάστε την βρώμα και πλύνετε όλη την πλατεία

  16. ΜΠΟΡΔΕΛΟ ,ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΩΝ ΜΚΟ-ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΕΡΦΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΣΙΧΑΜΑ

    1. Ετοιμάσου να σε λιώσουμε αύριο, φουντουλάκο.

Comments are closed.